Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL/Tut] OpenStealth

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

mam taki problem bo u mnie open stealth chodzi a u kumpla nie a zainstalowane ma:

- openstealth 1.27

- .net fromework 4 i 3.5

- jave 32 z epvp poniewaz ma win 7 32 bit

- otwieralismy pod kontem admina

- ustawione proxy na mozilli

opis problemu:

klikam na ikonke openstealth`a win troche mysli i nic sie nie uruchamia moze wie ktos czy mozna cos z tym zrobic?

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

Dlaczego mi to nie działa

Znaczy działa , ale Jak zorbie jest all ok tylko gdy włącze OS i chce włączyć grę to w OS tylko mapa mi się pokazuje a gra nie chce ładować pisze , ze strona jest niedostępna -.-

A w OS tylko mapie mam pokazaną co jest ?

Dam lajki osobie , ktora mi pomoże !

Dlaczego mi to nie działa

Znaczy działa , ale Jak zorbie jest all ok tylko gdy włącze OS i chce włączyć grę to w OS tylko mapa mi się pokazuje a gra nie chce ładować pisze , ze strona jest niedostępna -.-

A w OS tylko mapie mam pokazaną co jest ?

Dam lajki osobie , ktora mi pomoże !

WojakPL

Opublikowano

@up o ile sie nie myle to widzisz niewidki

WAŻNE

Nie zbieram ani + ani - a jeśli chcesz mnie na siłę uszczęśliwić to daj to co uważasz za słuszne

ale i tak uważam ze jest masa innych użytkowników która naprawdę zasługuje na uznanie :) dzieląc się z nami TUT`kami i innym badziewiem :P

I JESZCZE WAŻNA RZECZ ZAMIAST OBRAŻAĆ INNYCH POSTARAJCIE SIĘ IM WYTŁUMACZYĆ BO MOŻNE NIE ROZUMIEJĄ TEMATÓW W KTÓRYCH ODPOWIADAJĄ

POZDRAWIAM:ÖPŦĭМŮ$»«PŖĭMΞ SERWER: Global Ameryka 5

Opublikowano

Długo ona potrwa ?

A skąd my mamy wiedzieć

Możesz wchodzić na profibot.net sprawdzać czy pojawiła się już wersja 1.28

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mi nie działa

Otóż, włącza się ale nie łączy się z przeglądarką tzw. DarkOrbit jest włączone ale nie pokazuje mapki, aha i w lewym górnym logu pokazuje się czerwone kółko.

Windows 7 32 bitowy

Google Chrome

Net 1mb/s radiówka

używam proxy

Opublikowano

Wybaczcie, że nie zaktualizowałem aktualnego stanu programu, ale cały czas jak miałem to zrobić to coś padało...

Opublikowano

On ma zrobić aktualizację czy co? Jesteśmy zależni od autora. jak on da to tutaj sie pojawi

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

On ma zrobić aktualizację czy co? Jesteśmy zależni od autora. jak on da to tutaj sie pojawi

Żle to ujalem. to sa moje glosne mysli :) a nie nacisk lub prosba do autora tematu

Opublikowano

@up

Niczego takiego nie słyszałem jeszcze... Choć na ep... zmienił się temat i nie pisze, że program nigdy nie będzie płatny...

Opublikowano

obiło mi się o uszy że podobno OS ma być płatne? czy ten darmowy był tylko by zdobyć potęcialnych nabywców?

os dostaję bardzo dużo dotacji od graczy na pvper... więc nie ma powodu żeby było płatne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...