Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL/Tut] OpenStealth

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to zbiera palladium tak jak bot ?

Że sobie siedzimy a tu nam sie samo zbiera czy to jakiś bajer ?

proszę oo odpowiedź , jeśli tak to gdzie włączyć tą opcje ?

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up to działa tak że wlatujesz w chmurke palladium klikasz zielony trójkąt w opcjach i on sam lata i zbiera a w tym czasie możesz nie wiem oglądać filmy na youtube albo grać w coś innego.Jak naciśniesz gdziekolwiek to opcja zbierania się wyłączy.

PS.Zaktualizujcie versja 1.26 i za 20min sprawdze czy działa i wrzuce edita.

Opublikowano

nigdy tego nei uzywale jak to mam wlaczyc wiem glupie pytanie ale prosze bardzo o odpowiedz :) bo mam czarneo kno i nic sie nie dzieje

Zrób jak na filmiku i powinno działać

Opublikowano

Hmm, działa. Zbiera palladium na US4, całkiem szybko w sumie ono leci.

Warto kupować spearheada do zbierania? Chwile nie grałem, więc nie wiem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jaka wartosc najlepiej ustawic w Cheat Engine?

ja zazwyczaj ustawiam na 10

aktualizacja ?

/duble post - warn

lacze

Feel the beat!

Opublikowano

aha a wiesz może kiedy będzie online ?

Ej Panowie żeby nie zakładać nowego tematu jeśli on uzbiera pełną ładownie to leci wymienić czy trzeba samemu ? A drugie pytanie to ; Ile on zbiera np. na godzinę ?

/niepiszemy posta pod postem

lacze

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Ej Panowie żeby nie zakładać nowego tematu jeśli on uzbiera pełną ładownie to leci wymienić czy trzeba samemu ? A drugie pytanie to ; Ile on zbiera np. na godzinę ?

1.Nie sam musisz leciec i wymienic.

2.zalezy od statku i czy masz fs

Opublikowano

Puszczenie automatu bez nadzoru jest bardzo ryzykowne... zapomnieliście że na 5-3 są dość mocne alieny i nie zbiera tam tylko jedna firma? Z alienami to może jeszcze jakoś przy pojedynczych sztukach przejdzie bo po ataku aliena sam otwiera ogień zbierając dalej i to jest rewelacja. Na PL3 mapa opanowana jest przez EIC więc inne firmy raczej nie zbierają ale za to jest to idealne miejsce do ich bicia :-)

Opublikowano

te zbieranie paladium w tym OS jest beznadziejne ;[ caly czas lata w jednym miejscu i nic nie robi

To kup IBota. Czego oczekiwałeś? Robi co ma robić, lata zbiera, ubija jak coś do niego bije, i się naprawia.

Czy to nie wystarczająco, biorąc pod uwagę, że dostałeś go za darmo?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam problem ustawiłem proxy .. Wszystko Ok .. Włączam Opena i potem loguje się na mape to w openie nic się nie dzieje nie ma żadnej mapy nic .. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...