Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL/Tut] OpenStealth

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nom też słyszałem ze niby ma być płatny to od kolegi z pvpe... ale zobaczy się w przyszłości czy nie będzie ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up dziękuje że mnie poinformowałeś sam bym się nie skapł. <_<

Opublikowano

na początku dłuższy czas nie działał a teraz znikną ze strony http://profibot.net/ czy to juz koniec OS ?? już nie pozbieramy sobie palladium i nie rozwalimy kilka botów ? kerkava też nie działa

Opublikowano

na początku dłuższy czas nie działał a teraz znikną ze strony http://profibot.net/ czy to juz koniec OS ?? już nie pozbieramy sobie palladium i nie rozwalimy kilka botów ? kerkava też nie działa

Faktycznie,nie ma OS-a na stronce.Też się tym zmartwiłem.;/

Opublikowano

To chyba zapowieź końća botów :( Zaraz padnie BoxyBot Ibot Kbot i dupa :(

@PS: Sory za oftop ale widzieliście jak zaktualizowali pl3? zmiana, klawiszy sterujących,więcej hot-keyów ciekawe kiedy to wprowadzą na pl1

@PS2: Zmienili jeszcze wygląd zakładki misje na mapie ;O i dźwięk jak wykonasz misje! ;O

Ja pier..nicze dodali na pl3 obok bazy MMO jakiegoś robota co misje zleca! ;O czy to tylko na pl3?!

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Tak.

Poza tym profibot zakończył projekt OS.

Temat można zamknąć i do kosza.

Trzeba teraz szukać innego "dobra" namierzającego alieny we wrotach (ew. graczy :P)

headerlogoc.png

Opublikowano

Ktoś kto ogarnia to by mógł kontynuować projekt OS`a. A poza tym to nie jest bot !!

Przecież OpenStealth nie jest opensource.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

up ja sprawdze pliczek co mi tam i tak mam mase wirów i jakoś nadal mi komp działa ryzyk fizyk ;)

a z resztą jest już 65 pobrań ...

@EDIT: huh jednak wirus odpala jakieś gówno ukryte cmd i chce dostęp do mojego kompa nie pobierajcie. huh jeszcze autostart... :rolleyes:

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...