Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL/Tut] OpenStealth

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaktualizowałem DL możecie pobierać! :D

Skad pobrac 1.17 ? mam 1.16 i przy wlaczaniu wyskakuje informacja ze jest dostepna wersja 1.17 a nadal jest 1.16

Opublikowano

Masz link w moim 1 poście, jest on do 1.17

o elegancko to łogień na tłoki i na paladynki :) :)

masz pochwałke odemnie ;)

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

nie aktualne gdzieś tak od godziny 19

wersja 1.18 jest dostępna

linka nie dam bo mi się skanu nie chce robić (durna zasada)

a potem mod by mi w % poleciał (wymagany skan i nie można wrzucać darmowych wersji botów!!! sic!)

ps: czemu na forum są tematy o KBocie???

to jest CRACK Ibota!!!

fts

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

wersja 1.18

http://pl.rghost.net/37845128

skan

https://www.virustotal.com/file/5e36e85dc0852bbf6f25fce5bddeddb7cff68356641603614a86f09b670ab430/analysis/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mozecie mi powiedziec dlaczego jak jest to czerwone koleczko to nie pokazuje mini mapki . ? ; O ....

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Mozecie mi powiedziec dlaczego jak jest to czerwone koleczko to nie pokazuje mini mapki . ? ; O ....

Bo jest aktualizacja :)

Opublikowano

nowy open 1.21

download

skan

jest nowa opcja/umiejętność openka

jaka? nie powiem, ale wiąże się z kamykami na pirackich

jeśli nikt nie wpadnie na to do wieczora to napiszę :D

Opublikowano

W temacie na e*** nic nie piszą o jakiś nowościach :P Bynajmniej w pierwszym poście. Aktualnie mają chyba jakieś problemy z bazą danych :/

Opublikowano

nie używałem 1.19, 1.20 jak weszło od razu nie działało, więc dopiero teraz zauważyłem to że może bić

ale ta opcja jest mało dopracowana, co prawda bije ale dużo czasu mu zajmuje namierzenie pirata, nie zbiera po kolei palladium przez co zmniejsza się jego wydajność,

pomimo opcji bicia piratów trzeba go dalej pilnować bo może paść

ani na e** ani tutaj nie ma dodawanych informacji o nowych możliwościach , autor też nie sprawdza jaka jest aktualna wersja (dzisiaj rano na mpc było info że 1.19 jest aktualną wersją - która nie dziala od 2dni)

Opublikowano

dobra napiszę bo się pogryziecie :D

nie jest to nic spektakularnego,

po prostu jeśli jesteście np na 5-1 to klikacie na port na przeciwległej mapie i statek leci sam omijając kamyczki :D

taka mała innowacja która w zasadzie nie ma zastosowania

autoatak alienków na palladium nie jest żadną nowością, jest już od kilku wersji (bodajże 1.18)

jednak dopiero od tej wersji (1.21) po zaatakowaniu aliena nie zatrzymuje się tylko nadal zbiera

i jedna sprawa, open nie ma problemu z namierzaniem aliena, on atakuje natychmiast po otrzymaniu dmg od aliena,

zwróćcie uwagę że kilka pierwszych hitów od alienka jest "pustych"

jeśli open nie zaatakuje aliena podczas tych pierwszych "pustych" hitów jest szansa że się od nas odczepi :D

Opublikowano

patricok:

Coś ci się nie podoba? Napisałem chyba, że zaktualizuje DL dopiero jak wyjdzie 1.21 -.-

Opublikowano

@AdzikXD

nie podoba mi się, skoro napisałeś że zaktualizujesz przy 1.21 to trzeba było dać status offline a nie online, tyle do tego.

@DaRRtanG

nie chce mi się kłócić, ale mając peta ze zbieraczem 3, 11protokołami radarowymi i 1 unikowym da radę szybciej zbierać od os bo zbierasz po kolei a program nie po kolei :P

@ignisinferius

też to zauważyłem dzisiaj, nie zawsze to działa, 3razy padłem, na 5-1, 5-2 i 5-3 bo ta opcja jest niedopracowana do końca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...