Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL/Tut] OpenStealth

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to nie wiem co moge miec zle. Odpalam gre, wlaczam OpenStealth no i to kóleczko mi sie wogolne nie swieci, jakby wogole nie zalapalo gry. proxy zmienilem, korzystam z google chrome. Pomóżcie

Opublikowano

Więc był reset gry czyli domyślam sie że była aktualizacja mi kółeczko polai się na czerwono czekam więc na nowszą wersje programu:]

Pozdrawiam....

Opublikowano

Owszem widzę na mini mapce Open"a niewidki, zaznacza obcych graczy i alieny ale nie pokazuje mi piraty box i bonus box . Google Chrome i wersja 1,23 :)

Opublikowano

Witajcie! Jako, że na MPC forum nie ma porządnego tematu o tym programie, postanowiłem sam napisać temat z poradnikiem itp...

A więc do rzeczy!

OpenStealth

Dodaje:

-Widoczność niewidek

- Pokazuje pirateboxy na całej mapie

- Pokazuje bonusboxy(jeżeli jesteś blisko nich)

- Pokazuje surowce

- ZBIERA PALLADIUM

-Pokazuje wrogich graczy(Tak jak na x-1), gdy jesteś blisko nich

-Automatycznie zaznacza alieny/Wrogów

- Automatycznie zmienia ammo na RSB

A teraz konkret

:)

Aktualna wersja: 1.23

Stan:Działa

(aktualizowano 1.06.12 o 19:44)

Download:

http://profibot.net/OpenStealth_1.23_setup.exe

Skan:

Koniec ze skanami, ponieważ program jest z officjalnej strony Ibota.

Adres :

127.0.0.1

Port :

3128

Poradnik:

1.Wchodzimy w Start/Panel Sterowania/Opcje Internetowe/Połączenia/Ustawienia Sieci LAN

2.Zaznaczamy "Użyj serwera proxy dla sieci LAN"

3.Podajemy adres i port

Potem uruchamiamy program i logujemy się do gry

Po zakończeniu wracamy do Start/Panel Sterowania/Opcje Internetowe/Połączenia/Ustawienia Sieci LAN

I odznaczamy "Użyj serwera proxy dla sieci LAN".

Nie ponoszę odpowiedzialności za zbanowane konta, błędne ustawienie proxy itp... Mnie osobiście działa!

Posiadam

Przeglądarka: Google Chrome

System: Windows XP

Proszę o zdjęcie %

Zmiany:

1.18:

-Dodano możliwość ściągnięcia nowej wersji, bez szukania w google

1.19:

-Brak zauważalnych zmian

1.21

-Program potrafi lecieć przez kamienie to portali (5-1, 5-2, 5-3)

ej a jak ustawic prox w windows 7

Opublikowano

wiecie co też mam podobny problem mam mobilka ( blueconnect ) zmieniam ustawienia proxy ( również na modemie ) i ciągle świeci mi się kółeczko na szaro.

Ma ktoś pomysł ? Ponowna instalacja nie wypaliła po starcie gry kółeczko zostało szare.

Przeglądarka: Chrome

Opublikowano

Dostał ktoś już za to bana ???

chce wiedzieć bo się boje o konto miało już 2 warny a chciałym se w nocy palladium pozbierać.

Konto mam dość dobre także nie chce go stracić. ^_^

Opublikowano

Mój kolega 2 tygodnie na tym latał(palladium), a miał 2 warny już i nic, więc raczej nic się nie stanie:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jak tego bota wlaczyc zeby zbierał to palladium ?

Musisz wleciec w chmurke (niebieskie pole) ' ;) i wtedy w opcjach kliknij na zbieranie palladium ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

@2up

Lecisz na mapę z palladium wlatujesz w miejsce gdzie te kamienie są, i wciskasz Collect Palladium...(Czy jakoś tak)

Opublikowano

właściwie coś trzeba zrobić nie licząc wpisania serwera proxy portu i zatwierdzenia ? bo nie chce mi się ta lampka na zielono zaświecić

Opublikowano

właściwie coś trzeba zrobić nie licząc wpisania serwera proxy portu i zatwierdzenia ? bo nie chce mi się ta lampka na zielono zaświecić

Najpierw ustawiasz proxy, potem włączasz Open Stealth, i logujesz się na mapkę. To wszystko.

Opublikowano

Ok rozkminiłem na mobilka jeszcze trzeba było jeszcze zmienić jakąś opcje programu aby zobaczył Opena. Apropos nowa wersja wyszła v1.24

Opublikowano

A mi nie działa ta wersja 1.24. mam proxy (google chrome), włączam opena, loguje sie na mapke i czerwona kontrolka zamiast zielonej ;/ Może mi ktos pomóc ?

baner.png

Opublikowano

Zaktualizuj jest 1.25 działa chociarz nie do końca bo na pirackich mapach coś mojemu koledze się dzieje i nie działa prawidłowo DO.

U siebie sprawdze dopiero 23:10 bo czekam na szczęśliwe godziny :D.Wrzuce edita albo napisze post.

SPRAWDZIĆ!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...