Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potezne, zabezpieczone, stabilne SF pod serwer metin2 w DOMU

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie umiecie dyskutowac na temat.

Narazie przymkne oko, na nastepny raz temat poleci w kosz.

Straci na tym autor i Wy z warnami ;)

My poprostu walczymy z dezinformacją! Za to powinni zdejmować procenty, a nie dawać. Tak pozatym to nawet nie wiem czemu mam 20%, moje posty zawsze wnoszą dużo do dyskusji i są na temat:(

@TOPIC

Wrzuć skrypty z #11 w spoilery bo smutno mi sie robi kiedy widze je za kazdym razem jak ten temat przewijam.

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Game 2089 z licencja do dlugo

Z licencją do długo tzn? A w ogóle nie lepiej w ogóle wywalić sprawdzanie licencji niż ją bezcelowo przedluzac?

Dify jakies do game wgrywane?

Opublikowano

Tak w ogóle to takie pytanie. Jak z powodu jakichś nieprzewidzianych okoliczności stracę dom to nie będę już mógł używać tych plików?

W sumie to nie wiem czy jest w takim razie sens używania tych plików.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
Questy standardowe, a zaraz dam raporta huliganie!

mówiłem, że chujowe.

przecież to nie spam tylko dyskusja na temat plików. jak macie publikować sf to przynajmniej coś ciekawego tam zróbcie.

Chcesz warna?

zabawa w moda?

Opublikowano

mówiłem, że chujowe.

przecież to nie spam tylko dyskusja na temat plików. jak macie publikować sf to przynajmniej coś ciekawego tam zróbcie.

zabawa w moda?

Zabawa w:

glpc.jpg

@Sui

Dom mozesz stracic, jednak bez komputera nie mozesz uzywac... :(

@Endy

Są różne ciekawe funkcje, np możemy zmienić wersje game i pobrać source game od Badara, wystarczy, że dopiszemy do Configa:

Download: Badar.

Natomiast w game jest funkcja kill_game(), która usuwa pliki serwerowe.

Opublikowano

mówiłem, że chujowe.

zabawa w moda?

To raczej dobrze że dał czyste sf.. -,-

Za 3h zobacze co w nich jest :)

Forum jak na pierwszy rzut oka wydaje się niezłe xD

( poza tym spamsem, hejt ludźmi itd )

Opublikowano

ahahahahahahhaha :D :D :D

zabawa w moda? :)

//antywarn.

jakieś nowe wpisy w configi? ciekawe modyfikacje gejma? nie będę pobierał nic w ciemno.

Dash widzę w raportach siedzi :D

Widać na 1 rzut oka, gejm działa tylko w domu i zawsze sie wznowi. Myślałem żeby go włączyć i usunąć locale żeby mi sie miejsce nie marnowało.

Dostałem już 5%. PONIŻEJ 40 TO NIE WÓDKA!

Opublikowano

@Sui

Dom mozesz stracic, jednak bez komputera nie mozesz uzywac... :(

W takim razie chcę zgłosić celowe wprowadzanie w błąd potencjalnego użytkownika poprzez nazwę tematu, nie ze mną takie numery!

@edit: przez "potezne" masz na myśli ich potencjał czy ich rozmiar?

@edit2: Antix, zamknij temat, jego nazwa celowo wprowadza w błąd!

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Widać na 1 rzut oka, gejm działa tylko w domu i zawsze sie wznowi. Myślałem żeby go włączyć i usunąć locale żeby mi sie miejsce nie marnowało.

Spakuj locale notatnikiem i bd git

@Sui

Nie, nie chce do wiezienia! :(

Oczywiscie, ze rozmiar, a potencjal zelezy od posiadacza.

Opublikowano

Nie spamujcie, ludzie. Czy naprawdę moderator nie może poradzić sobie z jakimiś pięcioma śpiącymi userami, hejtującymi siebie nawzajem?!

W tych plikach są wgrane już jakieś diffy? Jedną prośbę mam, wgraj to na inny hosting, proszę.

Opublikowano

Nie spamujcie, ludzie. Czy naprawdę moderator nie może poradzić sobie z jakimiś pięcioma śpiącymi userami, hejtującymi siebie nawzajem?!

W tych plikach są wgrane już jakieś diffy? Jedną prośbę mam, wgraj to na inny hosting, proszę.

Nie mam dobrego hostingu.

Masz tam wgrany dif na wywalenie licencji oraz podstawowy game 2089.

Opublikowano

Wiecie co ? A może przestańmy obrzucać go błotem ? Wkońcu postarał się i zrobił coś bardzo pożytecznego dla użytkowników tego forum, zadał sobie trud żeby wszystko to złożyć do kupy, a potem jeszcze spędził czas na uploadzie tych plików! Mniej doświadczeni użytkownicy na pewno to docenią, zwłaszcza że nie często wychodzą teraz nowe 'pliki'...

...Ale myśląc o potężnych plikach miałem nadzieje na to że będą robiły mi kawę i śniadanie do łóżka.

Opublikowano

Wiecie co ? A może przestańmy obrzucać go błotem ? Wkońcu postarał się i zrobił coś bardzo pożytecznego dla użytkowników tego forum, zadał sobie trud żeby wszystko to złożyć do kupy, a potem jeszcze spędził czas na uploadzie tych plików! Mniej doświadczeni użytkownicy na pewno to docenią, zwłaszcza że nie często wychodzą teraz nowe 'pliki'...

...Ale myśląc o potężnych plikach miałem nadzieje na to że będą robiły mi kawę i śniadanie do łóżka.

Taki bajer wyjdzie z FreeBSD 15.0 ;)

Dobra, badzmy powazni, bo to forum jest...

Opublikowano

wchodze do działu z tutami i patrze nazwe tematu mowie ciekawe patrze kto go napisal patrze sherer i mysle.."Ciekawe co ten obszczymur znów wymyślił" i okazało się kolejne gówno od niego

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

wchodze do działu z tutami i patrze nazwe tematu mowie ciekawe patrze kto go napisal patrze sherer i mysle.."Ciekawe co ten obszczymur znów wymyślił" i okazało się kolejne gówno od niego

Nie jest to takie gówno, jak był to twój serwer ;)

Opublikowano

Nie jest to takie gówno, jak był to twój serwer ;)

Ale że co ? zazdroscisz ?

Idz sobie twórz te twoje "wyjebane skille na całą mape" Jak zapierdolisz aurę to komputer ci się tym razem zresetuje i i od razu korki wywali...

zrób coś sam a nie sie cały czas prosisz "szuka ktoś technika" to że cos tam potrafisz w autoit to nie znaczy że jesteś kimś nie znasz mnie więc nie oceniaj smieciem nie jesteś tylko w moich oczach żeby było jasne bo każdy ci to powie. Co masz do mojego serwera? skoro to "gówno" jak to nazwałeś to nie było by z niego użytku i nie grało by tam 400 osób nie ?

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Opublikowano

Ale że co ? zazdroscisz ?

Idz sobie twórz te twoje"wyjebane skille na całą mape" Jak zapierdolisz aurę to komputer ci się tym razem zresetuje i i od razu korki wywali...

zrób coś sam a nie sie cały czas prosisz "szuka ktoś technika" to że cos tam potrafisz w autoit to nie znaczy że jesteś kimś nie znasz mnie więc nie oceniaj smieciem nie jesteś tylko w moich oczach żeby było jasne bo każdy ci to powie. Co masz do mojego serwera? skoro to "gówno" jak to nazwałeś to nie było by z niego użytku i nie grało by tam 400 osób nie ?

Jak kurwa widze takiego cwela jak ty który wpierdala sie każdemu po mimo i tak że jest zerem w oczach użytkowników tego forum to aż kurwa mnie nosi

Zerem? Zerem to jestes ty, bo kazdego oceniasz. Moje statusy - moj wybor, moge sb pisac co chce.

Nie wiesz co umiem, więc nie wypowiadaj się w moich tematach, a zazdrościć Ci mogę jedynie tej fajnej sygny, niczego więcej.

Robie cały czas rzeczy sam i nie wiem, kto nawpierdalał Ci rzeczy do głowy, że podpierdalam czyjeś prace czy cos.

Nie wiem co ty do mnie masz, ale daj sb spokój, bo to forum a nie arena walk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...