Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk]

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak by sami mieli stworzyć priva to już by tak fajnie nie było by wysłuchiwać innych

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne zmiany tylko te o zmniejszeniu wartości bonów to i tak dupa... bo przeciez miało być feir .. bo wejdzie sobie gość na modzie i tak wbije te bony i tak.. no, chyba ze dacie takie jak są na PL ale ja wtedy podziękuję.

Opublikowano

6/7 bon niech zostanie taki jak jest, bo jest dobrze. Co do tych zmian servera to się w 100% zgadzam, jak się komuś nie podoba to wypi***ać. Ja bym tylko jeszcze 1 rzecz zmienił dodał kamyk duchowy który za 1 razem daje nam skille P. To tyle w temacie zostaję tylko czekać aż "zrobią" co mają zrobić. Pozdro futrzaki x(

Opublikowano

Mambosmia widać że tylko post nabiłeś , ponieważ na 1 stronie masz info co z serverem i czasami Wontrubka Da jakies info... ;]

Opublikowano

~ Arcros ale, wy kłamiecie z tym startem, wam sie nie da ufać.. pisaliscie ze jutro albo dzis wystartuje, a teraz zapowiedz wam to tylko bana na mpc dać bo wy to kłamiecie jak z nut..

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Krystian Boze do Ciebie nie dociera , że to że server padł to nie wina tego twojego ''PRO ELO ELO'' hakowania?Tylko coś innego nawaliło.Poza tym nie pisz na o tym co ty tam bd hackował NAS TO NIE OBCHODZI.

Opublikowano

~ Arcros ale, wy kłamiecie z tym startem, wam sie nie da ufać.. pisaliscie ze jutro albo dzis wystartuje, a teraz zapowiedz wam to tylko bana na mpc dać bo wy to kłamiecie jak z nut..

po prostu nie mają kasy na nowe zabezpieczenia i maszynę ;p

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Krystian Boze do Ciebie nie dociera , że to że server padł to nie wina tego twojego ''PRO ELO ELO'' hakowania?Tylko coś innego nawaliło.Poza tym nie pisz na o tym co ty tam bd hackował NAS TO NIE OBCHODZI.

hahaha nie rozpierdalaj mnie nie macie kopi bazy i dlatego robicie reaktywacje i się sami okłamujecie ;P dobrze wiecie ze serwer padł przez nasze Ataki

i będzie dalej padał

w dupie byłeś gówno widziałeś

nq

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

a ty krystian jeszcze je lizales...

dzieciaczku ile masz lat 13-14?

twoj komp ledwo windowsa ciagnie a co tu mowic o atakach na servery ^^

Opublikowano

Zastanawiam się, czy ten serwer w ogóle ma szanse na podniesienie się.... Piszecie, że mamy nie narzekać na administracje? Prawda boli.. Jesteście nieogarnięci i do tego nie zwracacie uwagi na graczy, możan do was pisać na PW a wy i tak macie to w dupie.. Niby zainwestujecie w reklame? Ale co z tego, jak serwer będzie miał już wyrobioną opinię.

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

Dajcie sobie z nim spokój, za tydzień albo dwa- trzy wystartuję, pochodzi góra 3 dni i znowu padnie.

Czas szukać innych gier.

Opublikowano

Dajcie sobie z nim spokój, za tydzień albo dwa- trzy wystartuję, pochodzi góra 3 dni i znowu padnie.

Czas szukać innych gier.

uwazam tak samo tylko nie mam w co grac

Opublikowano

Zmieniłem zdanie co do serwera...

Sądząc po komentarzach, a też po przekładaniu startu. Też dzięki administratorom, którzy "poświęcają" czas graczom.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

boooze wejdzie taki czlowiek nie przegladnie calego tematu a potem pisze "ts3 ani strona nie dzialaja" ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...