Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk]

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiam się tylko czy naprawią także Biologa , zrobiłem zęby ale ksiąg już się nie dropnie ...

Ciekawi mnie też czy dodana zostanie rosa na magię ;D .

Opublikowano

Zastanawiam się tylko czy naprawią także Biologa , zrobiłem zęby ale ksiąg już się nie dropnie ...

Tylko nie to... rosa na magie... Ja zawsze gram BM i to nie sprawiedliwe... Jak już to np. na miecze też powinna być... Możesz mówić, że BM za dobry... Ale bm taka lipa exp to chociaż mamy wynagrodzenie, że na solo kosimy za ten nasz trud w expieniu...

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak roska na miecze. BM to od początku jest klasa wyróżniająca się w kategorii pvp więc nie ma po co dodawać takiej roski.

Opublikowano

Ty naprawde jednak jestes zdrowo jeb*ięty.Pytał sie Ciebie ktoś o zdanie? NIE

Proszę adminów żeby mi trute oddali? NIE

Jak teraz napiszesz znów że proszę to Cie wyśmieje i reputacje ci taką zrobię że... Z reszta... Nie można psuć czegoś czego się niema co nie,coś o tym wiesz

Weź zluzuj koleś. Czy cię wyzywam od idiotów itp.? NIE

Każdy ma prawo do wypowiedzenia się więc nie musi ktoś mnie pytać o zdanie.

Czy prosiłeś adminów o oddanie truty? TAK

Pierwszy twój post!

Pytanie,oddacie mi moja trute i kumplowi? mogą być czyste bo sr nie problem wbić,ja sr 48 i kumpel sr 44,lud,dt

i ku*wa za przeproszenie drugi twój post!

I co z tymi truta Hexalia? Oddacie mi je i kumplowi? rozumiem ze restart itd ale to nie wina graczy.Jak coś to mogę ss podrzucić że miałem trute ja jak i mój znajomy

I nie życzę sobie o przezywanie mojej osoby gdyż racje jest po mojej stronie jak widać wyżej. Możesz sobie wmawiać że nie prosiłeś ale i tak każdy chyba widzi twoje posty w których powtarza się słowo "oddacie". Możesz mi zniszczyć reputajcę i tak mi to jest obojętne. Możesz być pewny że więcej postów już nie napiszę na ten temat bo on jest dla nie zamknięty!

Pozdrawiam.

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Oddacie to prośba? hahahaha normalnie teraz to nie mogę z Ciebie

To jest pytanie Szanowny Panie który ma wiedzę o wszystkim i odpowiedź na wszystko.

Mam wyluzować? ja jestem wyluzowany,ale z takich jak ty to...

I nie życzę sobie o przezywanie mojej osoby gdyż racje jest po mojej stronie jak widać wyżej

Taki jesteś mądry a nie wiesz że zdania nie zaczyna się od "i"

Opublikowano

(HA) Tak jak było mówione , dostał trochę pieniążków i zabalował ; ). Myślę że słuch powoli zacznie zanikać o serwerze.

Opublikowano

Ludzie na co niektórzy z Was piszą takie teksty: "No lol niech oddadzą mi kase którą na sm wydałem..." 1/2 z tych komentarzy to totalne kłamstwo!

pracafa.png
Opublikowano

Sm nie zwróci straconego czasu... A tłumaczenie ze reset kont po to bo to nie fer do nowych graczy jest banalne ;/ Zawsze będa dochodzic nowi gracze to bedziecie tak resety robić ? lol

Opublikowano

Sm nie zwróci straconego czasu... A tłumaczenie ze reset kont po to bo to nie fer do nowych graczy jest banalne ;/ Zawsze będa dochodzic nowi gracze to bedziecie tak resety robić ? lol

Chodzi o to ze exp bedzie zmieniony, bedzie mniej expa leciec i to nie to samo wbijac 180 w pare dni tak jak teraz niz 100 w tym samym czasie. Nowy gracz nie dogonilby topki grajac po 24h na dobe przez 3tygodnie. Inna sprawa ze serwer z poczatku mial problemy i duzo osob nie gralo (ON tylko w nocy) i dlatego nikt nie bedzie gonic 200lvli . Czekamy na ON i tyle ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...