Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk]

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oni robia wgl cos z serwem ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu resetuja postacie ... ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Nie pozostaje nic Tylko czekać. Mam nadzieje że po tym resecie serwer pokaże klasę ; )

Pozdrawiam Pr0miL

sygnaht.png

Opublikowano

Nie pozostaje nic Tylko czekać. Mam nadzieje że po tym resecie serwer pokaże klasę ; )

Pozdrawiam Pr0miL

moim zdaniem pokażą Chuya : F

Nawet Ts został wyłączony a administracja nie raczyła odpisać (na ts ofc.) super w chuy!

Opublikowano

HueHueHue Ludzie mówią Nie polecam, Nie warto grać itd. A 36 użytkowników, 8 gości, 1 anonimowych online w tym temacie ; ). Jak widać wszyscy czekają ; ) Serwer godny uwagi ; ) Od razu mówię zapraszam do Shinsoo ; )

Pozdrawiam Pr0miL

sygnaht.png

Opublikowano

Rozwalają mnie teksty typu nie polecam servera bo coś tam coś większość była w dup i gó**** widziało. Lub teksty typu oddacie moje eq nooby bo robiłem go ileś tam czasu ludzie to są tylko piksele. Inna sprawa ze zł nikt wam nie kazał wydawać sałaty na to sami od siebie daliście i teraz płacz?. To jest więcej niż żałosne server fajnie wygląda teraz poczekać tylko i pobawić się

Opublikowano

Hmm mógł by jakiś admin napisać jak idą prace,czy jest szans ze bd dziś ON a nie wyłączyli ts 0 info i nie wiadomo czy coś robia czy nie czy padl 4ever czy jak...

Opublikowano

that czy jak ci tam noobie,że ty na bs tylko umiesz bonować to nie moja wina.

ja z hackami nie gram poniewaz jak cos osiagniesz na haxach to to nie jest taka frajda jak normalnie,sr łatwo wbić to łatwo wchodzą

Opublikowano

czemu resetuja postacie ... ?

bo był rozwaliliśmy im Bazę i nie mają kopi dlatego robią Reaktywacje ale to im się nie uda : )

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Dobrze Krystian wiemy ze ty jesteś pro elo elo hacker i schakujesz Pentagon w 5min ale zachowaj to dla Sb.Nas naprawde nie obchodzi co ty tam bd robił.Nie pij , nie jedz tylko czekaj na server , żeby go zniszczyć ale NIE SPAM TUTAJ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...