Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk]

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wręcz rozpie... są teksty nic czasu mi nie zwróci ani moich SM czy wy naprawdę jesteście aż tak upośledzeniu umysłowo na temat tej gry?. Boże kto ci kazał wydawać kasę był baner kup SM KUP MUSISZ NIE?. Nikt ci nie kazał i teraz płacz sam podjąłeś tą decyzję dorośnij do tego co robisz. Co do czasu to nie PL żeby siedzieć 24/7 h żeby wbić lvl. Exp idzie ładnie itp więc oco płacz ?. Sam wybierasz co robisz nikt cie nie przykuł do kompa kajdanami i masz napie..******** w metina. Teraz teksty typu można zamykać słych ucichł boże ŻENADA co za debilizm tu panuje nad tym nie ma co płakać tylko wysyłać smsy o treści pomagać. A co do "pro" hejterów odpowiedni kawałek http://www.youtube.com/watch?v=22xbadcY8oA

Opublikowano

Wręcz rozpie... są teksty nic czasu mi nie zwróci ani moich SM czy wy naprawdę jesteście aż tak upośledzeniu umysłowo na temat tej gry?. Boże kto ci kazał wydawać kasę był baner kup SM KUP MUSISZ NIE?. Nikt ci nie kazał i teraz płacz sam podjąłeś tą decyzję dorośnij do tego co robisz. Co do czasu to nie PL żeby siedzieć 24/7 h żeby wbić lvl. Exp idzie ładnie itp więc oco płacz ?. Sam wybierasz co robisz nikt cie nie przykuł do kompa kajdanami i masz napie..******** w metina. Teraz teksty typu można zamykać słych ucichł boże ŻENADA co za debilizm tu panuje nad tym nie ma co płakać tylko wysyłać smsy o treści pomagać. A co do "pro" hejterów odpowiedni kawałek http://www.youtube.c...h?v=22xbadcY8oA

Ty koles tylko texty z tyralni hexali potrafisz powtarzac?

Opublikowano

Grałem ale jesli ma byc reset to nie zagram.

1. Ciagle ataki z ktorymi sobie nie radzą i wznawiaja server po 2 dniach.

2. Biora byle kogo do teamu. Teksty od gma typu "zal" , "lol" sa raczej nie na miejscu. + eq z navi sie pojawilo.

3. Nie mialem dropu z smierci zapytalem SGM'a o to jak zwykle nic nie wiedzial.

4. Dostalem bana na 2 dni. Po 2 dniach ani slowa odzewu konto zablokowane. Napisalem ticketa i bez odpowiedzi.

Osobiscie z pelna odpowiedzialnoscia nie polecam.

Pozdrawiam Therd

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Poza tym że HA się przyznał do prywatnej postaci z gildii Genocide to godny uwagi ale jest pełno bugów które rozgryzła gildia NeverAlone ;] Pozdro chłopaki

Opublikowano

Serwer bardzo polecam grałem na nim jakieś 5 dni i mi bardzo odpowiadał mimo iż były lekkie problemy . POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Jest 9:40 na pewno skończyli prace późno wieczorem i muszą trochę odpocząć. Wiec wystarczy trochę poczekać, nie masz życia realnego?

EthanaEU2.png

Opublikowano

Fajnie ,ze całkowita olewka jest , nikt nic nie podaje , nic nie wiadmom . Non stop rzucane słowa na wiatr

Przecież wszystko macie podane w temacie, czego jeszcze wam brakuje?! Mamy teraz nawał pracy, ponieważ chcemy jak najszybciej wystartować. Zrozumcie, że robimy to dla was, gdybyśmy robili to dla siebie już dawno zamiast pracować nad serwerem urządzilibyśmy sobie jakiś meeting.

Przyczyny wiecznych errorów etc.? Awaria maszyny co nie było naszą winą, sprawę zgłosiliśmy do ovh, powinni to jak najszybciej sprostować.

sygnaturac.png
Opublikowano

Fajnie ,ze całkowita olewka jest , nikt nic nie podaje , nic nie wiadmom . Non stop rzucane słowa na wiatr

Myślisz że im chce się siedzieć tutaj w temacie i odpisywać/patrzeć na debilne posty?

Edytują serwer który nie jest łatwy do zrobienia, i pewnie nie mają czasu.

A modek mógłby zamknąć temat do czasu startu serwera, bo spam masakra.

Opublikowano

Więc podajcie start poniedziałek 15:00 i tyle a nie . Że nie wiecie kiedy skończycie i podacie start sekunde przed włączeniem serwera.. Bez sens

Czy wiesz, że...

Hexalia ma swój Xat?

już teraz możesz porozmawiać o serwerze podczas, gdy będzie off

http://www.xat.com/hexalia

tt8429194fltt.gif

Opublikowano

wszystko dla nas robicie i dla naszego dobra, server bedzie lepszy>?? heh ;] wescie mnie nie rozwalajcie, robicie reset kont, zmieniacie bony, zmiejszacie exp...wychodzi tylko na najgorsze, ale to juz wasza sprawa;]

logo.png

Opublikowano

Dokładnie... Co to wam da ze zmiejszycie te bony... Jak i tak jak wejdzie gość na KamerModzie to postoi 10min dłużej i i tak wbije 4x15+hp...

I nie wszyscy są takimi no-lifami jak Juicy , że w 3 dni 180lv...

Opublikowano

już wiadomo, że pracują. Tylko trzeba też pomyśleć, że nie będą siedzieć 24h na dobę, bo każdy odpoczynku potrzebuje

Opublikowano

Dokładnie... Co to wam da ze zmiejszycie te bony... Jak i tak jak wejdzie gość na KamerModzie to postoi 10min dłużej i i tak wbije 4x15+hp...

I nie wszyscy są takimi no-lifami jak Juicy , że w 3 dni 180lv...

Nie no... Oni mówili na ts3 że mają Pr0 zabezpieczenie przed BS'em =]

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Wontrubka miało być info o przewidywanej dacie startu wczoraj do tej pory nie ma. Mam nadzieje że nie olewacie graczy

sygnaht.png

Opublikowano

dokładnie co do systemu ulepszeń był on akurat idealnie dopasowany ale dmg broni juz takie świetne nie było to samo z tym 6 skillem wyjebać to i chuj ale system bym zostawił, a jak macie jakis nowy na oku tzn jakieś zmiany to napiszcie jaki bo nie moge znaleśc w tym temacie tego .

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Wontrubka miało być info o przewidywanej dacie startu wczoraj do tej pory nie ma. Mam nadzieje że nie olewacie graczy

gdyby olewali nas, to by wgle serwa nie robili... a tak coś robią... ważne, żeby rabbit był, bo to on kupuje nowe rzeczy typu szablony i zabezpieczenia, bez niego trudno określić start

Opublikowano

Ludzie opanujcie sie wszystko w temacie macie opisane widzicie sami co pisza ze trwaja caly czas parce chca jak najszybciej wystartowac zrozumcie nie chca znow takich bledow jak przed tem a nad takim czyms trzeba troche posiedziec... a wy nie spamujecie wyzywacie sie itp... ogar troche jezeli bedzie start to napewno napisza poczekajcie cierpliwe ja czekam i czekam kiedys napewno wystartuje a Wontrubka najlepszy koles na serwie pomaga z problemami pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...