Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk]

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''jutro, a nawet dziś podamy dokładną datę startu'' Jak dopiero jutro lub dziś podacie datę startu to start będzie pewnie gdzieś za tydzień :I

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

''jutro, a nawet dziś podamy dokładną datę startu'' Jak dopiero jutro lub dziś podacie datę startu to start będzie pewnie gdzieś za tydzień :I

Start odbędzie się już niedługo, ale nie chcemy być zbyt pochopni, bo wiesz co będzie jeśli start opóźni się o kilka godzin... Hejterzy nie dają nikomu życia na tym forum.

Opublikowano

a start jest jutro czy dzis tak wgl ? Meneger mam pytanie zmieniaja expa na lepsze czy gorsze?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Meneger mam pytanie zmieniaja expa na lepsze czy gorsze?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

a serwer na przelomie jakich dni? dziś-jutro? nie chodzi o godzine,bo nie wiem czy oplaca się czekać np. caly weekend

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

zmiana wartosci bonów to juz nie beda wchodzić maksymalne czy będa ale inne?

Zmiana wartości bonów, czyli nie będą już wchodzić maksymalnie, to nie miało sensu. Wszyscy latali z 4x15 i HP...

sygnaturac.png
Opublikowano

A start będzie w ten weekend czy raczej w przyszłym tygodniu?bo puki co server był więcej OFF niż ON więc nie wiem czy będzie sens czekać.I kiedy bd TS3 online?

Opublikowano

I co z tymi truta Hexalia? Oddacie mi je i kumplowi? rozumiem ze restart itd ale to nie wina graczy.Jak coś to mogę ss podrzucić że miałem trute ja jak i mój znajomy

Opublikowano

I co z tymi truta Hexalia? Oddacie mi je i kumplowi? rozumiem ze restart itd ale to nie wina graczy.Jak coś to mogę ss podrzucić że miałem trute ja jak i mój znajomy

Jeżeli kupiłeś trute z is to dostanie SM za które go kupiłeś, a jeżeli dropłeś w grze to zostanie usunięta. Już raz to ktoś ci pisała. Tak ciężko zrozumieć...

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

L3inad ze egzo robisz pierw brzego a później szpona...więc te bronie będą pewnie tak dostosowane , że i BM i WP będą sobie nimi dobrze radzić.

Opublikowano

Będzie podane kiedy serwer? bo jest w publikacjach zamiast w zapowiedziach dziś/jutro? bo nie wiadomo czy czekac czy nie,bo przez weekend moze na innym by sie zaczelo cos grac.....

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Dodajcie do IS Expa/Monete/Rekawice na 7/15/30 dni, i wierzchowce rowniez ktore dodaja np bonus na potwory,expa itd...

IS będzie przejdzie kompletną i dokładną edycję.

sygnaturac.png
Opublikowano

Grałem od początku i napewno poczekam na serwer.Fajne że "starzy" gracze dostaną sm(ja jako tako nie wydałem ani grosza i miałem przeczucie aby nie wydawac).Mysle ze serwer funkcjonował bez problemu i bedzie mozna pograc.CO do bonów to fajnie że nie wchodzą max.Fajnie gdyby wystartował w ten weekend lub w następny bo w dni robocze to troche mi nie pasi(byc moze to tylko mi więc nie oczekuje zbyt wiele).To tyle z mojej strony

VIRED

W League Of Legends-Vanderm

Opublikowano

Czemu strona nie działa ??

Umiesz ty czytać? Bo chyba nie.

Czytaj dokladnie i ze zrozumieniem, ja na serwerze długo nie grałem ale spodobał mi się i zostanę.

Wasze teksty jak " Kiedy serwer ON, Dlaczego stronka nie działa, Gm oddaj mi trute to jest na poziomie przedszkola,

Oni chcą wam serwer ulepszyć aby miło się grało, a wy tylko umiecie stękać .

Poczekaj na serwer aż go ulepszą a nie męcz ich ! Oni nie są robotami .

P O Z D R O W I E N I A dla tych którzy wytrzymają!!!!

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś trute z is to dostanie SM za które go kupiłeś, a jeżeli dropłeś w grze to zostanie usunięta. Już raz to ktoś ci pisała. Tak ciężko zrozumieć...

jesteś takim idiotą czy nie umiesz czytać?

@L3inad,egzo zawsze było shitem i na każdym serwie nie opłacało się go robi,wp wali wartością ataku a nie magicznym wiec bojo,a bm szponem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...