Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk]

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha nie polecam syfu. Wjebałem tam 30 zł sms i po 4 dniach reset kont i postaci? hahahahaha

EQ NaVi.. HA nie ogarnięta pizda, nawet sie z nim skontowaktowac nie mozna.

Opublikowano

Cosa powiem Ci kilka słów:

1) Trudno resetują postacie gdybym grał wcześniej na serwerze też nie był bym zadowolony ale bez przesady ; )

2) Piszesz że nie polecasz serwera z uśmieszkiem dlatego że się cieszysz czy Nie Chce Ci się ruszyć dupska poexpić (dla chcącego nic trudnego a że wolisz stać w m1 to nie moja wina) I dlatego nie polecasz serwera? Podaj konkretny powód a Nie nabijasz bez sensowne posty

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

skoro resetują postacie to mam nadzieje ze oddadzą mi smocze monety które zainwestowałem w postać...

😅

Opublikowano

Hmmm zgodzę się z tym ,że z HA nie ma kontaktu... bo jeśli jaki kol wiek jest to tylko na ts'ie niestety siedzi on na kanale z hasłem więc za dużo się od niego dowiedzieć nie można...A co do SM to zanim temat zostal wyczyszczony to ktoś tam napisał, że administracja odda SM.Mam nadzieje ,że jeszcze dzis server bd ON i BEZ BUGÓW.

Opublikowano

skoro reset kont to znaczy ze admini nie ogarniają poniewarz za każdym razem gdy coś robia off minimum 10h a teraz po niby naprawie bedzie brak kont??

Opublikowano

Hmmm zgodzę się z tym ,że z HA nie ma kontaktu... bo jeśli jaki kol wiek jest to tylko na ts'ie niestety siedzi on na kanale z hasłem więc za dużo się od niego dowiedzieć nie można...A co do SM to zanim temat zostal wyczyszczony to ktoś tam napisał, że administracja odda SM.Mam nadzieje ,że jeszcze dzis server bd ON i BEZ BUGÓW.

szkoda mi troche straconego czasu na expienie :/
Opublikowano

Cosa powiem Ci kilka słów:

1) Trudno resetują postacie gdybym grał wcześniej na serwerze też nie był bym zadowolony ale bez przesady ; )

2) Piszesz że nie polecasz serwera z uśmieszkiem dlatego że się cieszysz czy Nie Chce Ci się ruszyć dupska poexpić (dla chcącego nic trudnego a że wolisz stać w m1 to nie moja wina) I dlatego nie polecasz serwera? Podaj konkretny powód a Nie nabijasz bez sensowne posty

Haha pocisłeś ; ) Gdybym miał wszystkie powody wymieniać dlaczego serwer jest do du** to zajeło by mi troche czasu ... Jak nie grałeś to się nie oddzywaj . Wystarczy żebyś poczytałe temat przed wyczyszczeniem .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Nie polecam tu grać jak będzie reset kont.... Straciłem kilkanascie godzin na robienie eq i kolejne na expienie i reset. Załosne jednym słowem ;/

Opublikowano

Haha pocisłeś ; ) Gdybym miał wszystkie powody wymieniać dlaczego serwer jest do du** to zajeło by mi troche czasu ... Jak nie grałeś to się nie oddzywaj . Wystarczy żebyś poczytałe temat przed wyczyszczeniem .

Czytałem temat przed wyczyszczeniem i jestem na bieżąco. Nie próbowałem Cię pocisnąć tylko skomentowałem twój bez sensowny post ; ). Nie masz pomysłu co by na pisać by ludzie nie grali na serwerze ale wiedz jedno serwer i tak przyciągnie ludzi ; ). Nie chcesz nie graj ale nie musisz zniechęcać ludzi do gry : ). To że nie jesteś przyzwyczajony do serwerów Medium to szukaj jakiegoś 4 fun`a jak ogarniesz ; ).

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

Co bym zmienił!

Po 1. Za wbicie jakiegos dane lvl dac smocze monety na nowy start serweru bo dużo osób poświęciło swój czas np. za wbicie 120lvl dac 500sm....

Po 2. Naprawił wszystkie bugi

Po 3. Dodał mapkę na 100lvl / 130lvl

Po 4. Zwolnił admina od "EVENTÓW" bo są gówniane EVENTY

Po 5. Zrobił kalendarz Eventów

Po 6. Podwyższył exp o 100% na stałe

Po 7. Ogarnął adminów

Po 8. Dodał do banku kilka skrytek bo 2kkk to mało

Po 9. Uczciwość

Po 10. Sprawiedliwość (jeśli kogoś banujemy to banujemy a nie kupi sobie z IS itemy to juz mu zdejmujemy bana w tym przypadku JuicePussy/ a Patrol i Endefis mieli miec zbanowane postacie lub cofniety lvl za zbugowanie lvl i gówno z tego było bo nic im nie zrobili

Po 11. Ogarnąć serwer

Myślę,że większość się zgadza

Pozdrawiam.

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Czytałem temat przed wyczyszczeniem i jestem na bieżąco. Nie próbowałem Cię pocisnąć tylko skomentowałem twój bez sensowny post ; ). Nie masz pomysłu co by na pisać by ludzie nie grali na serwerze ale wiedz jedno serwer i tak przyciągnie ludzi ; ). Nie chcesz nie graj ale nie musisz zniechęcać ludzi do gry : ). To że nie jesteś przyzwyczajony do serwerów Medium to szukaj jakiegoś 4 fun`a jak ogarniesz ; ).

Lubie wszystkie serwery oprócz hardów ; ) I poprostu nie chce żeby ludzie znowu marnowali czas na ten serwer .. Od samego początku były z nim problemy . Nie chce hejtować ale naprawde o wiele mniej ludzi teraz tutaj zagra . Ludzie z czasem odchodzili a tym resem załatwili sprawe . A pozatym widać jak mieli zabezpieczony serwer , oraz jak bardzo pracowali od startu serwa aż do wczoraj nawet głupiego skryptu na odbugowanie postaci nie wprowadzili ani nawet forum .. Nie mówiąc o zbugowanych skillach eq navi itp ... Naprawde sporo tego więc pomyślcie zanim tu zagracie .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Nie czekajcie bo się nie doczekacie Narazie ;p

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

sm niech oddza bo troche kasy wlozylem i cos powinni dac za to ze reset konto ...

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Ludzie przestańcie spamić, 3/4 z tego co napisaliście to FAKE.

Może niech admin/mod czy ktoś ruszy 4 litery i zamknie temat do czasu aż ogarną serwer?

P.S KAŻDY SERWER JEST POD IS!

Opublikowano

Pytanie,oddacie mi moja trute i kumplowi? mogą być czyste bo sr nie problem wbić,ja sr 48 i kumpel sr 44,lud,dt

Nom śr to nie problem bs i jazda;D, truty ci nie oddadzą a serwera nie będzie bo są ludzie co i tak jak wstanie na nogi to go zniszczą;p

super001.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...