Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk] [Easy]

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA UWAGA !

Z okazji Dnia Dziecka uaktywniliśmy drop prezentów.

Prezenty dropią z wszystkich mobów.

Dodatkowo zwiększono raty o +200% na 24h

Wesołego Dnia Dziecka życzy administracja smile.png

7788733e50fe.png

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

108lv nie ma co robictylko expic trzeba.

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer stary ale fajny

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Nigdy nie miałam dobrego zdania o Administracji (wyłączając Hawai'a i Quake'a), ale to co odstawia założyciel przechodzi wszelkie granice.

Brakuje Ci ludzi na serwerze, czy co...? Bo nie widzę innego powodu, dla którego zaśmiecasz KAŻDĄ prezentacje konkurencji zmyślonymi bajkami o 'EQ Z NAVI'.

Śmiech na sali.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Witam, otóż interesuje mnie zamiana eq pandoramt2, za eq / bryłki diamondMT2, kontakt poprzez GG > 15897173 <

szczegóły eq? troche DPS, KLASOWE - truta na woja, 53sr, 12 sila, 10 lud etc... około 50 epików.... +/-

PJONA!~

Opublikowano

Chętnie zagram :)

Skype - juliette.julka
Gadu-Gadu - 34708064

Szukam GRY - a później gildii i ekipy :D

Pasjonat
Opublikowano

Podobno dużo nesków , ale nie wiem... chyba serw podobny do Elite. Wbiję jutro , zobaczę :D

7ba4ef2746a62.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam serwer pełen dzieci a co do topki nie wiem czemu na stare serwery tak narzekają jak topka nie jest taka ważna :) ważna jest zabawa na serwie :)

Opublikowano

Szukałem serwa dla Siebie.... Grałem już w każdy przedstawiony na MPC

Jak narazie moja największa postać to Sura 183 na EliteMt2 , ale tam już niegram i niezagram dno serwer ,,,!!

Spróbuje Pandore , topka mnie nie interesuje , bo z doświadczenia wiem że niektóre te 250 lvle są bez eq powód >?? zachłanność na wbicie 250 lvla . eq zostawili na 2 plan :D

Widze po parametrach mszyny , że serwer wart uwagi :)

jAK COŚ CHUNJO POZDRAWIAM :)

Opublikowano

Grałem.Serwer mi się nie podoba.Każdy robił sobie eq np 15 15 woj i już kox.Jak by wycofali 6 7 bon otworzyli V2 serwera i podnieśli raty do 200 300 albo obniżyli max lvl do 200 zagrałbym

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...