Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Dedyk] [Easy]

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam

Dlaczego? Wyjaśnienie? CO to wgl za post?

Ogarnijcie. Pisać na temat. Albo wcale

Opublikowano

na serwerze nie oplaca sie zaczynac... ide sobie do groty v2 a tu 200lvl mnie bije... kazdy ma all na wszystkie klasy..

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Mam problem ze stroną Jak wchodzę to wyskakuję błąd:

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at www.pandoramt2.pl Port 80

Wie kos o co chodzi -,-?

Opublikowano

Na dziś został zmieniony silnik forum na IP.Board i piękny wygląd w którym możecie wybrać swój kolor ( niebieski , czerwony , zielony ) !

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

nie grajcie na tym serwie to już beznadzieja jest wbijajcie tu !! zaje****** serwer wychodzi 6 maja xxx

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250,

brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy,

Profesjonalna Administracja

Start

8 Czerwca 20:00.

ZAPRASZAMY Będzie Się Działo !!!

Uczeń
Opublikowano

serwer godny zagrania polecam

dużo fajnych nowości i serwer nie padnie +dużo osób w to gra

Opublikowano

Mnie się serwer średnio podoba, ale z szacunkiem trzeba podejść do osób, które dziennie go odwiedzają, gdzie przeciętna liczba zalogowanych użytkowników to 3000. Za dużo niepotrzebnego syfu dropi, co sprawia, że troszkę trudno podnieść yangi w sztabkach, traci to na płynności. Ciężko trafić na jakiś niezajęty spot na pierwszych levelach. Prędkość łączą trzeba mieć również z wyższej półki, biada temu, co pisze głupoty, że przy 2MB chodzi mu płynnie. Serwer niczym specjalnym się nie wyróżnia, jest tam masa syfu i nieładu.

Moja ocena?

6/10

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mnie się serwer średnio podoba, ale z szacunkiem trzeba podejść do osób, które dziennie go odwiedzają, gdzie przeciętna liczba zalogowanych użytkowników to 3000. Za dużo niepotrzebnego syfu dropi, co sprawia, że troszkę trudno podnieść yangi w sztabkach, traci to na płynności. Ciężko trafić na jakiś niezajęty spot na pierwszych levelach. Prędkość łączą trzeba mieć również z wyższej półki, biada temu, co pisze głupoty, że przy 2MB chodzi mu płynnie. Serwer niczym specjalnym się nie wyróżnia, jest tam masa syfu i nieładu.

Moja ocena?

6/10

Mi przy 2 mb chodzi płynnie, to zależy też od kompa ;) miałem 512 kb/s i nowego kompa , i nie mialem w ogole lagow nawet m1 ch1 . . .

Opublikowano

Pandora, aj, grało się:) Jednak serwer mimo wielu poprawek i nowości nadaje się tylko i wyłącznie do zarabiania pieniędzy na dzieciach. Jeżeli nie masz mocnej i ogarniętej ekipy, która razem z Tobą będzie użerać się z 80%-ową lawiną noobków, to zamiast przyjemności z gry zostanie mocne wku.. zdenerwowanie.

Z tego co widzę, administracja nie poprawiła się. Do forum nigdy nie miałam zastrzeżeń - zawsze było posprzątane i ogarnięte. Jednak jeżeli chodzi o samą gre.. Jeden wielki bajzel na kółkach. Po powyższych komentarzach wnioskuje, że jest jeszcze gorzej. Moim zdaniem team powinien zajmować się graczami, a nie ich olewać.

Kończąc musze wyrazić zdanie o prezentacji. Taki popularny, stary serwer - a nie jest w stanie zrobić porządnej prezentacji? Nie mówie tu o opisach, ale o elementach estetycznych i grafice niektórych rzeczy..

Ogółem, Pandora = priv dla masowych grup o stalowych nerwach.

Powodzenia:)

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

gdzie przeciętna liczba zalogowanych użytkowników to

3000

Skonczcie pierdolic nie maja nawet 1k gra tam ok. 700 za dnia licznik jest zawyzony

gallery01843468.png
Opublikowano

Spędziłam na Pandorce okrągły rok gry. Stwierdzam, że Pandora sama w sobie nie jest niczym zbyt zachwycającym, wręcz powiedziałabym, że jest niedopracowana. Prócz expienia i dropienia nie ma tam co robić. Jednak ma jeden przeogromny plus, a mianowicie, jeśli masz ekipę zgranych ludzi i potrafisz wybonować porządne eq, możesz na Pandorce robić świetne wojenki i nigdy nie brakuje Ci gildii przeciwnych, ponieważ jak wiadomo gra tam wiele osób. Jednakowoż Pandora ma swój taki.. specyficzny charakter, z którym nie spotkałam się na żadnym innym servie. Ma też pewien ogromny -, a mianowicie bardzo "niemiłych" ludzi na niej. :P Niektórzy ten server traktują jak swoje życie realne, nie mają do niego takiego dystansu jaki widuje się na innych serverach.

Pozdrawiam.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Gralem na tym serwie sporo nabilem 195lvl sury i okradi mnie serw do bani ale jak chcesz expic jak na plu to wbijaj

pozdro od Uranka

Opublikowano

Gralem na tym serwie sporo nabilem 195lvl sury i okradi mnie serw do bani ale jak chcesz expic jak na plu to wbijaj

pozdro od Uranka

AHAHAHAH ! to faktycznie w chuj sporo grałes że uwazasz ze sie expi jak na plu mam tam 4x250 i poleciłbym go gdyby nie to ze te nowosci go zjebaly totalnie!

gallery01843468.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...