Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze Kierzka Online.

Zaraz cos pizdnie ;d

<poker_face>

Nie ma się czym chwalić, pochwal się jak zobaczysz go offline ^^, nie no dobra. nie trolluje.

W sumie racja, Kokosz uprzedza tylko że jak nagle pierdolnie forum i nie da rady podnieść, to żeby nie było płaczu.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE ROZUMIECIE ?

MPC FORUM NIE ZOSTANIE ZAMKNIĘTE !

(ktoś je w końcu zniszczy) kokosz : milenka

Ehe,ehe. Ty tutaj masz najmniej do gadania. Weź wyjdź.

top@.

kokosz, uda ci się utrzymać, lekkie zainteresowanie i będzie okaj ; ) Powodzenia, uda się!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Piszemy do TVN24 że zamykają Największą w Polsce Ostaoje gier Online !!!!!!!!!

To będzie szok jak to zapodają na tvn24 !

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Idealny obrazek

Propo obliczeń

skoro 10% mpc zapłaciło by 10zł

10% - 50,000

50,000 x 10 = 500,000zł

to jest nierealna suma a podkreślam że tylko 10% mpc x 10zł

dajmy na to 0,01% mpc czyli 50 osób x10zł = 500 zł - myślę że taka suma da rade

a na 100% więcej osób będzie niż tylko 50

czyli dajmy na to 0,1% mpc czyli 500 osób x 10zł to już mamy 500tysięcy

1%? to już 50,000 tysięcy złoty

Koszt 1 miesiąca dedyka ? nie wiem.

gdyby 1% mpc przekazało 1zł. wyniosłoby 5tys zł myslę że starczy to na długi czas

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kokosz również wspomnial " Pora zacząć żyć "

MPC ma za dużo informacji żeby od tak upadło - najlepiej jakby ktoś przejął mpc.

Ew. jesli kokosz zajmowałby sie tymi sprawami jak kupno dedyka i inne duperele

związane z mpc. to i tak nie musiałby wchodzić na mpc. Myślę że to by nie przeszkodziło

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co do upadnięcia ? wątpie ponieważ już raz miało upaść i udało się podnieść ( mpc )

Pozdrawiam wszystkich co byli w tym czasie na mpc :) jestem naprawde bardzo długo

na mpc - dłużej niż pisze moja data założenia.

KURWA! Tolkien musiał znowu popisać się swoimi umiejętnościami matematycznymi... LUDZIE MYŚLCIE LOGICZNIE!!!!!!!!

Z 500k kont może 35 000 jest używanych. Przecież nie każdy kto zrobi konto na mpc, zostaje na nim i wchodzi codziennie!!! A do tego połowa to multi/pobanowane

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Jako, że kierzek to taki killer, proponuję aby tutaj posprzątał. Bo niezłego syfu narobiliście. Offtopy, spamy. Nie potraficie gadac na temat, to nie odzywajcie się wcale.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

jpfi.jpg

Administrator... tak wiele znaczące słowo, ale jak się bliżej przyjrzeć, to w sumie gra słów. A raczej neologizmów.

Admin - tak szeroko pojęty skrót od tego słowa, przez większość społeczeństwa używany znacznie częściej, niż jego dłuższy wymiennik... odznacza kogoś mającego bezgraniczną władzę;

i - zwykły przyimek;

strator - nic nieznaczące słowo, któremu, jeżeli ma się bogatą wyobraźnię, można to znaczenie nadać. W wymowie neologizm ten kojarzy nam się ze stratą, stratą czegoś... a raczej z człowiekiem, narażającym coś na stratę. W tym przypadku właściciela potężnego przedsięwzięcia, który pisząc ten temat wysłał nasze serca(a raczej uzależnione umysły) na przymusowy poligon, coby w dziurze zwanej internetem znaleźć drugą taką przestrzeń jaką jest MPC...

Miejmy wyobraźnię. Myślmy. Jako społeczność.

MPC z nami nigdy nie umrze.

Bez jaj. A raczej z jajami, chłopaki, zajmijmy się tym z jajami! A dziewczyny z jajnikami.

ilxj.jpg

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Dobra nie pierd*lcie .

1. To najlepsze forum .

2. Nie którzy mają też życie prywatne (normalni)

3. MPC Nie upadnie kierzek nie odejdzie a jeżeli tak to odda domene komuś innemu .

Dziękuję Dobranoc .

Wybaczcie za tą czcionke ale musiałem jej użyć abyście zrozumieli

:).

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Ehh, szkoda. Chciałbym jeszcze to przez jakiś czas zostać i wierzę w to, że forum jeszcze długoooo bedzie działać

Gratulacje kokosz, stworzyłeś coś zajebistego za co bardzo Ci dziękujemy ;).

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

KURWA! Tolkien musiał znowu popisać się swoimi umiejętnościami matematycznymi... LUDZIE MYŚLCIE LOGICZNIE!!!!!!!!

Z 500k kont może 35 000 jest używanych. Przecież nie każdy kto zrobi konto na mpc, zostaje na nim i wchodzi codziennie!!! A do tego połowa to multi/pobanowane

chodzi tutaj bardziej

ile osób :) nie o %

pomyśl troche napisane jest tam jak zapłaci np. 500 osób przeczytaj dokładnie

Opublikowano

kokosz zrób reklame jakiegos znanego serwera Metin2 naprzyklad.

Zaplaca ci gruba kase i oplacisz dedyk.

nanicz.png

Opublikowano

Mimo że mam napieńku z większość spoleczność na MPC, to imo i tak pomogę wesprzeć i ja.

Ja i tak że ;)

@ILoveLive

Po pierwsze nie kierzek tylko kokosz ;)

Opublikowano

Dobra nie pierd*lcie .

1. To najlepsze forum .

2. Nie którzy mają też życie prywatne (normalni)

3. MPC Nie upadnie kierzek nie odejdzie a jeżeli tak to odda domene komuś innemu .

Dziękuję Dobranoc .

Wybaczcie za tą czcionke ale musiałem jej użyć abyście zrozumieli

:).

Jesteś głupim spamującym plebsem. Daj sobie spokój, idź zjeść kolacje i spać a nie pierdolisz i pierdolisz w kółko to samo.

Wjem, że dostanę procenty. Nie szkodzi.

Opublikowano

Nie!

Jak to zobaczyłem to myślałem , że żartujecie.

Znam te forum 2lata (nie patrzcie na datę rejestracji , bo to nie moje pierwsze konto).

Skąd będziemy brać cheaty? Gdzie będziemy uczyć się je tworzyć? Nie wyobrażam sobie internetu bez MPC.

kokosz.. twoja decyzja.

Opublikowano

Przecież rewolucji nie zrobimy, aby kokosz MPC nie zamknął czy coś..

Musi być jakieś racjonalne wyjście z tej sytuacji.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nadal jestem za tym, aby kokosz dał dane do przelewu. :)

Niech napisze że do zdobycia jakaś ranga, da dane przelewu oraz taki jakby IS co w metin2, czyli wysyłasz sms, wpisujesz kod zwrotny i MPC dostaje swoją kase

tak by było najlepiej, MPC zostanie opłacone + jak dobrze pójdzie starczy Ci na takiego firewalla że będą mogli sobie próbować .. =)

Opublikowano

Więc tak oczywiście referacik od ZeTrax'a , Kokosz po 1 Chciałbym pogratulować bardzo za zaangażowanie w nasze kochane MPC , powiem coś od wszystkich

Więc tak... MPC to połowa życia 99/100 osób i nie chodzi mi o 12 letnie dzieci ..

Mianowicie , co byśmy bez mpc zrobili? My byśmy znowu siedzieli na YT i wlepiając gały kiedy xxxx , da filmik...

Nasze forum rozszerzyło wiedzę m.in programowania . .. Wymienię tutaj kilka osób oddanych temu wszystkiemu ...

1. To jest nasz x070x.

2. Pro kiki Junior - któremu niesłusznie zabrano rangi...

3. Omek :*

4. TCQ

5, Dudsonowa - Nadal oglądam twoje vlogi kotq <3

6. Geoning - Czym by był Minecraft bez Ciebie botku zbotku :>

7. Andrzejt17 - Dzięki tobie poznałem piękno metina (xD)

@up Będę edytował jeśli znowu mi ktoś na myśl wpadnie

W sumie to wyszło jak pożegnanie ... Natomiast NIE!!!!

Powalczmy trochę o te forum , może dziwnie pisze ale... Spróbujmy wesprzeć Kokosza drobnymi datkami ? Może awansuj kogoś , weź do pomocy kogoś z GM

Więc do Ciebie kokosz !!!! NIE WSTYDZ SIĘ PODAĆ NR KONTA . JEŚLI MOŻNA CI ZAUFAĆ I PRZEZNACZYSZ PIENIĄDZE NA FORUM ! CHĘTNIE WPŁACĘ PIENIĄDZE ABY FORUM PRZEDTRWAŁO !!.

Przepraszam jeśli trochę za bardzo kreskówkowo :D

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Kokosz - co prawda masz swoje lata, więc musisz zacząć żyć, tak jak żyje każdy normalny dorosły facet, lecz ty jesteś inny, bardziej się poświęcasz innym.

Co do forum... Myślę, że zamykanie go nie ma sensu, bo nie tylko Ty kokoszu, lecz również pewna część użytkowników wiele włożyła, by to forum się rozwijało no i wiele tutaj spędziło, a atakami się nie przejmuj : ). Nie warto zamykać forum, po prostu oddaj je w dobre, zaufane ręce. I tak wiesz, że wszyscy będą pamiętali o młodym chłopaku, który zakładał to forum nie mając pojęcia, że zyska takie zainteresowanie i uznanie.

Dziękujemy za wszystko : ).

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nadal jestem za tym, aby kokosz dał dane do przelewu. :)

Niech napisze że do zdobycia jakaś ranga, da dane przelewu oraz taki jakby IS co w metin2, czyli wysyłasz sms, wpisujesz kod zwrotny i MPC dostaje swoją kase

tak by było najlepiej, MPC zostanie opłacone + jak dobrze pójdzie starczy Ci na takiego firewalla że będą mogli sobie próbować .. =)

Mpc nie ma swojego systemu smsów, więc z dotpaya dostawaliby może 30% wydanych przez nas pieniędzy... reszta jebane podatki

Przelewem dostają 100% tego co dajemy

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...