Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Teamy

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu płaczecie, zapraszam na Amerykę, wejdziesz o 2-3 w nocy i masz wszystkie wygrane rankedy (tylko musisz mieć kumpla), wtedy najłatwiej wygrywać rankedy, bo amerykańce zaczynają grać a oni to słabi.

Tak narzekacie na polaków, bo my tacy jesteśmy, że to właśnie JA muszę być najlepszy, a inni to ch!@# mnie obchodzą, ja muszę mieć pro staty, a potem takie dziecko płacze tutaj, że ma nobów w teamie, bo mają słabe staty, bo może wzięli np złe specjalizacje, runy bądź postać, którą sobie dobrze nie radzą, a chcą uratować team (np jest koleś 5 i widzi, że jest 4 ad, to bierze tego Ap, żeby nie był noobkis team). Więc proszę Was, takie "noob teamy" są wtedy,gdy np grasz kaylem, helniesz kolegę z drużyny, bo biją go 4 osoby, to Ci nie podziękuje, a potem jak padniesz bo masz low hp to piszą Ci na czacie, że jesteś noob bo feedujesz. Więc ogarnijcie takie tematy, bo nie wiem czy mam płakać czy się śmiać. Każdy ma swój lepszy i gorszy dzień, raz możesz wygrać 10 rankedów, a następnego dnia będzie Ci szło źle...

Zresztą to jest tylko gra, a wielu z Was nie zna definicji gra.

Dla ułomnych. Gra - dla relaksu, odprężenia się. Spójrz na grę z strony optymisty.

tak xD normale 4fun only :D

ale na rankedach to kurna wiesz ;/

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up a co płacą Ci za wygrane rankedy xD

Owszem można się wkurzyć, ale człowiek na wszystko zwala winę i nieświadomie wiesz, że jedynie tracisz czas (i dla no-lifów tracisz elo ...) a tak to co? doświadczenie i ciągle się uczysz

Opublikowano

Może ja coś dodam ostatnio byłem na 1400 a teraz jestem na 1100...

Noob teamu są cześciej niż normalny team ...

Najczęściej noobki "trenują" na ranketach jakąś postać a nie...

Według mnie powinni się nauczyc grać 1postacią;d

Ale czasem się zdarza także normalny team....

Wiec nie ma się co przejmować to tylko gra;-)

PS: Właśnie zaczynam grać i jakiś noob chce iść na mida Vayne ....

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jeżeli macie dobrego kompa i neta to zapraszam na North America tam jest taki poziom że nawet 1 ranked same ogary są

Gość Teksanian
Opublikowano

Jeżeli macie dobrego kompa i neta to zapraszam na North America tam jest taki poziom że nawet 1 ranked same ogary są

Na NA nie ma wyższego poziomu od EU West

Opublikowano

@up a co płacą Ci za wygrane rankedy xD

Owszem można się wkurzyć, ale człowiek na wszystko zwala winę i nieświadomie wiesz, że jedynie tracisz czas (i dla no-lifów tracisz elo ...) a tak to co? doświadczenie i ciągle się uczysz

jak znajdę czas zeby pograć sobie w lola to wchodze na normale i troche trolluje troche nie i gl gf ale jak gram rankedy to juz na serio, chciałbym się wybić z elo hell.

''na szczescie'' rzadko je gram, wole sie nie wkurwiać tak często. ^.^

Opublikowano

Na NA nie ma wyższego poziomu od EU West

Właśnie widzę, EU tak super, gra, że ja bym 1 lvl pokonał 30 lvl ... Wchodzę czasami na konto kolegi na EU i ja jakoś nie padam dziwnym trafem, ciekawe czemu... Jak wy macie taki świetny tok myślenia, że np bierzecie z początku dorana to powodzenia ...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

stary przegralem 7 rankeda z rzedu,,,,, japier*** czy ktos widzial kiedys akali na midzie z berserkereami i d ringiem? ALbo tarica na midze? kur... co to jest? MAsz takiego noob team'a i qutniesz i musisz czekac 1h? bez sensu, 1/10 na bocie ad carry i 1/8 support lulu omg jak tak mozna?! Zawsze moj team przegrwya mid'a, zdajem mi sie juz ze tylko ja moge wygrac mid'a, a w przeciwnym team jest pro bot ktory niszczy wszystkich oprocz mnie..... czemu tak jest? ale jak tak mozna w solo/duo? -120 elo w dwa dni no to zajbiscie, tak nie moze byc.... nie chcce plakac ale bezprzesady...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...