Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Teamy

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra ok, ja tam typa rozumiem...

Jak ludzie grają supporterem i dają heala raz na dwanaście minut...

Ad carry bez last hitow.

Tanki bez defa, jungle bez smite i Mid ap z buildem na ad...

Śmiechu warte... Ale to wynika tylko i wyłącznie z braku świadomości. Jak wiara nie czyta to tak jest... 864 ELO...

KOKS!

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest chyba nie możliwe, żeby każdy w teamie trollował tak jak napisał @up :O

Jak powiedziałem, gdy nie ma trolli, którzy specjalnie, podkreślam specjalnie psują grę to da się ich zmotywować do działania ;) Często się tak zdarza, że komuś nie idzie, ale mimo to nie jest trollem i zależy mu na wygranej. Dlatego często gram takimi championami jak Shen, Warwick, którzy inicjują team fight i wyznaczają first target :) Wtedy wpadam w ad / ap carry i team fight dla Twojego teamu.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Po pierwsze nie zawsze trafia się noob team więc nie ma co płakać.

Kiedyś też mnie to wkurzało, ale gdy wbiłem 1300+ elo to nagle na normalach pojawiali się gracze z większym skillem.

Nie wiem co ty ćpasz, ale normale nie mają nic wspólnego z ELO, tylko z W/L

Opublikowano

Na normalach też jest elo więc nie pierdol za przeproszeniem ;) Im większa różnica winów od lostów ty masz bardziej wykoksanych graczy.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja zauważyłem że na low ELO (<1200) kiedy ma się perfekcyjny team tzn. Tank , ap carry , ad carry itd. , a przeciwnicy mają np. 4 ad i jednego supporta to teoretycznie powinniśmy wygrać , ale np. Nie każdy umie grać każdą postacią i jest zdziwko kiedy niszczą nas . :P

Opublikowano

ja se dziś grałem rankeda duo z kolegą. Chciałem pójść lux na mida, a on olafem do jungli, jednak 2kolesi na wejściu zaklepali mid i jungle, więc se poszliśmy bota taric+vayne. Oni mieli samych trollów( bez jungli, 2ad carry na bocie, 2tanków na topie.) a i tak prawie przegraliśmy przez to, że kolega nie mógł ogarnąć last hitów(do 18min 50cs), ale na szczęście się zmotywował+mieliśmy overfeedniętą leblanc i win

Opublikowano

@up

to po co grasz duo z kolegami, którzy nie umieją podstawowych zasad, takich jak last hity, gdzie przy ad carry jest to KLUCZOWE, ad carry bez farmy to najwiekszy shit chyba, a potem płaczecie, że macie elo po 700, jak z koleżkami gracie i out farm 50cs macie :<

Opublikowano

Haha zdarza się :) cóż najpierw naucz kolegę lasthitów, potem grajcie rankedy. Potrenujcie na botach / normalach :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

ja ćwiczyć nie musze, bo umiem, ale on chyba musi;) na szczęście była lb co carrowała gre

2x up

Mam prawie 1200 elo

Opublikowano

Ja nie wiem o co wam chodzi, że jak ktoś ma 30 lvl to jest pro elo,elo. Niektórzy nawet po osiągnięciu 30 poziomu nadal grają "poniżej przeciętnej".

Opublikowano

Siema!

Co myślicie o noob teamach. I co myślicie po meczach o ludziach grających z wami w teamie?

Hmmm... właśnie cały dzień byłem zajęty pomyślałem wejdę wbije premię dzienną a tutaj (chciałem iść na mid`a kassadinem ale malza się kłócił więc mu pozwoliłem. Efekty ??):

noobteam.jpg

W takim momencie mam chęć odinstalować LoL`a... A na dodatek gdy patrze historie gier niektórych to mają całą historie staty po 2/9, 1/3, jeżeli ja bym miał takie staty nie grał bym w lola...

n/c, niczym się nie wyróżniasz wśród reszty debilnych timmejtów.

Nie od dzisiaj poziom w grach MOBA jest żenująco niski, może gdy by wybić wszystkich rusków trochę by podskoczył. Teraz to już nawet na west piszą cyrlicą :(

mjut.png
Opublikowano

No, ale jednak to Moscow Five jest aktualnym mistrzem w lola, więc ja bym tak ruskich nie potępiał. Wg. mnie poziom naszych Polskich graczy jest niższy, ale to moje zdanie :)

P.S. Polscy gracze to płaczki :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

No, ale jednak to Moscow Five jest aktualnym mistrzem w lola, więc ja bym tak ruskich nie potępiał. Wg. mnie poziom naszych Polskich graczy jest niższy, ale to moje zdanie :)

P.S. Polscy gracze to płaczki :)

Zdajesz sobie, że obrażasz sam siebie? Polak w LoLa nie jest zły, tylko trafiają się niewyżyci flamerzy, co muszą zwyzywać i zepsuć gre (na szczęście tacy zdarzają się dość rzadko) a reszta to po prostu nowi/słabi gracze, którzy nie mogą znieść nacisku teama, takim graczom trzeba pomóc, dać porade, zmotywować i często wychodzi, że to on carruje gre. Nie wolno takich graczy flamować/ prosić o zreportowanie, bo to się może skończyć leavem/specjalnym feedowaniem

Opublikowano

No cóż i tak zdania nie zmienię... Ruscy są lepsi od nas i to widać np. przez M5 :) a, że zdarzają się płaczki i inne trolle to w każdym kraju się tak zdarza i nie jesteśmy wyjątkiem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

No cóż i tak zdania nie zmienię... Ruscy są lepsi od nas i to widać np. przez M5 :) a, że zdarzają się płaczki i inne trolle to w każdym kraju się tak zdarza i nie jesteśmy wyjątkiem.

mistrzu, ale ty głupoty gadasz, to, że m5 jest aktualnie n1, nie znaczy, że te ruskie retardy odrazu nabrały skilla, jednak ruskie to zmora, przynajmniej na west i tak zostanie, piszesz do debila po angielsku, a on rosyjski twardo swoje i sie dziwi, że cisniete maja. Polaczki nie są aż takie słabe w tego lola, no nie gadaj, zagrales pewnie z jakimis polaczkami z gimbazjum co last hittować nie umieli, jak koleżka pare postów wyżej i tak zostało, ale nie stawiaj wszystkich pod jednym murem mistrzu :D

Opublikowano

@up

pewnie ty sie do nich zaliczasz

Poziom polakow w 80% jest mega slaby tak samu ruskow ,tylko ze ci 2 raz na jakis czas cos zagraja

Opublikowano

@up

pewnie ty sie do nich zaliczasz

Poziom polakow w 80% jest mega slaby tak samu ruskow ,tylko ze ci 2 raz na jakis czas cos zagraja

ofc, a te 80 % to chyba na palcach wyliczyłeś chłopaku. Lokacja : Summoners Rift, dooobra wszystko jasne, nie gadamy

Opublikowano

O nie tylko nie to ,tylko nie to ,prosze tylko nie to !!!!! Co ja teraz zrobie bez ciebie,jestes mi tak bardzo potrzebny do funkcjonowania ,ze ja p.....

Masz jakis problem do lokacji.Smieszny polaczek, tak na palcach u nogi wyliczylem 80% ; o im so gud

Opublikowano

No chyba nie, z tego co pamiętam tylko raz trafił mi się rusek, który w miarę ogarniał, reszta na 30-tym nie potrafi nawet last hitować. Poza tym, my też mamy się czym pochwalić - Kev1n i Shushei, no a może nie?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

No Szuszej się nie popisał za bardzo na IEM ostatnim, Kev1n lepiej, ale to nie zmienia faktu, że M5 jest najlepsze ;)

Nie powiedziałem, że każdy Polak w lola jest słaby :) ale z tego co piszecie na tym forum (nie wszyscy) to wnioskuję, że to jednak wy feedzicie nie ruscy. Ofc nie zaglądałem na ruskie fora, bo cyrylica nie dla mnie ;( // + nie każdy Polski gracz siedzi na tym forum, ale cóż. Ostatnio grałem z typkiem, którego przez znajomego miałem kiedyś w team. Grałem przeciwko niemu z kolegą duo i dostał w cipkę na topie - poleciał flaming jakich mało, bo jungler nie gankował itp, itd... Więc nie wiem, czy to poziom emocjonalny czy zaawansowania w grze w lola, ale cóż no gimbusy "rzondzom" :)

Warnart - Ty jesteś przekoksem pewnie w lola, elo hell 4ever :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

moje ostatnie gry z polakami to janna ap, kogmaw ap ezreal ap ziggs z szybkością ataku (ząb nashora) lub gunbladem (lifesteal + spellvamp) bo takie dzieci przeczytają że atak ziggs BLA BLA BLA zada dodtakowe obrażenia i jak zobacza cyferke nad skillami to pewnie chodzi o to ze co 9 atak B) a tak naprawde odlicza sie czasowo. mniejsza z tym nie mam nic do nich ale wole juz grac nawet z taimi ruskami niz z takimi polakami...

Opublikowano

Ez ap i ap kog to w sumie fajna sprawa dla zabawy.Ez ap podobno robi wiekszy dps na late niz ad (niewiem ,nie probowalem ap )

Elo Chell opopop .A ja dzis u kumpla na koncie siedzialem 1650 NE i boze az mnie krew zalala ,to co tam sie dzialo.Ogl bylo 3polakow i 2 ruskow,fajnie sie mozna bylo dogadac.Skonczylo sie no niezaciekawie

Opublikowano

Ez ap i ap kog to w sumie fajna sprawa dla zabawy.Ez ap podobno robi wiekszy dps na late niz ad (niewiem ,nie probowalem ap )

Elo Chell opopop .A ja dzis u kumpla na koncie siedzialem 1650 NE i boze az mnie krew zalala ,to co tam sie dzialo.Ogl bylo 3polakow i 2 ruskow,fajnie sie mozna bylo dogadac.Skonczylo sie no niezaciekawie

zgadzam sie z tobą że na normalach by to nawet uszło ale ja mówiłem o rankedach, bo na normalach sam często trolluje wiec nic do nich nie mam.

ale ranked to ranked i jakieś jednak ''zasady'' co do postaci obowiązują

Opublikowano

Jezu płaczecie, zapraszam na Amerykę, wejdziesz o 2-3 w nocy i masz wszystkie wygrane rankedy (tylko musisz mieć kumpla), wtedy najłatwiej wygrywać rankedy, bo amerykańce zaczynają grać a oni to słabi.

Tak narzekacie na polaków, bo my tacy jesteśmy, że to właśnie JA muszę być najlepszy, a inni to ch!@# mnie obchodzą, ja muszę mieć pro staty, a potem takie dziecko płacze tutaj, że ma nobów w teamie, bo mają słabe staty, bo może wzięli np złe specjalizacje, runy bądź postać, którą sobie dobrze nie radzą, a chcą uratować team (np jest koleś 5 i widzi, że jest 4 ad, to bierze tego Ap, żeby nie był noobkis team). Więc proszę Was, takie "noob teamy" są wtedy,gdy np grasz kaylem, helniesz kolegę z drużyny, bo biją go 4 osoby, to Ci nie podziękuje, a potem jak padniesz bo masz low hp to piszą Ci na czacie, że jesteś noob bo feedujesz. Więc ogarnijcie takie tematy, bo nie wiem czy mam płakać czy się śmiać. Każdy ma swój lepszy i gorszy dzień, raz możesz wygrać 10 rankedów, a następnego dnia będzie Ci szło źle...

Zresztą to jest tylko gra, a wielu z Was nie zna definicji gra.

Dla ułomnych. Gra - dla relaksu, odprężenia się. Spójrz na grę z strony optymisty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...