Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Teamy

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Co myślicie o noob teamach. I co myślicie po meczach o ludziach grających z wami w teamie?

Hmmm... właśnie cały dzień byłem zajęty pomyślałem wejdę wbije premię dzienną a tutaj (chciałem iść na mid`a kassadinem ale malza się kłócił więc mu pozwoliłem. Efekty ??):

noobteam.jpg

W takim momencie mam chęć odinstalować LoL`a... A na dodatek gdy patrze historie gier niektórych to mają całą historie staty po 2/9, 1/3, jeżeli ja bym miał takie staty nie grał bym w lola...

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Momentami to jest wręcz żenujące ;/.

Włączasz, żeby się odprężyc, a tutaj Ciebie jeszcze hejtują.

Takich odrazu powinni banowac.

Opublikowano

Po pierwsze nie zawsze trafia się noob team więc nie ma co płakać.

Kiedyś też mnie to wkurzało, ale gdy wbiłem 1300+ elo to nagle na normalach pojawiali się gracze z większym skillem.

Opublikowano

Z początku miałem 850 elo. Wbiłem teraz 1024, zacząłem sobie mówić że od Ciebie zależy czy wygrasz lub nie. Musisz pokazać skilla i team pójdzie za Tobą. Aż do dzisiaj... Z 1024 na 968... Masakra, to co robili w mojej drużynie, ad carry który nie last hituje... Najlepsze jest to że w przeciwnym teamie mieli raz 5 ad (good troll) i wygrali. Wmów debilom "buy armor". W weekendy odpuszczę sobie solo/duo.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Zapewne to ty grałeś olaf'em tak? A więc jakby nie było twój build zakrawa na żart...

A i tak jeśli będziesz pisał cały czas "noob team", "report all of my team" czy inne takie to nikt nie będzie chciał z tobą współpracować i zaliczysz kolejną przegraną ;) Jakby nie było najpierw zacznij od poprawienia swojego skilla i ogarnij builda "pro playerze", a gdy już to opanujesz wtedy już raczej nie będziesz grał z takimi "noobami", bo trochę ci to zajmie <3 <3

s

Opublikowano

W takim momencie mam chęć odinstalować LoL`a...

Proszę bardzo nikt Cię nie trzyma.

Nie mam nic do takich osób, dopóki nie robią z siebie debili. Wiadomo, że któraś drużyna musi przegrać, ale najwidoczniej większość nie potrafi przegrywać ( m.in. autor tematu) i myślą, że podbiją całą grę. Każdemu zdarzyło się zawalić jakiś mecz, poza tym "noob" nie oznacza osoby, która nie potrafi grać ( newbie) .

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@ WARROCK_CODER

Hmmm... piszesz że niby build zły? Każdy ma swój na który się dobrze gra. Mi odpowiada ten przynajmniej po ulepszeniu/nerfie olafa od razu po update zagralem nim i staty były pro, jak dobrze pamiętam to 30-40/4 deathy pamietam ale killi nie. Więc nie pisz jak się nie znasz.

@Darkkaj

Ale jak pisałem historia gier niektórych graczy jest cała zapełniona przegranymi i statami 1/9 itp., a lola nie usuwam ponieważ gram z kolegami i przynajmniej jak przegram to wiem że przeciwny team musiał być naprawdę dobry

Opublikowano

Darkkaj, traf na gościa, który specjalnie idzie pod wrogą wieżę aby tylko oddać komuś killa.

Nie zezłościłbyś się na takiego spec-mena ? Wątpię.

Z resztą, dziwny temat. Gorsi gracze zawsze się gdzieś i kiedyś trafią, więc spekulacje na ten temat nie mają żadnego sensu.

Gdyby nie było gorszych i lepszych graczy, to jak niby miałaby się toczyć rozgrywka ? Fakt.. Są osoby które wcale nie potrafią grać, a mimo to grają i psują grę innym. Olej, poczekaj aż się skończy mecz i bądź dumny, że wytrwałeś.

Życie jest zbyt krótkie, żeby się nim nie cieszyć! Posadź uśmiech na twarz i nie przejmuj się niczym : )

Btw:

Twój olaf został zoutfarmiony ;O

Opublikowano

@damomo Słuszna uwaga, obstawiam że byłeś na solo topie, zaraz , zaraz nawet nie macie junglera... Więc to normal, bo przeciwnicy też nie mają i są troll picki. Więc po co płakać ? Na normalu nic nie tracisz. Poza tym z taką farmą, nie oczekuj że team wygra za Ciebie...

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Cóż poradzić, raz trafiają się dobrzy, a raz nie.

Mnie też to wnerwia, kiedy ktoś celowo feeduje, albo sksuje ci buffy w jungli ....

Takich ludzi powinno się niestety permanentnie banować, sorry jak chcesz grać to najpierw naucz się grać.

Opublikowano

Darkkaj, traf na gościa, który specjalnie idzie pod wrogą wieżę aby tylko oddać komuś killa.

Nie zezłościłbyś się na takiego spec-mena ? Wątpię.

I co? Mam płakać, bo koleś trolluje moją grę? To on traci czas, ja się tylko śmieję z tego słabego troll'a. Myślisz, że nie trafiłem na takie osoby? Trolle niech sobie trollują, ważne jest tylko żeby nauczyli się trollować, bo wpadanie pod turrety to na prawdę słabe. Nie obchodzą mnie osoby, które nie potrafią grać, lepiej im pomagać albo nic nie pisać, to przynajmniej w przyszłości nie będzie takich sytuacji jak wyżej wymienione.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jestes za dobry na ta gre powinienies odpuscic sobie, szkoda czasu z takimi noobami,

A tak na serio to 2/7 teemo potrafil wbic wiecej csow niz ty prosie 5/2.

Jak ty farmic nie umiesz to jak chcesz wygrac?

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Specjalista
Opublikowano

heh tak to już jest ktoś musi być słaby żeby ktoś mógł być lepszy,

tylko pytanie dlaczego to Ty zawsze trafiasz to słabszego teamu nie?

a może wystarczy pomóc swojej drużynie a nie sępić się

może wtedy to coś pomoże....

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano
@ WARROCK_CODER

Hmmm... piszesz że niby build zły? Każdy ma swój na który się dobrze gra. Mi odpowiada ten przynajmniej po ulepszeniu/nerfie olafa od razu po update zagralem nim i staty były pro, jak dobrze pamiętam to 30-40/4 deathy pamietam ale killi nie. Więc nie pisz jak się nie znasz.

No tak na botach.. Naprawde jest czym sie chwalic ahhahahahah :D Po twojej farmie widzę wogóle, że nie mamy o czym rozmawiać polaczku.

Nie jest tak, że każdy ma swój którym się dobrze gra no chyba, że stoisz na 10lvl'u to możesz tak myśleć ;) Pozdrawiam wszystkich polaczkóFFf z lol'a

s

Opublikowano

no niestety, stawiam, że to east, ja tam gram na west i na starym acc, na elo 800 nie było aż tak źle xD no ale co poradzisz, dzieciak kupił sobie champa nowego i musi teraz na rankedach grać po 2 meczach tym champem, nawet nie patrzy co w enemy , aby wzisc tego malzahara ^

Opublikowano

noobteam.jpg

O matko, która to jest minuta że ty masz 50 cs a morgana 190?

Zasłużyłeś na tą przegraną, morgana w przeciwnej drużynie z ahri wykarowała gre i na nic się zda płacz o nub team Nie byłeś lepszy od najlepszych przeciwników i kropka.

Opublikowano

Raz lepszy team raz gorszy.

Ostatnio grałem drafta to były 3 AFK, a ten 1 co został to i tak padał Shaco na jungle. (1 lvl i na smoka -.-)

Opublikowano

Ja bym się nie wkurzał na ludzi którzy padaliby...gorzej jest jak ludzie zwalają winę na ciebie,flameują i co 5 minut piszą "omg wtf lol omg noobs noobs 3vs1"

Opublikowano

Czy to aby napewno jest ranked? W obu teamach nie ma supporta, junglera, czy to po prostu troll picki?

Btw, nice creep i dobry build na Olafa.

Szczerze? Dobrze że przegraleś, nie trzeba napów z 50 csami w hm, 30 minucie na elo 1600+

Ja mam jedno konto od początku, - spadlem do Elo 599 i carrowalem gry łatwiej niż na 15 lvlach, pozniej schody i bla bla bla, a teraz elo 1715... Wszystko da się wycarrować, nie raz wygralem grę 4v5, albo przegralem 5v4... To zależy tylko i wylącznie w 60% od Ciebie.

Opublikowano

Dorze, że przegrałeś.. Nie chce mi się wierzyć, że odkąd pierwszy raz załączyłeś grę byłeś "pro elo elo"... Może to są nowi gracze ? Daj szansę każdemu i trochę się ogarnij.. Mi to tam obojętne, czy ktoś gra pierwszy raz, czy nie. Wystarczy, że będzie współpracował, a nie grał na chama.

Opublikowano

Wiecie co wam powiem? Jest taka technika na przegrywanie. Gdy ktoś padał na FB ja jak napalony dzik od razu mu pisałem "omg what's a noob" a na tych rankedach trzeba budować przyjaźń. Ostatnio gdy Ahri padła na midzie zapytałem się "mid?" odpisała "he had 10 hp left".. nie ma co się spinać każdy popełnia błędy. Ale są też tacy którzy rozjebują moją głowę. Grałem z soraką która na topie karała Irelię, aż w końcu osiągnęła staty 5/0. Wszystko zależy od topa, junglera i w late game ad carry. Ja już trochę pograłem. I nie gram na to elo. Cieszę się jak wygrywam chcę się wybić ale nie spinam jak przegrywam. Ostatni ranked w early na ad carry zabiłem nocturna który flejmił wszystko co chodzi. Pisał "wtf omg lucker" moja jak i jego drużyna wyśmialiśmy. Tacy ludzie psują grę i powodują porażkę. Najbardziej dla mnie najbardziej wkurzające są błędy nie przemyślane. Brak przewidywania przyszłości powoduje padanie, a potem feedowanie.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Heh ale mnie rozwalił malza.. naprawdę ma "pro" itemki ^^

LUL KIlL ME PLZ.

Wiesz, Olafem ciezko pocarrowac gre... i ilosc twojej farmy mowi jak bardzo zaawansowany w grze jestes...

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...