Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Teamy

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh God, ludzie, co Wy tu wymyślacie?

Wypisujecie takie rzeczy, jakbyście byli na poziomie profesjonalistów, w co wątpię, choć nie chcę nikogo urazić.

Jak to ktoś słusznie stwierdził: Każdemu może się zdarzyć zły dzień. Daję głowę, że nie istnieje taka osoba,

która nigdy nie flameuje, feeduje czy wychodzi z gry, na prawdę. Poziom na serwerach jest różny, ale można go zauważyć dopiero po osiągnięciu

30 poziomu na rankedach/normalach, gdyż wcześniej gracze po prostu się uczą lub smerfują i wyzywają ludzi od noobów, bo są pro, a kicha! Nie są, bo pewnie dostali bana albo są w ELO hell.

Nie można oceniać ludzi po jednej grze. Czy tak oceniacie ludzi? Zobaczycie kogoś i już sobie mruczycie pod nosem jacy to oni brzydcy i w ogóle... ble?

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niby nie można jak to powiedział Menester, lecz najbardziej wkurzają flamerzy, którzy są PRO, a feedują zwalając na noobski team.

Jeszcze gorsi są ludzie którzy nie grają drużynowo i Shaco idzie na mida zamiast Veigara... Total facepalm.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Shaco na midzie to jeszcze nie najgorsze co może być... Pozatym takie coś to chyba na 10lvlu konta...

• Gold Member •

nvm

Opublikowano

Do moderatora ,moze zamknijcie ten temat bo tutaj niepotrzebny spam i sprawa zostala juz skomentowana xxxx

Skoro to dyskusja to po co to zamykać?

• Gold Member •

nvm

Opublikowano

A co ci przeszkadza ten temat ?

Temat zostal zalozony jak DYSKUSJA .

Pozatym nie baw sie w moderatora . Jesli temat zboczy na zla strone to moderator napewno sie tym zajmie

Opublikowano

Stop flejming kids :) To ma być dyskusja na temat noob teamów, a nie noobów z forum :(

• Gold Member •

nvm

Opublikowano

Jeśli narzekasz na noob teamy to zrób własny team i nie "płacz", bo zachowujesz się jak dziecko. -.-

Dziękuje

Pozdrawiam !

Opublikowano

Ale czasem też można mieć gorszy dzień każdy o tym Wie

Oczywiście, ale żeby zrobić 46cs w ciągu meczu to trzeba być niezłym koniem.

Opublikowano

Nie wiem ile byś zrobił latając z lajna na lajna

No to zajebiście latałeś :] ani żadnej lini nie wycarrowałeś ani się nie nafarmiłeś.

Opublikowano

Czy Wy wszyscy od razu umieliście grać? Każdy kiedyś zaczyna i nie da się mieć ciągle dobrego teamu. Najlepiej grać ze znajomymi jeśli Cię to wkurza.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Powiem Wam ze racja , ciagle na zmiane wygrana przegrana ^^.

Ostatnio przegrywalem mecze po 25 kili, bo mialem np. 25 z 28 czy cos takiego a reszta 0/7 itp.

Poprostu trzeba brac postacie ktore sa przydatne dla teamu, na tym elo nigdy nie przegralem z teameam gdzie jest duzo CC.

Moze to jest jakis pomysl.

Ale to i tak jak jeden mecz wygrasz kolejny przegrasz.

2 Tygodnie temu mialem 1379> Minal tydzien mialem 1090>Znow minal tydzien i jest 1300 ale ogolnie wiekszosc w 2-3 dni wygrane.

Trzeba poprostu grac w dobrych godzinach, najgorsze jest jak wyjdziesz np na 1600 a pozniej znow wrocisz na 1200 wtedy to poprostu tylko sie udusic :P

Opublikowano

no właśnie. Zamiast narzekać na noob teamy na rankedach, to może bierzcie champa, krórego brakuje, a nie "dobrze gram Olafem i ch*j mnie to, że nie ma supporta, a mam last picka". Tak wiem, nie brać supporta, bo w "ranked stats" będziesz miał dużo deathów i mało killi. Ja wole grać supportem, mieć staty 2/6/20 i mieć 1.7k elo niż mieć 20/2 i siedzieć w elo hell, bo przecie nie staty, a elo pokazuje twój poziom. Ktoś kto miał 0/7 mógł grać lepiej niż ten co 15/0, bo może ten "feeder" grał z pożytkiem dla teamu, a nie siebie albo mu ksuli

Opublikowano

Jak masz 20/2 to sam gre carrujesz :P

30lvl nie umie grać? Jak ja wbiłem 30lvl też nie potrafiłem jeszcze dobrze grać - dopiero rankedy mnie jako tako nauczyły ;) z początku też płakałem "I can't play support" itp. Teraz to już tylko wyśmiewam takich graczy, którzy tak piszą :) Oczywiście gdy nie jestem ostatnim pickiem to sobie biorę co tam chcę. Chyba, że ktoś bardzo prosi to pójdę supportem, bo czemu nie jeśli on potrafi lepiej jako np. mid ;)

• Gold Member •

nvm

Opublikowano

Dokładnie.. ja tak samo się nauczyłem grać na rankedach, co prawda uczyłem się na draftach, ale na rankedach można się bardzo dużo nauczyć, wystarczy last hitować dobrze i nie dać się zgankować + dobra komunikacja w team i nie powinno być tak źle.

Co do kolegi, ktory ss wstawił wyżej, powiedz mi po co biegasz po wszystkich linach, skoro masz 40 cs i mimo, że masz te swoje 8 fragów, to z dobra farmą obyło by się bez 8 zgonów, to, że koledzy z teamu padli przykładowo 3 razy, a ty zero nie znaczy wcale, że jesteś od nich lepszy, staty da się jeszcze odrobić, ale jak masz czas na farmienie to farmisz, a nie latasz i ' pomagasz ' na wszystkich line grając przykładowo na midzie czy solo line, bo od pomocy jest jungler, btw po nicku teemo, stawiam, że easy, powodzenia życzę , jeśli chcesz na tym serwerze kiedyś się nauczyć grać i wyjść z elo hell jeszcze w tym sezonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...