Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Teamy

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh God, ludzie, co Wy tu wymyślacie?

Wypisujecie takie rzeczy, jakbyście byli na poziomie profesjonalistów, w co wątpię, choć nie chcę nikogo urazić.

Jak to ktoś słusznie stwierdził: Każdemu może się zdarzyć zły dzień. Daję głowę, że nie istnieje taka osoba,

która nigdy nie flameuje, feeduje czy wychodzi z gry, na prawdę. Poziom na serwerach jest różny, ale można go zauważyć dopiero po osiągnięciu

30 poziomu na rankedach/normalach, gdyż wcześniej gracze po prostu się uczą lub smerfują i wyzywają ludzi od noobów, bo są pro, a kicha! Nie są, bo pewnie dostali bana albo są w ELO hell.

Nie można oceniać ludzi po jednej grze. Czy tak oceniacie ludzi? Zobaczycie kogoś i już sobie mruczycie pod nosem jacy to oni brzydcy i w ogóle... ble?

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niby nie można jak to powiedział Menester, lecz najbardziej wkurzają flamerzy, którzy są PRO, a feedują zwalając na noobski team.

Jeszcze gorsi są ludzie którzy nie grają drużynowo i Shaco idzie na mida zamiast Veigara... Total facepalm.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Shaco na midzie to jeszcze nie najgorsze co może być... Pozatym takie coś to chyba na 10lvlu konta...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Do moderatora ,moze zamknijcie ten temat bo tutaj niepotrzebny spam i sprawa zostala juz skomentowana xxxx

Skoro to dyskusja to po co to zamykać?

Gold Member

nvm

Opublikowano

A co ci przeszkadza ten temat ?

Temat zostal zalozony jak DYSKUSJA .

Pozatym nie baw sie w moderatora . Jesli temat zboczy na zla strone to moderator napewno sie tym zajmie

Opublikowano

Stop flejming kids :) To ma być dyskusja na temat noob teamów, a nie noobów z forum :(

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeśli narzekasz na noob teamy to zrób własny team i nie "płacz", bo zachowujesz się jak dziecko. -.-

Dziękuje

Pozdrawiam !

Opublikowano

Ale czasem też można mieć gorszy dzień każdy o tym Wie

Oczywiście, ale żeby zrobić 46cs w ciągu meczu to trzeba być niezłym koniem.

Opublikowano

Nie wiem ile byś zrobił latając z lajna na lajna

No to zajebiście latałeś :] ani żadnej lini nie wycarrowałeś ani się nie nafarmiłeś.

Opublikowano

Czy Wy wszyscy od razu umieliście grać? Każdy kiedyś zaczyna i nie da się mieć ciągle dobrego teamu. Najlepiej grać ze znajomymi jeśli Cię to wkurza.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Powiem Wam ze racja , ciagle na zmiane wygrana przegrana ^^.

Ostatnio przegrywalem mecze po 25 kili, bo mialem np. 25 z 28 czy cos takiego a reszta 0/7 itp.

Poprostu trzeba brac postacie ktore sa przydatne dla teamu, na tym elo nigdy nie przegralem z teameam gdzie jest duzo CC.

Moze to jest jakis pomysl.

Ale to i tak jak jeden mecz wygrasz kolejny przegrasz.

2 Tygodnie temu mialem 1379> Minal tydzien mialem 1090>Znow minal tydzien i jest 1300 ale ogolnie wiekszosc w 2-3 dni wygrane.

Trzeba poprostu grac w dobrych godzinach, najgorsze jest jak wyjdziesz np na 1600 a pozniej znow wrocisz na 1200 wtedy to poprostu tylko sie udusic :P

Opublikowano

no właśnie. Zamiast narzekać na noob teamy na rankedach, to może bierzcie champa, krórego brakuje, a nie "dobrze gram Olafem i ch*j mnie to, że nie ma supporta, a mam last picka". Tak wiem, nie brać supporta, bo w "ranked stats" będziesz miał dużo deathów i mało killi. Ja wole grać supportem, mieć staty 2/6/20 i mieć 1.7k elo niż mieć 20/2 i siedzieć w elo hell, bo przecie nie staty, a elo pokazuje twój poziom. Ktoś kto miał 0/7 mógł grać lepiej niż ten co 15/0, bo może ten "feeder" grał z pożytkiem dla teamu, a nie siebie albo mu ksuli

Opublikowano

Jak masz 20/2 to sam gre carrujesz :P

30lvl nie umie grać? Jak ja wbiłem 30lvl też nie potrafiłem jeszcze dobrze grać - dopiero rankedy mnie jako tako nauczyły ;) z początku też płakałem "I can't play support" itp. Teraz to już tylko wyśmiewam takich graczy, którzy tak piszą :) Oczywiście gdy nie jestem ostatnim pickiem to sobie biorę co tam chcę. Chyba, że ktoś bardzo prosi to pójdę supportem, bo czemu nie jeśli on potrafi lepiej jako np. mid ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dokładnie.. ja tak samo się nauczyłem grać na rankedach, co prawda uczyłem się na draftach, ale na rankedach można się bardzo dużo nauczyć, wystarczy last hitować dobrze i nie dać się zgankować + dobra komunikacja w team i nie powinno być tak źle.

Co do kolegi, ktory ss wstawił wyżej, powiedz mi po co biegasz po wszystkich linach, skoro masz 40 cs i mimo, że masz te swoje 8 fragów, to z dobra farmą obyło by się bez 8 zgonów, to, że koledzy z teamu padli przykładowo 3 razy, a ty zero nie znaczy wcale, że jesteś od nich lepszy, staty da się jeszcze odrobić, ale jak masz czas na farmienie to farmisz, a nie latasz i ' pomagasz ' na wszystkich line grając przykładowo na midzie czy solo line, bo od pomocy jest jungler, btw po nicku teemo, stawiam, że easy, powodzenia życzę , jeśli chcesz na tym serwerze kiedyś się nauczyć grać i wyjść z elo hell jeszcze w tym sezonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...