Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Teamy

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg. mnie, takiego "noobka" trzeba wspierać, a nie wypierać się i pisać "nazwa champa noob". Ludziom czasem trzeba pomagać, ale jak widać szlachta się brzydzi i tyle.

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś fajnego rankeda grałem ... Twitch z Evelynn na bocie myśleli że mogą wszystko na niewidce a tu jebneli vision warda na środek i skończyli ze statami 0/20

Opublikowano

Heh ale mnie rozwalił malza.. naprawdę ma "pro" itemki ^^

Idzie pod władcę pierścieni :D

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Trafiłem kiedyś na team, w którym ad carry zaczął afczyć po 18 minucie. Wszyscy się wtedy rozłazili po jungli i oddawali fragi przeciwnikowi. Ja i jeszcze jeden koleś mieliśmy pozytywne staty (więcej killi niż dedów). W takich sytuacjach musimy się postawić, powiedzieć "c'mon, we can win this game". Wywardowałem całą jungle i zaczęliśmy chodzić na tych co się błąkają. Gdy rozwaliliśmy co najmniej 2 to pushowaliśmy wszyscy (4) turrety. I tak do końca. Gra skończyła się wygraną dla nas i końcowymi statami 42-56. Nie mogłem w to uwierzyć. Tak flame'owałem na nich, a wspólnie dokonaliśmy cudu. To czy wygrasz, czy nie zależy w większości od twojego nastawienia i dystansu do pozostałych.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Trafiłem kiedyś na team, w którym ad carry zaczął afczyć po 18 minucie. Wszyscy się wtedy rozłazili po jungli i oddawali fragi przeciwnikowi. Ja i jeszcze jeden koleś mieliśmy pozytywne staty (więcej killi niż dedów). W takich sytuacjach musimy się postawić, powiedzieć "c'mon, we can win this game". Wywardowałem całą jungle i zaczęliśmy chodzić na tych co się błąkają. Gdy rozwaliliśmy co najmniej 2 to pushowaliśmy wszyscy (4) turrety. I tak do końca. Gra skończyła się wygraną dla nas i końcowymi statami 42-56. Nie mogłem w to uwierzyć. Tak flame'owałem na nich, a wspólnie dokonaliśmy cudu. To czy wygrasz, czy nie zależy w większości od twojego nastawienia i dystansu do pozostałych.

Może i tak ale jak grasz rankeda na Nordicu solo z 4 randomami nawet jak coś próbujesz to i tak ci się nie uda .

Opublikowano

Siema!

Co myślicie o noob teamach. I co myślicie po meczach o ludziach grających z wami w teamie?

Hmmm... właśnie cały dzień byłem zajęty pomyślałem wejdę wbije premię dzienną a tutaj (chciałem iść na mid`a kassadinem ale malza się kłócił więc mu pozwoliłem. Efekty ??):

noobteam.jpg

W takim momencie mam chęć odinstalować LoL`a... A na dodatek gdy patrze historie gier niektórych to mają całą historie staty po 2/9, 1/3, jeżeli ja bym miał takie staty nie grał bym w lola...

Ty też klasy nie pokazałeś, 57 cs, ile ten mecz trwał?

Opublikowano

Ja dziś na East natrafiłem na genialnego supporta i jeszcze lepszego tanka.

Support (teemo) nie kupił żadnego warda, a grzyby stawiał na środku mida :O

Tank (lee sin jungle) nie wiedział, że jest takie coś jak smok, żadnego warda, a nawet nie wiedział, że ma free warda w latarce o.O Do tego jak tylko widział tf, to uciekał z tłumacząc "I will survive"

Opublikowano

To nei zależy jak niesamowicie jestes dobryt i tak sam nei wygrasz chyba że... Masz kumpla... co ogarnia, i duzo gra, Olewacie cały team. ty bierzesz na mida kennena, on na topa bierze morde i sami ciśniecie cały team nie ważne jak byliby nafeedowani kennen zestunuje cały team + zrobi kupe dmg do tego morde złapie ducha typa + pociśnie wszystkich niezamowicie.

Opublikowano

a ja mam pytanie. Skoro tyle osób trafia do noob teamów to kto trafia do dobrych?

BTW. gankowałeś mida? jak nie to się nie dziw, że morgana mogła to wysolować.

Opublikowano

Ja założyłem nowe konto na West i jak widze jak grają tam 10 lvl to o boże przez ok 40 meczy może bylo z 3 ogar teamy .Padnie jedna wieża na lini i juz 1-2 osoby wychodza z gry..

Opublikowano

mnie też wkurrzają tacy gracze, ale jak juz widze ze enemy team jest nafeedowany to prosze o surrender czasem sie zgadzają piszemy gg i wszyscy są zadowoleni bo gra była dobra ale gorzej jest jak moój nobski team sie nie chce poddawać to wtedy zaczynam flamować a jak to nie daje skutków to stoje na bazie i czekam na defeat i chuj mnie to.

Opublikowano

Wyobraźcie sobie tych potencjalnych 'noobów' jak piszą na swoich forach o tym jak grali z wami, i jak graliście. Jestem pewien, że każdy z tego forum miał gorszy dzień i tak samo ktoś inny mówił "noob team" "report them all"

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Każdy musi się nauczyć grać w tą grę, nie można zawsze mieć pro team. Może po prostu masz mały lvl i dlatego tyle słabych graczy jest, a może ktoś uczył się grać i chciał zobaczyć jak mu pójdzie nie na botach...

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Po pierwsze nie zawsze trafia się noob team więc nie ma co płakać.

Kiedyś też mnie to wkurzało, ale gdy wbiłem 1300+ elo to nagle na normalach pojawiali się gracze z większym skillem.

Gowno prawda,mam dwoch kolegow,jeden mial elo 1660 drugi 1570,spadli ponizej 1400,grali non stop razem,powiedzieli ze im wiekszy ranking tym wieksze nooby.

Nie ma co rozpaczac,mam tak co 3-4mecz a wyszedlem z 700 do 1200 w 2-3tygodnie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Hahaha ale płaczecie :) Ja też tak płakałem, wkońcu spadłem do ~~750 elo i wtedy wziąłem się w garść teraz noob teamy to dla mnie nie problem (chyba, że leaverzy bądź jak ktoś specjalnie feeduje itp.). Każdy kto ma chociaż chęć wygranej a nie gra najlepiej na początku np. da się to wycarrować. No chyba, że przeciwny team jest na prawdę lepszy to się trudno mówi, nie zawsze da się wygrać :) najpierw popatrzcie jak wy gracie, a potem hejtujcie :) 57 creepsów olafem w 20 minut powinieneś z 130 mieć lub więcej, no 100 to minimum.

Także mówię - popatrz na siebie, sam ogarnij grę - potem hejtuj ;) każdemu może się zdarzyć gorsza gra, też czasem cienko gram, ale nie da się ciągle wygrywać.

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up

zauwazylem ze czesto hejtujesz :D watpie zebys sam wycarrowal team. to co sie dzieje teraz to jakas masakra. kiedys kazdy team byl idealny , wiedzial co ma robic i staral sie pomagac a o leave'ach mozna bylo zapomniec. teraz w kazdym teamie 5 ad carry (daje przyklad) i nikt nie wie co ze soba zrobic :/ dzieci neo dopadly ta gre niestety :(

Opublikowano

Ja dziś na East natrafiłem na genialnego supporta i jeszcze lepszego tanka.

Support (teemo) nie kupił żadnego warda, a grzyby stawiał na środku mida :O

Tank (lee sin jungle) nie wiedział, że jest takie coś jak smok, żadnego warda, a nawet nie wiedział, że ma free warda w latarce o.O Do tego jak tylko widział tf, to uciekał z tłumacząc "I will survive"

Więc tak, od kiedy te emo jest supportem, a lee sin tankiem? Teraz to pokazałeś swojego skilla mistrzu

Gość Teksanian
Opublikowano

Więc tak, od kiedy te emo jest supportem, a lee sin tankiem? Teraz to pokazałeś swojego skilla mistrzu

Lee Sin jest jako tako tankiem, a teemo to był troll, prawdopodobnie.

Opublikowano

Po 1 to jest teemo a nie te emo fagasie

Na tych 10+ lvl'ach to ty oczekujesz jakiegos poziomu? moze najwyzej od typow co smurfuja jakies 1600 elo

Ktos wspominal ze im wieksze elo tym bardziej lamia?Po czesci tak ,tam jest duzo typow co wyfarcilo na elo booscie.Na 1250-1600 elo jest dosyc podobny poziom(niewiem jak smurfowalem 3servy to wszedzie tak samo)to po 1700 powinni juz naprawde umiec cos ugrac.

A tak na pocieszenie rozbawil mnie slowa pewnego uzytkownika co sadzi ze vlad najgorsza postac w lolu ; o

mnie też wkurrzają tacy gracze, ale jak juz widze ze enemy team jest nafeedowany to prosze o surrender czasem sie zgadzają piszemy gg i wszyscy są zadowoleni bo gra była dobra ale gorzej jest jak moój nobski team sie nie chce poddawać to wtedy zaczynam flamować a jak to nie daje skutków to stoje na bazie i czekam na defeat i chuj mnie to.

Pozostawie to bez komentarza ,bo przez takich typow chce sie odinstalowac lola ,no ale ok

Opublikowano

@up

zauwazylem ze czesto hejtujesz :D watpie zebys sam wycarrowal team. to co sie dzieje teraz to jakas masakra. kiedys kazdy team byl idealny , wiedzial co ma robic i staral sie pomagac a o leave'ach mozna bylo zapomniec. teraz w kazdym teamie 5 ad carry (daje przyklad) i nikt nie wie co ze soba zrobic :/ dzieci neo dopadly ta gre niestety :(

Jak team ogarnięty to i 5x jungler wygrasz... Nie raz tak dla beki graliśmy i easy winy. Hejtuję, bo widzę co wy tutaj wypisujecie i teraz widzę, że to nie ruscy i inni gry jebią tylko Polacy...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Śmieszni ludzie jesteście wszyscy. Każdy widzę Carruje grę ale jak padnie jeden lane albo ktoś 2 razy padnie to od razu spam na /all że feeder i reportować go ale żeby np. zejść i mu pomóc na lejnie czy coś to już nie łaska. Nie raz mam taką grę że ktoś (chociażby ja) zostanie pojechany na lanie a reszta tylko spina ryje i od razu afk i surr w 20 minucie, Nawet jeśli zostaje sam nexus to grę można wycarrować. Zwłaszcza na rankedach. Skoro masz i tak stracić ELO to po co się poddawać? Moja zasada - gram od końca choćbym nie wiem jak przegrywał. Nie raz widziało się akcje że przegrany z góry team wygrywał grę. Nexus + 2 wieże i farmisz puszujące miniony. Teamfight wygrany i push jedna wieże chociaż. I tak w koło (tylko pojedynczo a nie wszyscy).

2536842761.png

Arcymistrz
Opublikowano

Wszyscy piszą jakie nooby ...

Jak to na Nordicu i Wescie

Wiecie jaki mam pomysł ?

Wejdźcie na Amerykę, jak wszędzie zdarza się noob gdzie zabijam solo kassadina i on mi pisze ks albo on jest na dragonie oni go gangują a ja jestem na topie ale

są też ogary. Nie grałem rankeda od 2 tygodni przez to że był ban za afk z powodów prywatnych ;x, zagrałem wczoraj, w killach na koniec było 54-22 mieliśmy 3 cc hard game był ale win, polecam amerykę ale nie w godzinach +22/21:30 bo wtedy to jest tragedia. Grałem na nordicu na 15lvl przestałem widząc poziom na NA a n EUN&E

Taak każdy ma lepszy i gorszy dzień no to jak tak ma to może niech nie wchodzi i nie psuje zabawy innym tym że startuje trolling .

Albo na mapce 3v3 grałem z bratem i kogos nam tak 3 dobrało brat musiał gdzieś szybko isc ja napisałem temu kolesiowi że bardzo przeprasza le musiał isc na zakupy (bo taka prawda) koleś zrozumiał i napisał "np" i właśnie jest większosc takich ludzi, da się wygrac solo rankedy nie jest trudno tylko jak masz zamiar sie klócić to się nie kłóć bo z trollem i tak nie wygrasz więc się dopasuj najwyżej napisz że niech będzie pewny kiedy zacznie trollowac feedowac to będzie zraportowany i tyle :)

Sory za ort ale piszę to o 4:33 :P

Opublikowano

Poziom na NA nie jest duzo wyzszy od eune.Najlepszy aktualnie poziom preferuje west ze wzgledu kiedy masz high elo dobiera ci typow z topki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...