Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL [Dedyk] [PL]

hwdk19083

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej czemu mi serwer nie działa? mam tego 2 clienta pobranego 862mb chyba .. i nie działa mi .. w sensie pisze "Błąd podczas łączenia sie z serwerem" co jest zgrane pomoże ktoś ?

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej czemu mi serwer nie działa? mam tego 2 clienta pobranego 862mb chyba .. i nie działa mi .. w sensie pisze "Błąd podczas łączenia sie z serwerem" co jest zgrane pomoże ktoś ?

Musisz pacha pobrac

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Musisz pacha pobrac

Tego z zakładki download na Stronce tak ? . 5mb ma chyba o ile dobrze pamiętam .. o tego chodzi ?

Opublikowano

Da mi ktoś patcha?

Z góry dziękuję.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Odpowiedź moderatora była uzasadniona. O adminie także gówno wiesz więc nie sraj że jest "nieogar"

UZASADNIONA? Kpisz? Moderator/Administrator musi być osobą ogarniętą i nie może ona podchodzić emocjonalnie do stanowiska, prawdziwy i pożądny moderator/administrator po prostu by nie odpowiedział na takie coś, a wlepił warna i tyle.

0 profesjonalizmu jeżeli o to chodzi.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Odpowiedź moderatora była uzasadniona. O adminie także gówno wiesz więc nie sraj że jest "nieogar"

Nie ma sytuacji, w której takie zachowanie moderatora jest uzasadnione. To właśnie oni [moderatorzy] dają przykład innym użytkownikom i nie mogą dać się sprowokować do pisania z kimś na takim poziomie. Jakby nie patrzeć, moderatorzy są członkami zespołu zarządzającego serwerem i ich zachowanie ma również wpływ na to, jak postrzegany jest serwer. Z drugiej strony, patrząc na to, co napisałeś, tłumaczenie Ci tego nie ma większego sensu, bo sam nie reprezentujesz sobą wiele więcej niż Chocolate i wypowiadasz się tak samo chamsko jak ona.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Reminisce ale afera ja nie moge. To co ona zrobila jest niewybaczalne powinni zamknac serwa a moda wyslac do wiezienia. Nie wiem czy sie po tym otrzasne jak mozna bylo tak napisac na forum serwera metin. O boze nie wytrzymam ide strzekic kloca z emocji

Opublikowano

Reminisce ale afera ja nie moge. To co ona zrobila jest niewybaczalne powinni zamknac serwa a moda wyslac do wiezienia. Nie wiem czy sie po tym otrzasne jak mozna bylo tak napisac na forum serwera metin. O boze nie wytrzymam ide strzekic kloca z emocji

Chodziło mi o to, że na profesjolanym serwie moderator poniósł by konsekwencje ;F Wróć, na profesjonalnym serwerze takiego moderatora by nie było, bo zachowanie członków Teamu świadczy o ogarnięciu..

Edit: Ale zgaduje, że Ty o tym nie masz bladego pojęcia.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Można prosić o link do patcha?

Potrzeba mi, z góry dziękuję! ;]

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

strona przez 2 min działała i znowu padła :<

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

ja czekam na serwer bo mi się nudzi ;3

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Strona działa..

egrq.png

Opublikowano

Przyjemnie się gra.

Na serverze gra około tysiąca graczy więc wbijajcie =)

BTW

Obecnie odbywa się konserwacja więc bez płaczu.

Opublikowano

czemu co jst res czy cos co dodaja czy zmieniaja?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...