Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL [Dedyk] [PL]

hwdk19083

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam od wczoraj na prezentacja dla modów ...

Masz godzinę ,albo cała prezka ląduje w koszu

Dodana..

17912601413989039366.png

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer dno jak chuj : ) zeby strona nie dzialala bo niby przeciazenie ja pierdole hahha

remii.png

Opublikowano

Dodana..

Serwer miał być strasznie najlepszym serwer 2012 roku? A co wyszło? Jeden wielki kurwa shit!

Już mi brakuje słów, żeby określic, miał być najlepiej zabezpieczony, ta, ta super najlepszy, tak ... A widze własnie, kilka ddosów i serwer leży.

Pozdrawiam, nie polecam..

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Jak lezy jak kurwa gra. Strona będzie ogarnięta. Nie chcesz nie graj ja pierdole.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Zapowiedź bardzo ładna, ale co z tego jak nie działa...

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Serwer miał być strasznie najlepszym serwer 2012 roku? A co wyszło? Jeden wielki kurwa shit!

Już mi brakuje słów, żeby określic, miał być najlepiej zabezpieczony, ta, ta super najlepszy, tak ... A widze własnie, kilka ddosów i serwer leży.

Pozdrawiam, nie polecam..

Zgadzam się z Tobą w 100% , do tego dochodzi brak reakcji ze strony administracji!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kurwa... Server jest najlepszy i jak mówili tak jest, tylko że mają problem ze strona i channelami. Pod względem expa, itemów itd. server nadal jest najlepszy i skończcie pierodlić farmazony. Zresztą to dopiero 2 dzień

Opublikowano

Ja gram i jest ładnie ;D

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą w 100% , do tego dochodzi brak reakcji ze strony administracji!

Brak reakcji? Chyba kpisz.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Jak zwykle wszystko sie wam nie podoba, za chwile przeczytam posty w temacie z serwerem Shain.pl ktory wyszedl 2h temu ze jest do dupy i ogolnie administracja nie ogarnia ze nic nie robia. Jak sie wam nie poodoba to kurwa nie grajcie, proste, wypierdalac stad a nie spamujecie co 2min to samo piszac. Wypierdalac na OW2 tam pogracie dlugo.

Ja osobiscie polecam serwer bo naprawde sie przyjemnie gra i wszystko dopracowane do 100%, a ze maja problemy z stronka to trudno, napewno bedzie naprawiona jak i reszta.

PS. Wybaczcie moje slowa, ale tego juz sie czytac nie da. Nedzne dzieci, spamujace na mpc, idzcie do mamy i powiedzcie zeby wam postawila serwer, wtedy moze sie wam spodoba.

Opublikowano

No więc tak wbiłem 78 lvl narazie server miażdży...tak jak w zapowiedzi...ktoś pisał że na becie było lepiej wiadomo było lepiej dla tych którzy nie umieją sami zdobyć itemów...co do ataków i problemów z serverem to normalka...zawsze są jakieś problemy. Niestety znalazł się jeden przygłup któremu jest szkoda, zrzera go zazdrość czy nie wiem co innego...i próbuję zniszczyć to nad czym ktoś tak ciężko pracował.

P.s do Pana HXT czy jak tam mu było....weź się puknij w czoło i daruj sobię nędzne komentarze bo są zbędne...chcesz sobie rozwalać server to sobie postaw swój i rozwalaj a nie rób grandy na czyimś bo się to na Tobie zemść niż zdążysz włączyć zabezpieczenia. Mam nadzięje że sięgnisz po rozum w końcu bo jak widać tam gdzie go rozdawali niestety cie w kolejce nie było...Pozdrowienia dla wszystkich graczy oraz Administracji !!! Zrobiliście masakryczny server i mam nadzięję że zdołacie go utrzymać i cały czas ulepszać Pozdrawiam jeszcze raz i trzymam za was Kciuki!!!! Do Graczy: Bądzcie cierpliwi i nie dajcie się ponieść emocjom!

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Serwer jest super , lecz jest parę bugów które trzeba naprawić , np. historyk .

A i dlaczego mam czarowane P i pokazuję mi jakieś ,,s" na ikonce skilla ?

syhydro1.jpg
Opublikowano

Serwer jest super , lecz jest parę bugów które trzeba naprawić , np. historyk .

A i dlaczego mam czarowane P i pokazuję mi jakieś ,,s" na ikonce skilla ?

Bo na tym servie zamiast P pisze S proste;)
0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Nic takiego nie było zapewniane ze strony administracji ^^

A do tego serwer działa i ma się dobrze. Nad stroną pracują żeby nie trzeba bylo odswiezac 10 razy zeby wbić

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

@ziutek111211das

postarać się, to możesz jedynie nad myśleniem, bo widzę, że sprawia Ci to trudność. jeżeli nie masz nic ciekawego do wniesienia do tego tematu to zamilcz.

hang on

"Life is to short, to be small"

"From here, the fight will be your own"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...