Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL [Dedyk] [PL]

hwdk19083

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zarejestruje się tu kiedys??? Wczoraj się nie dało dzis się nie da weź to troche ogarnij bo serwer zajeb... i czekałem na niego a tu zarejestrować się nie można

Opublikowano

Nie ma launchera i jak ci sie udało na stronke wejść??

Z tym włamywaniem to bym raczej stawiał na właściciela Pandory, Xenoxa bo tam gra duzo ludzi i maja duzo do stracenia.

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno.. Te ataki są spowodowane tym, że inni nie umieją zrobić serwera, który się równa z tym? Bo z tego tak wynika..

BTW. Lourt jesteśmy z Tobą.

Opublikowano

Paranoja z Tymi misjami!

Cały historyk (biolog) zależy od szczęścia bowiem bardzo łatwo jest o jego zbugowanie.. Wytłumaczenie? " Na beta tylko kilku osobom to nie działało poprawnie " - czyli co? Mamy robić nowe konta do usranej śmierci aż zrobimy całego biologa, który pewnie jest do 250lvl ?

Opublikowano

A pierd..... taki serwer jak naprawicie stronke to wróce bo straciłem juz 1h klikjąc ciągle odśwież i nic. Na chwile obecną nie polecam

Budowniczy
Opublikowano

xHTAx jest po prostu zazdrosny ze Lourt'owi się udało coś porządnego zrobić a jemu nie. Poniża się mówiąc ze ma ''29lat'' mimo że zachowuje się na 10lat

Mądra osoba by darowała innemu że mu coś robił o ile to prawda a dzieciak " Uderzyłeś mnie ja Ci oddam" jeżeli jesteś na tyle dorosły pogódź się z tym że twój server to dno i padł.

Nie musisz niszczyć innych serverów bo są lepsze niż twoje na dodatek widać że ogarniasz jak płacisz komuś żeby Ci pomógł serva zniszczyć w sumie nie pomógł bo ty siedzisz na dupie i czekasz aż coś się stanie.

Dla twojej wiadomości takie rzeczy są karalne dlatego pomyśl zanim coś będziesz robić bo się to może na tobie odbić.

Lourt nie przejmuj się ten jego kolega pewnie ledwo co umie dossować i już cwaniaczą.

Boją się prawdy że Tilian2 lepszy niż OtherWorld.

To tyle ode mnie.

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno.. Te ataki są spowodowane tym, że inni nie umieją zrobić serwera, który się równa z tym? Bo z tego tak wynika..

BTW. Lourt jesteśmy z Tobą.

Przyłączam się do tego posta ;c

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Osobiście podziękowałem serwerowi, po tym, gdy zobaczyłem, że drop sztab został o dużo zmniejszony i spoty zmniejszone. Powiem tyle, że beta była już ciekawsza i grało tam wiele więcej osób niż teraz, na officialu (mówię o becie, przed dodaniem tego MPC "Beta" gdzie można było wszystko kupić.).

Opublikowano

xHTAx jest po prostu zazdrosny ze Lourt'owi się udało coś porządnego zrobić a jemu nie. Poniża się mówiąc ze ma ''29lat'' mimo że zachowuje się na 10lat

Mądra osoba by darowała innemu że mu coś robił o ile to prawda a dzieciak " Uderzyłeś mnie ja Ci oddam" jeżeli jesteś na tyle dorosły pogódź się z tym że twój server to dno i padł.

Nie musisz niszczyć innych serverów bo są lepsze niż twoje na dodatek widać że ogarniasz jak płacisz komuś żeby Ci pomógł serva zniszczyć w sumie nie pomógł bo ty siedzisz na dupie i czekasz aż coś się stanie.

Dla twojej wiadomości takie rzeczy są karalne dlatego pomyśl zanim coś będziesz robić bo się to może na tobie odbić.

Lourt nie przejmuj się ten jego kolega pewnie ledwo co umie dossować i już cwaniaczą.

Boją się prawdy że Tilian2 lepszy niż OtherWorld.

To tyle ode mnie.

karalne eh... szkoda mi czasu zeby ci tlumaczyc zrozum to ze privy sa na nie legalnych plikach niech idzie na policje i co im powie ze atakuja mu nie legalny serwer ? pomysl....

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

@ up oni to dzieci ... A by ktoś im zorbil ddos na neta to by się popłakali .

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Ehh @ xHTAx Jzu ale ty dziecinny jesteś... Ile płacisz innym ?? Bo widząc twoje wypowiedzi

Stwierdzam, iż nie ogarniasz.. masz 15 l. i jesteś dzieckiem które mści się bo mu coś nie pykło..

Ehh ;D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 177

139 użytkowników, 37 gości, 1 anonimowych

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...