Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL [Dedyk] [PL]

hwdk19083

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może ktoś wrzucić ss z 1 miesta np. jinno?;p

nie działą licznik graczy takżę chce sprawdzić ile średnio graczy gra ;p

z góry dzieki, bedzie like

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lourt ja jakoś mam błąd połączenia się z serweremm ... a Clijenta mam dobrego ..

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

A dlaczego logowanie jest takie jak kiedyś na bardzo starych privach czyli po 50 razy próba wejścia .. ?

syhydro1.jpg
Opublikowano

mam nadzieje ze sie chujkom w koncu nie uda i pojda poplakac mamusi w rekaw

spitola 1000 dzieciakom zabawe i sie ciesza ch wie z czego

wsadz se pseudohakerze ta swoja kamerke z 2 strony i poszukaj tam swojego mozgu

Budowniczy
Opublikowano

karalne eh... szkoda mi czasu zeby ci tlumaczyc zrozum to ze privy sa na nie legalnych plikach niech idzie na policje i co im powie ze atakuja mu nie legalny serwer ? pomysl....

Uwierz że i tak się zdarza i wychodzi wtedy na twoja niekorzyść było już parę przypadków takich ale za krótko żyjesz by o tym cokolwiek wiedzieć.

A fakt faktem chwalisz się że niby zrobisz koniec tego serva a tak naprawdę gówno potrafisz spadłeś na niższy poziom niż dno żeby płacić komuś.

Opublikowano

Graczy online 234 a nie 600:) razem ze mna hehe

mówisz że chcesz ten serwer zakończyć przez wynajęcie ludzi a to po jakiego wiatraka grasz?

sygna max 800 x 200

Opublikowano

@damian179 : bo to idiota.

xHTAx : Jesteś kompletnym idiotą . Poprostu mami synkiem który wydaję pieniądze zarobione przez matkę czy ojca . Nie umiesz docenić kogoś pracy bo nigdy sam czegoś nie zrobiłeś . Myślisz że znajdziesz dziewczynę ? Nie bo to wymaga wytrwałości której ty nie posiadasz i tylko wszystko rozjebać . Rodzice ci umrzą nie daj boże i wtedy zostaniesz sam a co za tym idzie ? = ulica i chlanie winaczy

syhydro1.jpg
Opublikowano

Spakoj ktos rootki i localki. ;d

Bd limit.

http://speedy.sh/8TrJe/pack.rar

SKAN

https://www.virustotal.com/file/2dd34bc277e3d86dd6c3981e43c611fabd100e17beb98337997b68652adfdbc2/analysis/1332595895/

Opublikowano

Nie wiem co sie dzieje wciaz mam Blad polaczenia sie z serverem ;///

ja też to mam.. pisze że wszystkie ch off to znaczy kropki koło CH i błąd.. na darmo marnowałem limit pobierając clienta

Opublikowano

Zrobiłby ktoś kamera ? dam limit czy co tam chcecie : >

Serwer fajny. ale strona ciągle off.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

xHTA mam prośbę jeśli nie masz nic do serwa a do właściciela pisz na pw a nie w temacie

a wiesz co 2 sprawa jest takie powiedzenie i jest np o tobie :mądry w internecie cio** w świecie

ja też mogę napisać mam 500tys. złotych na miesiąc i co zaiste masz jak wcześniej pisali koledzy 15 lat i tyle nie więcej

sygna max 800 x 200

Opublikowano

xHTAx to ciotka on wcale nie robi wlamow na serwer... Chce zaistniec na Mpc a tak naprawde to dziecko 12 letnie z nadwaga, ktory nie ma kolegow i mysli ze ludzie beda go uwazali za wybitnego hackera, a tak naprawde to pipka..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...