Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL [Dedyk] [PL]

hwdk19083

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomocnik zdarzeń

Tam tylko petardy oraz Suknia i Garniak, a żeby mieć ringa to trzeba zabić 15 Jin-Hee co zajmie jakieś 20 minut na 1 postać.

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xHTAx ale ty jesteś pierdolnięty... Sprawia Ci radość to że rozwalisz komuś server ?

Opublikowano

Serwer fajny wszystko narazie all działa.

Zobaczymy co potem jak coś nick callo Jinno

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

kurwa koleś myśli ze jest zajebisty w necie a pewnie zero w świecie chodzi taki frajer i myśli ze jest zajebisty eh szkoda takich ludzi ale jak umie niech się bawi ja mam w to wyjebane

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Musicie się troche pobawić w końcu sie zalogujecie...

Opublikowano

Musicie się troche pobawić w końcu sie zalogujecie...

Ale o to w tym chyba nie chodzi? Kolejny serwer , ktory na starcie ma problemy. Widzę że taka norma zdążyła się już wyrobić.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

on nic nie atakuje.. chce uwage na siebie zwrócic skurwysynek maly pewnie nawet ataku by nie potrafil wyslac ..

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Jak ufasz swojemu debilnemu adminowi z ow2, że to my atakowaliśmy to gratuluję.

serwer dalej jest atakowany?

2mfylg6.png

Opublikowano

Spokojnie, my poczekamy na ten serwer, niech sobie atakuje i tak nie pojdziemy na jego OW2 ktore pada co chwile i napewno juz nie wyjdzie bo nie daja rady ogarnac wszystkiego. Lourt pracuj dalej, my czekamy.

Opublikowano

No nic, w takim razie zapraszam na Shain.pl. Proponuje popracować troszkę nad obroną przed ddos'em:)

Wypierdalaj z tym.

schino3.png

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy bedzie start? ;]]] miał być w czoraj ale coś nadal widzę że stronka Off ;] i serwer ;>

Serwer online. A strone ddosują.

schino3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...