Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [Dedyk] [Medium]

Boraletto`

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Ostatnio wbiłem ale się zmartwiłem tak jak zawsze na wejściu do m1 jinno miałem laga tak teraz nic coraz mniej osób gra ..

Szkoda serwera bo był mega sam ostatnio rozmyślam co się z nim stanie i czy warto dalej tutaj grać...

No ale nie ma nowych stabilnych i tak fajnych serwerów jak ten więc lipton.

Opublikowano

Oj tam juz nie przesadzajcie.Biorac pod uwage fakt,ze serwer nie dzialal kilka dni nadal gra sporo osob .Liczba graczy utrzymuje sie na tym samym poziomie(1-1.2k).Niestety nie moge go polecic ze wzgledu na administracje.Nie interesuje sie wogole swoim serwerem,ludzie wymyslaja jakies strajki na forum.Niepojete...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer dalej tetni zyciem , spokojnie mozna zaczac grac i w miare szybko dogonic innych graczy . Przydalyby sie tylko jakies nowe aktualizacje na serwerze ale i tak jest ok ;)

Opublikowano

Serwer można zaliczyć do najlepszych Mediumów w Polsce. Stoi już trochę czasu i nie padnie szybko. Osób jest +1k online codziennie więc jest co robić. Polecam :)

Opublikowano

Serwer można zaliczyć do najlepszych Mediumów w Polsce. Stoi już trochę czasu i nie padnie szybko. Osób jest +1k online codziennie więc jest co robić. Polecam :)

pokaz mi te 1k osob.. same boty stoja .. ludzie na Wh itp.. w ktorym miejscu najlepszy?...

Opublikowano

A pokaż mi serwer na którym nie ma botów i ludzi na Wh? Wystarczy wejść do M1 Jinno i pochodzić po expowiskach. Pozdro ;)

Opublikowano

A pokaż mi serwer na którym nie ma botów i ludzi na Wh? Wystarczy wejść do M1 Jinno i pochodzić po expowiskach. Pozdro ;)

World od Metin Dziekuje dowidzenia ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serw nie działa od wczoraj wieczora,forum wyłączone z powodu niby przerwy techniczej.Crive ma wyje banew w serwer od jakiegoś czasu jak nigdy,nie raczył nawet dać banalnego eventu z skarpetami na mikołajki.Czy Diamond ponownie ruszy mam do tego spore wątpliwości.A szkoda serwera na prawdę bo jest według mnie jednym z najlepszych jak nie najlepszy priv medium w Polsce.Wystarczy żeby naprawił bugi i byłoby na prawdę cacy.

Pozdrawiam fiXeeeR

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serw nie działa od wczoraj wieczora,forum wyłączone z powodu niby przerwy techniczej.Crive ma wyje banew w serwer od jakiegoś czasu jak nigdy,nie raczył nawet dać banalnego eventu z skarpetami na mikołajki.Czy Diamond ponownie ruszy mam do tego spore wątpliwości.A szkoda serwera na prawdę bo jest według mnie jednym z najlepszych jak nie najlepszy priv medium w Polsce.Wystarczy żeby naprawił bugi i byłoby na prawdę cacy.

Pozdrawiam fiXeeeR

Moim zdaniem, gdyby nie administracja to zapewne byłby jeden z lepszych serwerów, ale przecież Pan Krajf ma w wszystko wyrąbane, wchodzi raz na Rok, napisze że niedługo dodam nowości a potem znika. Od Ponad roku, jak nie więcej, nie było kompletnie żadnych nowości, serwer stoi i nic się na nim nie dzieje. Sam się dziwię, dlaczego tyle ludzi tam gra, chociaż porównując Lata 2011/12 to teraz na serwerze gra o połowę mniej. Teraz serwer został wyłączony, z powodu ddosów od strony 4game lub krajf nie opłacił , zresztą nie jest to pierwszy raz. No nic tyle z mojej strony, Pozdrawiam.

xD 

Opublikowano

Serwerem nie zajmuje sie wlasciwie nikt,polowa graczy ucieka na inne serwery Topowi gracze odchodza.. KILKA POZADNYCH DDOSOW I SERWERA NIE MA gdyz maszyna rozwijana tez nie jest.

Opublikowano

Serwerem nie zajmuje sie wlasciwie nikt,polowa graczy ucieka na inne serwery Topowi gracze odchodza.. KILKA POZADNYCH DDOSOW I SERWERA NIE MA gdyz maszyna rozwijana tez nie jest.

Serwer nie padl z powodu ddosow.Problem byl zwiazany prawdopodobnie z wojnami gildii.

Topic@ graczy bardzo malutko,nawet licznika na stronce juz nie ma.Miejmy nadzieje,ze diamond sie z tego "podniesie".

Opublikowano

Serwer nie padl z powodu ddosow.Problem byl zwiazany prawdopodobnie z wojnami gildii.

Topic@ graczy bardzo malutko,nawet licznika na stronce juz nie ma.Miejmy nadzieje,ze diamond sie z tego "podniesie".

Licznik na stronie nie działa ;/

Myślę że jeśli by były nowości 1500+ osób by się znalazło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...