Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [Dedyk] [Medium]

Boraletto`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tutaj zarobić na 119 lvl, bo wróciłem, a nie mam zielonego pojecia jak zarobić. Gram szamanem smok.

Najlepiej to zrób wp , 135 poziom i rób se-pong tam jest najlepszy zarobek. Bo tak to nigdzie porządnego zarobku nie ma.

Najgorzej mnie na tym serwerze denerwuje , Lodowa Kraina ... tam jest zawsze wszystko zajęte , nie ma gdzie expić ,nawet jak tego spota znajdziesz to po 5 minutach wbije Ci 180 i cię zabije ^^ przynajmniej u mnie tak wygląda.

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer sam z siebie polecam chociaz tam grałem jakiś czas moge oddać konto prosze napisac na PW tam jest chyba 95 body z jakimis epikami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj zajmiemy się następnym wartym uwagi hardem. Po wklepaniu adresu serwera w naszą przeglądarkę, ukaże nam się profesjonalna strona www. Po instalacji klienta, pokaże się nam patcher ze skopiowaną żywcem z oficjalnego metina grafiką. Jednak w przeciwieństwie do oficjalnego patchera, działa on wyjątkowo szybko. Posiadają najbardziej zadbane forum jakie widziałem. Super dopasowany styl i dużo wartościowych poradników.

Dobra, koniec pierdół, nie gadamy, testujemy grę. Logujemy się do gry, i pierwsze co widzimy to postacie na poziomach 30-50. No jaja jakieś że na privie takie levele... na dodatek na serwerze jest dużo graczy, więc nie jest on nieudanym wymysłem admina. Drop yang to około 5x pl (liczyłem względem dzikiego psa). Exp idzie powoli ale lajtowo. Z mobów dropią bony. Widać że administracja dużo bawiła się z misjami, jednak nikt nie wpadł na pomysł aby zwiększyć exp z misji polowań.

Bardzo fajnie przerobili klienta gry. Dodali autouzupełnianie loginu i hasła które obsługuje kilka kont. Serwer można traktować jako doskonałą alternatywę pl-a. Grając, serwer wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie. Serdecznie zapraszam.

Co ty piszesz? Serwery Ci się chyba pomyliły. Jak dla mnie serwer dobry, ale stary i tak gra w godzinach szczytu 1.3k osób.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wie ktoś może co się dzieje z zakładaniem konta? Wpisuje wszystko jak należy i wyskakuje błąd.

Też to mam reje jest popsute a nie naprawiają : >

Opublikowano

Najlepszy server priv PL, gdyby nie to , że eq na ktore można pracować naprawde długo warte jest marne grosze... to mnie zniechęciło . (Ludzie sprzedają 5b+ kwiat za sms na jakieś dziadostwa po 1,22zl,ostatnio typek chciał mi wcisnąć tasaka +9 50 sr za 5zl )

Godnie Reprezentuj.

-----------------------------------------------------

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Boże. Stary serwer na którym grają te osoby co zaczęli od początku. Nawet nie ma co próbować zaczynać bo i tak się im nie dorówna -.-

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

może i się im nie dorówna, ale ja właśnie sciągam clienta i będę grał w shinsoo ;)

bo serwerek mi się podoba xD

Opublikowano

Dzisiaj zajmiemy się następnym wartym uwagi hardem. Po wklepaniu adresu serwera w naszą przeglądarkę, ukaże nam się profesjonalna strona www. Po instalacji klienta, pokaże się nam patcher ze skopiowaną żywcem z oficjalnego metina grafiką. Jednak w przeciwieństwie do oficjalnego patchera, działa on wyjątkowo szybko. Posiadają najbardziej zadbane forum jakie widziałem. Super dopasowany styl i dużo wartościowych poradników.

Dobra, koniec pierdół, nie gadamy, testujemy grę. Logujemy się do gry, i pierwsze co widzimy to postacie na poziomach 30-50. No jaja jakieś że na privie takie levele... na dodatek na serwerze jest dużo graczy, więc nie jest on nieudanym wymysłem admina. Drop yang to około 5x pl (liczyłem względem dzikiego psa). Exp idzie powoli ale lajtowo. Z mobów dropią bony. Widać że administracja dużo bawiła się z misjami, jednak nikt nie wpadł na pomysł aby zwiększyć exp z misji polowań.

Bardzo fajnie przerobili klienta gry. Dodali autouzupełnianie loginu i hasła które obsługuje kilka kont. Serwer można traktować jako doskonałą alternatywę pl-a. Grając, serwer wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie. Serdecznie zapraszam.

hard? xD Ty chyba naprawdę pomyliłeś servery. W 3 tygodnie idzie wbić 200+ lv i zrobić perfect eq:) Server fajny ale nudny zero nowości dla starych graczy, ogólnie polecam :)

Opublikowano

Serwer jest genialny , jeden z lepszych. Grałem ponad pół roku , lecz niestety zostałem okradziony i skończyłem grę na tym serwerze , jakby ruszył taki s2 , tyle że pozmieniane mapki do expa , ponieważ te to są teraz są zbyt małe i sami wiecie w czym jest problem no i żeby 250 nie wbijało się w grocie bo jest to bezsensu to bym na 100% zagrał i jestem przekonany że na serwerze było by ponad 3k ludzi ;) No ale , raczej s2 nie wprowadzą , no ale cóż ;d

xD 

Opublikowano

Serwer zajebisty nie ma co gadac ;) grałem dawno temu i mam ochotę wrócić.

2mpzq4z.jpg

4vstoh.jpg

2w7p8ud.jpg

157gpkx.jpg

99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce. Nie zdejmuj ręki, już za późno. :D

Opublikowano

Jak to tam wygląda z tym servem teraz?

Warto wrócić i zacząć od początku ?

Dużo ludzi ?

Są jakieś eventy albo coś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...