Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [Dedyk] [Medium]

Boraletto`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba najlepszy medium w polsce bez żadnych dziwnych itemów, świecidełek itd

polecam

szkoda tylko że nie ma eventów, zuo :D

Opublikowano

Nie wiem czy zagrać. Niektórzy mówią że strasznie trudno wybonować eq i ulepszyc bo ulepki trudne do zdobycia. Dużo lagów i ksucia. To wypowiedzi innych.

Opublikowano

Nie wiem czy zagrać. Niektórzy mówią że strasznie trudno wybonować eq i ulepszyc bo ulepki trudne do zdobycia. Dużo lagów i ksucia. To wypowiedzi innych.

Aż tak trudno nie jest wybonować EQ , wystarczy na paru postaciach bs włączyć i bonować, ulepki również jest łatwo zdobyć wystarczy mieć tylko chęć. A co ksucia zgodzę się , najgorzej jest na lodowej ;d

Ogólnie co do serwera, jakby nie administracja to by był jeden z lepszych serwerów a tak to lipka troszkę , Eventów kompletnie zero , chyba że tam czasami włączą raty lub na święta dodzą drop jakiś szkat a po za tym nic, do tego kompletnie się nie interesują wchodzę raz na miesiac na Forum na 5 min i idzie ;d

I radzę wszystkim co tydzień lub dwa zmieniać passy , diamond praktycznie nie jest zabezpieczony , coraz więcej osób zostaje okradzionych a oni nic z tym nie robią , piszą tylko że to nasza wina i że nie odpowiadają na kradzieże , a szkoda.

xD 

Opublikowano

Aż tak trudno nie jest wybonować EQ , wystarczy na paru postaciach bs

włączyć i bonować, ulepki również jest łatwo zdobyć wystarczy mieć

tylko chęć. A co ksucia zgodzę się , najgorzej jest na lodowej ;d

Ogólnie co do serwera, jakby nie administracja to by był jeden z

lepszych serwerów a tak to lipka troszkę , Eventów kompletnie zero ,

chyba że tam czasami włączą raty lub na święta dodzą drop jakiś szkat a

po za tym nic, do tego kompletnie się nie interesują wchodzę raz na

miesiac na Forum na 5 min i idzie ;d

radzę wszystkim co tydzień lub dwa zmieniać passy , diamond

praktycznie nie jest zabezpieczony , coraz więcej osób zostaje

okradzionych a oni nic z tym nie robią , piszą tylko że to nasza wina i

że nie odpowiadają na kradzieże , a szkoda.

Ale jak te ulepki dropią i z czego i ile jest ich potrzebnych na ulepszanie? Mógłbyś mi to wyjaśnić? :)

Opublikowano

Ale jak te ulepki dropią i z czego i ile jest ich potrzebnych na ulepszanie? Mógłbyś mi to wyjaśnić? :)

Ulepki:

szlachetne dropią z mobów na mapce 105/114 i z metków na mapce od 105.

kwiatki dropią w se pong, ale najbardziej boli, że se pong jest zbugowane i czasami nie da rady przejść i zdobyć kwiatów.

skałki dropią na mapce od 140 i to te z ważniejszych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer długo stoi ale jest ustawiony pod is, bo bez pd z isu nie ma expa ...

No wiadomo, przecież ten serwer to maszynka do zarabiania pieniędzy , nie opłaca się teraz wgl grać , team na obiecał że będą nowości a tu już wakacje i nic nie ma, kompletnie admin wchodzi raz na miesiąc na Forum na 5 min, zobaczy i idzie w długą. Jedynym plusem serwera jest ilość wojen , oraz graczy, chociaż dnia na dzień jest ich coraz mniej, ale i tak jest ich sporo.

xD 

Opublikowano

Pamiętam jak rok temu było na Diamondzie.

Wtedy to się grało i nikt nie narzekał, że serwer pod IS a teraz ... :/

Jaki IS ? co ty gadasz... Powiedz mi co Ci niby trzeba z tego Is żeby grać ? ja mam 180 level i nie wydałem ani złotówki na IS.

Wszystko co jest w is jest do zdobycia w grze w bardzo prosty sposób.Na serverze liczy się umiejętność grania i zarabiania kasy , jeśli już to opanujesz is jest zbędny..

Opublikowano

Jaki IS ? co ty gadasz... Powiedz mi co Ci niby trzeba z tego Is żeby grać ? ja mam 180 level i nie wydałem ani złotówki na IS.

Wszystko co jest w is jest do zdobycia w grze w bardzo prosty sposób.Na serverze liczy się umiejętność grania i zarabiania kasy , jeśli już to opanujesz is jest zbędny..

No Pd'ki na 7 dni itp.

O to mi chodzi, głównie w Is się pakuje tylko do zdobycia PD, ale nie wiem jak to teraz wygląda .

1382793664-U576448.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde, chciałem pograć, gdyż pamiętam jak kiedyś się fajnie grało na tym serwerze, a tu patrze OFF, mówie OKey, wejdę na forum i się wszystkiego dowiem o co chodzi, patrze a forum też padło ;/

Co się dzieje?

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Może Crive zapomniał zapłacić za hosta bo pewnie się wakacjuje na całego, pewnie nawet nie wie że serwer padł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...