Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [Dedyk] [Medium]

Boraletto`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Licznik moze troszke podkrecony, ale gra bardzo duzo ludzi :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Zgodze sie z up. ludzi jest naprawde duzo wiec warto zawitac, a to, ze serwer jest taki popularny zawdziecza ze jest wyjatkowy i zrobiony z serwercem

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Licznik na stronie nie jest zawyzony.Serwer stal sie popularny dzieki piosence Rihanny"Diamonds".

Słucham ? tego jeszcze nie słyszałem "licznik podkręcony ?" hu hu. Nie wiem skąd masz takie błędne informacje ale okej.

Serwer jest naprawdę godny , gram od bardzo dawna i naprawdę nie da się tutaj nudzić to jest jedyny serwer na którym jest tyle wojen.

Bardzo polecam i zapraszam, niedługo ma wejść update.

xD 

Opublikowano

Poprawcie prezentacje na 1 stronie. Estetyczniej będzie to wyglądało. Taką prezentacją wystraszacie graczy! Tyle.

A co do serwera jest spoko. Sporo osób online. Exp też jest cool. Eq - łatwo, trudno? - tego nie wiem, bo nie dawno co zacząłem gre na tym serwerze.

@Za to też dostane ostrzeżenie!?

Piona !

Opublikowano

Chcialbym zacząc od 0.Niestety nie wiem czy to ma sens?Mozna jeszcze dogonic topke?W ile wbije maksymalny poziom?Ciezko z ulepszaczami?

Gram od 2 tygodni całkiem od nowa i już mam 160 lv z dosyć dobrym EQ. Z ulepszaczami jest dosyć lajtowo , ale jest ich bardzo dużo potrzebne , więc trzeba ciągle siedzieć na sp lub na metkach na pustyni (140 lv).

xD 

Arcymistrz
Opublikowano

Gram od wczoraj.

Mam już 101 lvl i nawet dobre EQ. Kasa leci bardzo szybko, ceny lecą w bryłkach ( 500kk jedna ), 30 minut w AV2 = 500kk , na Wuu-Lee z tego co czytałem leci jeszcze więcej.

Jak na razie gram dalej, jeszcze się nie zawiodłem.

Mam pytanie

Jak tu z BS'em? Szybko banują, w ogóle czy jak to jest?

Opublikowano

Gram od wczoraj.

Mam już 101 lvl i nawet dobre EQ. Kasa leci bardzo szybko, ceny lecą w bryłkach ( 500kk jedna ), 30 minut w AV2 = 500kk , na Wuu-Lee z tego co czytałem leci jeszcze więcej.

Mam pytanie

Grałem tam 4 miesiące i bana nie dostałem, wiec chyba się tym nie przejmują.

beznazwy2sj.jpg

Opublikowano

Gram od wczoraj.

Mam pytanie

Nie banują , raz Crive nawet pisał o tym że nie ma sensu banować , jak używa to 90 % serwera.

xD 

Arcymistrz
Opublikowano

Zapraszam na serwer!

Gram od 2 dni ( dzisiaj 3 ), mam 113 lvl i nawet dobre EQ.

Bardzo fajnie się gra, ulepszacze nie są drogie, administracja świetnie to zrównoważyła, więc zrobienie lepszego EQ to tylko liczenie na fart z ulepszaniem ;). Kasa leci bardzo szybko, więc nie ma się o co martwić ;)

Opublikowano

Zapraszam na serwer!

Gram od 2 dni ( dzisiaj 3 ), mam 113 lvl i nawet dobre EQ.

Bardzo fajnie się gra, ulepszacze nie są drogie, administracja świetnie to zrównoważyła, więc zrobienie lepszego EQ to tylko liczenie na fart z ulepszaniem ;). Kasa leci bardzo szybko, więc nie ma się o co martwić ;)

Chetnie bym zagral ale slyszalem ze administracja olewa totalnie ten serwer.W dodatku niby easy/medium a zeby wbic 250lv schodzi pol roku jak nie lepiej wiec podziekuje.Szkoda mi zycia na metina ;)

Opublikowano

Serwer stoi już strasznie długo ale i tak warto grać nawet od początku bo eq to nie problem w 5 dni można lajtowo wbić 150+ i mieć ogarnięte eq wystarczą chęci!
+ dużo wojne pvp
w miarę ogarnięci ludzi
stabilność
duża liczba graczy

-
ciągłe latanie na sp

więc serwer godny uwagi :D

Opublikowano

Serwer stoi już strasznie długo ale i tak warto grać nawet od początku bo eq to nie problem w 5 dni można lajtowo wbić 150+ i mieć ogarnięte eq wystarczą chęci!

+ dużo wojne pvp

w miarę ogarnięci ludzi

stabilność

duża liczba graczy

-

ciągłe latanie na sp

więc serwer godny uwagi :D

Nie trzeba latać na sp , ja nie byłem tam nawet razu a już mam Full EQ Krysie upiorną , perfect bony. Stałem shopem na bs i tyle ;d bardzo opłaca się bonować Bojowe , ulb tarcze które stoją do 80b ;)

xD 

Opublikowano

Serwer bardzo dobry dużo ludzi, dużo wojen jest z kim sie pobić, ale są 2 wielkie minusy:

1. Aktywność admina w grze, jest od święta.

2. Se-pong niby fajne urozmaicenie, ale dużo ludzi sie żali, że na ostatnim bossie tej wieży jest lag po którym boss jest nie do ubicia.

Ogólnie to polecam.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry dużo ludzi, dużo wojen jest z kim sie pobić, ale są 2 wielkie minusy:

1. Aktywność admina w grze, jest od święta.

2. Se-pong niby fajne urozmaicenie, ale dużo ludzi sie żali, że na ostatnim bossie tej wieży jest lag po którym boss jest nie do ubicia.

Ogólnie to polecam.

Na serwerze to raczej ani razu nikogo z teamu nie było , bo praktycznie jak coś robią lub chcą coś sprawdzić , mają od tego wersje testową. Ogólnie to szkoda, że administracja nie robi żadnych eventów , konkursów no ale cóż, przynajmniej raz na miesiąc raty włączą. Crive wczoraj pisał że już zajmuje się serwerem niedługo ogarnie all bugi i możliwe że wprowadzi nowy update.

xD 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam wszystkim serwer !

Crive, 26.05 dodał informację czy aby była prawdziwa ?

Witajcie,

Z racji, że trochę mnie nie było należy Wam się trochę wyjaśnień odnośnie plotek, które do mnie doszły + kilka informacji z przyszlego życia naszego serwera.

Pierwsza informacja, która do mnie dotarła to fakt, że zamykamy serwer. Co jest oczywiście nieprawdą. Serwer nie zostanie zamknięty, serwer posiada stabilność pod wzgledem utrzymania i wątpię, że to się prędko zmieni. Drugi fakt, który mnie jeszcze bardziej drażni to przypisywanie sobie pod sztandar Diamonda innych serwerów. Żadnego serwera nie mamy w planach dopóki Diamond nie zostanie zrobiony tak jak należy. Nasz team nie posiada innych projektów, niż Diamond aktualnie. Reasumując - żaden serwer na E, C, P, D () nie jest nasz.

Kolejny temat do sprawa zmian.

Zmiany w grze:

- Balans DMG (temat dośc długi i prosilbym żebyście napisali od siebie co o tym myslicie)
- Naprawa blędów (tutaj mam juz sporą listę i cześc mam juz naprawionych na testowym serwerze, ale prosilbym zebyscie pisali tez co jest nie tak)
- Nowosci (i tutaj temat rzeka, inni chcą, inni nie. Tutaj kolejna prosba, zebyscie dali swoja opinie, ja tez mam swoj pomysl, ale na ten temat pewnie będzie ankieta jak to mialo miejsce z poprzednim update'em)

Zmiany na forum:

- Tutaj zmiana bedzie troche znaczna, choc to tez zalezy od Was. Konkretnie chodzi o aktualizacje silnika forum + dodanie troche innowacyjności poprzez dodatkowe mozliwosci (to dla maniaków forum, mysle ze fajny pomysl)

Zalezy mi na Waszym zdaniu, wiec napiszcie cos od siebie.

Pozdrawiam.

Czy zrobił to tylko dlatego żeby nie stracić graczy ?

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...