Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [Dedyk] [Medium]

Boraletto`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Diamondmt2 ,co by o nim nie powiedzieć ,oprócz imetina jest to największy i najpopularniejszy server prywatny.Na dzień dzisiejszy diamond ,balmora i imetin to największe servery ,taka jest prawda

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Siemka serwer extra ale mam prosbe do kogos 150+ czy ktos by mi pomogl w doborze eq/pobuffowaniu/itp.??? gralem dawno mam chyba 24brylki stare... i nie wiem co znimi zrobic a powiem wam ze wracacam na serwer.

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak tutaj z expem??powyżej tego 80-go poziomu długo trzeba expić aby wbić max??Coś jak EliteMt2 czy lepszy exp?

Opublikowano

Istny Diable nieprosilem o konto tylko o itema labo cos... nielubie grac nickami kogos kto juz np: jest pod nimi rozpoznawalny chyba ze w miare rzadko gra takim nickiem i on pozwoli...

Opublikowano

Po dłuższym namyślę wracam na serwer. Już mi się patchuje. Grałem wcześniej na serwerze i mogę go polecić, miło się gra, sporo ludzi, expi się przyjemnie, tylko znudził mi się, ale postanowiłem wrócić.

Pozdrawiam

2rp9q8l.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam do wymiany 1.6kkk na Ravi za jakieś bryłki / EQ tutaj jeżeli ktoś by był zainteresowany piszcie na gg 6272144

Co do serwera to oczywiście polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...