Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Medium/Easy
Dodatkowe Info: Podobny serwer do Senthia.pl żeby był u handlarzy 6/7 i zmianki i jakieś fajne wyglądy broni/zbroji i max lvl 250:) Nieche xenoxa/mexiliamt2
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Dodatkowe Info: Podobny serwer do Senthia.pl żeby był u handlarzy 6/7 i zmianki i jakieś fajne wyglądy broni/zbroji i max lvl 250:) Nieche xenoxa/mexiliamt2

Nathiss.pl ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1019920-zapowiedz-nathisspl/

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

PandoraMT2 albo VirtualMT2
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY [4FUN]
Dodatkowe Info:Zeby nie trzeba bylo placic za is taki fun gdzie jest wszystko / najlepiej z kd fajnymi :)
Nagroda za pomoc: Likeczka

Opublikowano

Dodatkowe Info:Zeby nie trzeba bylo placic za is taki fun gdzie jest wszystko / najlepiej z kd fajnymi :)

VirtualMT2, ewentualnie Senthia/Pandora
Opublikowano

Virtual / Senthia ( na Virtualu gra + 2k osob ) - ( na Senthii gra+ 350-500 osob ) sam wybierz; )

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, może być trochę z harda. Exp ma być przyjemny.
Dodatkowe Info: Spora ilość graczy. Max lvl 150 - 200 Bez miliona zbroi i broni -,- Skille od razu na G albo P 6/7 do expa
Nagroda za pomoc:Like !

testyourskills.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, może być trochę z harda. Exp ma być przyjemny.

Dodatkowe Info: Spora ilość graczy. Max lvl 150 - 200 Bez miliona zbroi i broni -,- Skille od razu na G albo P 6/7 do expa

Nagroda za pomoc:Like !

Ciężko znaleźć takiego. Algoria, ale tam to strasznie mało ludzi. Może Revential? Skile trzeba wbijać i max 120, ale przyjemny serwerek. Również może być ethana, dużo ludzi, jednak max 250 i skile trzeba wbijać, ale wszystko u handlarzy. Tak od siebie mogę Ci polecić harda ConcordiaMT2, bardzo dobry serwer.
Opublikowano

Virtual, Xenox, Hammer

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Hard, Nie Pod IS.
Dodatkowe Info:Chcę Aby To Był Serwer Na Dłużej A Nie 2 Tygodnie
Nagroda za pomoc: Lajk Ju Bejbe ;D

50902193367289516989.png Gramy Tylko Tam ;)

Opublikowano

ConcordiaMT2.pl

graphic.png

Opublikowano

Revential.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy - taki bardzo aby amx lvl wbijało się 1 dzień. Zbroje i bronie u handlarzy (musi być Stal Sura i Święty). Wygla skilli i inne efekty wizualne jak na PL.
Dodatkowe Info: Serwer nie musi mieć graczy - nic. Potrzebuje go tylko na 15 min aby nagrać coś z BM.
Nagroda za pomoc: Lajk

2nsj.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy - taki bardzo, że max lvl wbija się 1 dzień. Zbroje i bronie u handlarzy (stalka i święty). Wygląd skilli i inny wygląd jak na PL
Dodatkowe Info: Serwer nie musi mieć graczy - nic. Potrzebuje go tylko na 15 min aby coś nagrać z BM.
Nagroda za pomoc:Lajk

HammerMT2

BUM

Opublikowano

Nostidla/Concordia/

Prosiłem o exp 20-30x wiekszy niz na pl, a na tych serwerach jest tylko 6x wiekszy:p

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium / easy, max 125-150lvl, bez 6/7 i miliona niepotrzebnych broni / zbroi.

Dodatkowe Info:exp 10-20 razy większy niż na PL'u, brak ddosów i oczywiście żeby grało tam trochę ludzi.

Nagroda za pomoc: Like i 5 w profilu.

Opublikowano

Prosiłem o exp 20-30x wiekszy niz na pl, a na tych serwerach jest tylko 6x wiekszy:p

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium / easy, max 125-150lvl, bez 6/7 i miliona niepotrzebnych broni / zbroi.

Dodatkowe Info:exp 10-20 razy większy niż na PL'u, brak ddosów i oczywiście żeby grało tam trochę ludzi.

Ciężko sprostać Twoim wymaganiom, przecież taki medium nie istnieje, gdyby na którymś były takie raty to max lvl by się w 2h dobijało ... Możesz zobaczyć, ethana.eu , tylko tu jest 250max. Ewentualnie revential tam max 120 ale trochę pod harda podchodzi...

Opublikowano

Manessa , lecz są 6/7

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:6/7, +/- 8 setach broni i zbroji, nowych mapach, 250 max
Dodatkowe Info:Nie podawajcie Xenox Gondor Extreme S2 Argentus Glador Diamond
Nagroda za pomoc: Limit like i 5

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze, gdzie mi się szybko nie znudzi, a rozgrywka byłaby wyrównana, BYLE NIE HARD JAK RAVIA, GDZIE TRZEBA MILIONY GODZIN NA HEMATY WPIERDZIELAĆ
Dodatkowe Info: Nagrywałbym z tego serwera GP
Nagroda za pomoc: Like, jak mi się spodoba to limit :)

­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze, gdzie mi się szybko nie znudzi, a rozgrywka byłaby wyrównana, BYLE NIE HARD JAK RAVIA, GDZIE TRZEBA MILIONY GODZIN NA HEMATY WPIERDZIELAĆ

glador

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy - taki bardzo aby amx lvl wbijało się 1 dzień. Zbroje i bronie u handlarzy (musi być Stal Sura i Święty). Wygla skilli i inne efekty wizualne jak na PL.
Dodatkowe Info: Serwer nie musi mieć graczy - nic. Potrzebuje go tylko na 15 min aby nagrać coś z BM.
Nagroda za pomoc: Lajk

Panodra, Elite, Aline2, M2Avis, Glador, DrivneWorld, FunMT2,

Panodra, Elite, Aline2, M2Avis, Glador, DrivneWorld, FunMT2,

Zależy mi najbardziej na:6/7, +/- 8 setach broni i zbroji, nowych mapach, 250 max
Dodatkowe Info:Nie podawajcie Xenox Gondor Extreme S2 Argentus Glador Diamond
Nagroda za pomoc: Limit like i 5

Manessa, Pandora, EliteMt2, Glador :)

d2dp.png

Opublikowano

Virtual / Algoria fajny serwer, tylko mała ilość graczy

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...