Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[US] HammerMT2

macio443

Ocena  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest całkiem spoko, pamiętam jak grałem rozkładałem każdego, ale jak wyleciał mi gościu, który dał trochę euro w IS to mnie na skilla położył.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś spolszczenie   :D

Tak mogę mieć, gdyż go rozpakowałem 15 maja tego roku, lipnie zabezpieczony klient ^^ i mają o wiele więcej itemków niż pokazane jest na screenach, tylko dziwi mnie dlaczego nie dali lepszych broni, zbroi a mają w kliencie xD hihi

Mogę dać całe spolszczone locale_pl tylko wiadome questy nie będą bo to już nie w kliencie jest :P

Widzę mają aktualizacje zatem pobiorę aktualizacje i zobaczę co ciekawszego mają ^^

Nie wiem ilu będzie chciało spolszczenie, zatem jak będziesz tylko Ty chciał to mogę zrobić ;D oczywiście jak ktoś chciałby więcej itd to zrobiłbym nowy temat z bieżącymi aktualizacjami do hummera, oczywiście inni zrobili spolszczenie ale w bince a to ścierwo itd xD ja robię org. z org. plików hummera jak coś.

Nie szpanuje czy coś, ale daje info i odpowiedź.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

@kamil2321

Mógłbyś może zrobić takie spolszczenie i je udostępnić?

Nom pewnie, spolszczę nieco, później najwyżej jak coś nie będzie spolszczone to powiecie i poprawię i będzie gites :3

Postaram się do piątku dać, wiecie praca i szkoła więc pouczyć też się muszę, dlatego do piątku postaram się dać.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nastawiony trochę pod IS, ale już nie tak jak PL.

zdzwiłbym się gdyby nie był skoro to serwer only 4fun/pvp.

Dużo ludzi tutaj gra?

Dzisiaj pobrałem ze względu na likana, w chunjo jest strasznie dużo osób, chyba ze względu na 5 postać. :D

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

zdzwiłbym się gdyby nie był skoro to serwer only 4fun/pvp.

Dzisiaj pobrałem ze względu na likana, w chunjo jest strasznie dużo osób, chyba ze względu na 5 postać. :D

z 1k będzie ?

Opublikowano

o wiele więcej..

Tylko ze te bonusy z isu troche odstraszają bo daja duzo i to bardzo bo bez broni sie bije 99999999999, mozna tam znalesc ludzi ktorzy w isa nic nie dali zeby bylo sie z kim byc, jest jakies spolszczenie dzialajace?, Hammer mial ten jakis serwer PvE wiesz moze czy jeszcze dziala ?

Opublikowano

Tylko ze te bonusy z isu troche odstraszają bo daja duzo i to bardzo bo bez broni sie bije 99999999999, mozna tam znalesc ludzi ktorzy w isa nic nie dali zeby bylo sie z kim byc, jest jakies spolszczenie dzialajace?, Hammer mial ten jakis serwer PvE wiesz moze czy jeszcze dziala ?

Wrzucałem spolszczenie. poszukaj dobrze. ;)

Opublikowano

chyba padł, na stronie nie ma już nawet kategorii z s2.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...