Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Ijk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa...Tylko wiekszosc tych " 1 gimnazjalistow " nie jest zbyt bystra.....IQ dla twojej wiadomosci mam ponad 140, wiec raczej to nie jest malo...Wiecej niz srednia krajowa.....Wlasnie widze, jak jest w tym dziale....Juz wiem dlaczego ;)....Jak jestes w gimnazjum, a na dodatek dziewczyna, to kto bedzie do ciebie zaczynal ?....Pomysl.....

Pomogę z matematyki, PW.

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
o czym ty w ogole gadasz ?? piszesz calkiem nie na temat kogo to obchodzi ile wynosi twoje iq ? i co chwalisz sie ze masz 140 ? naprawde masz czym , dla twojego info wiele tych ''1 gimnazjalistow'' jest o wiele ''inteligentniejszych'' od ciebie ale nie madrzejszych jest roznica miedzy tymi 1 slowami , i nie pisz debilnych postow bo nie wiem co chciales przez to wyrazic -.-.. pochwalic sie swoim iq ?

dobra nie wdaje sie z toba w dyskusje bo to nie ma sensu....

Ehh.....Wlasnie widze twoja super inteligencje i czytanie ze zrozumieniem ;)

geniuszem to ty nie jestes....

Odpowiedzialem tutaj na twoja glupia wypowiedz tym :

IQ dla twojej wiadomosci mam ponad 140, wiec raczej to nie jest malo.....

wiek nie ma nic do rzeczy , osoby w wieku 12 lat sa czasem o wiele madrzejsze od przecietnych 16 latkow , to ile masz lat nie robi roznicy , wystarczy miec tylko troche ''oleju w glowie''

Na to odpowiedzialem, tym :

Tylko wiekszosc tych " 1 gimnazjalistow " nie jest zbyt bystra

Jak jestes w gimnazjum, a na dodatek dziewczyna, to kto bedzie do ciebie zaczynal ?....Pomysl.....

Tutaj napisalem w sensie ze mowilas, ze jestes w 1 gimnazjum i jest dobrze...

Napisalem ze wlasnie juz wiem dlaczego tak czesto sa odpinane przydatne tematu oraz dawane 20% za nic ^^......Byly juz takie przypadki ;)

Nastepnym razem przeczytaj cos 10 razy, a pozniej odpowiadaj......Jak dla mnie twoje czytanie ze zrozumieniem jest bardzo slabe....

Up@

A czy ja powiedzialem, ze mam cos do nich, ale jak na 12 latka to troche za "odpowiedzialne" stanowisko ?....Nie wiedzialem jakiego uzyc sformulowania :D

@dordo12

Czy ja powiedzialem ze gimnazjalisci nie potrafia sie zachowac ?....Zaczelas swoja wypowiedz od :

Co mnie jak zwykle troche "podkrecilo" i chcialem tylko troche ci wytlumaczyc co sadza, ale odrazu strzelilas glupia wypowiedz :

dragon jestes zbyt tepy jak dla mnie zebym gadal z toba o takich rzeczach , idiocie do rozsadku nie przemowisz

Prosze bardzo, niech bede modkami, mi to nie przeszkadza, ale sa jakies granice....

edit@

Jeszcze jedno...Niski poziom ? Chcialem tylko wymienic poglady, ale jak zawsze jest to zle odbierne....Gwarantuje ci ze to jest naprawde wysoki poziom :D

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

ja to mam jeszcze gorzej. każdy czwartek czeka mnie pobudką z histori a u mnie facet od tego jest...

wprost nie da się żyć nie można ziewnąć ani gadać w ogóle to nic nie można robić. a na dodatek do tego na przerwach jest kocenie...

76561197995014005.png

Opublikowano

Kurfa to że jesteś taki tępy to nie moja wina

To wszystko wyjaśnia

lizu lizu ftw , nie ?

80% empece... to pijawki którzy po prostu czekają żeby wsiąść stąd cheata

I nie bądź takim boosem to że masz range na żółto to nie znaczy że jesteś większy od innych...

@Up

Mati co mi dasz żebym cie dziś nie skocił ? :D

­39566146920630933015.png

Opublikowano

A skąd kurde wiesz że te wszystkie pijawki to gimnazjaliści ?

Chcesz pogadać PW ... I nie spamuj mi tu bo mnie wkurwiasz , masz mózg jak moja prababcia

­39566146920630933015.png

Opublikowano
A to co moja wina ^^

Pan Moderator od 7 boleści się przyczepił i myśli że jest pr0

oo witam ;p

no to juz jest nas troche ;p

jeszcze tylko 292 dni.

1317454587-U195480.png

Opublikowano
Ty tak powiedziałes. Gdy zadałem ci pytanie ''dlaczego uważasz mówiąc że 80% mpc to gimnazjaliścy to kogoś obrażasz''

Twoja odpowiedź

"80% to pijawki jak chcesz wiedzieć..."

Halo. To ty zacząłeś -.- wielu z was jest tu gimnazjalistą i powiedz mi dlaczego uważasz że mówiąc do nich o gimnazjum to ich obrażasz.

W końcu to temat ''Szkoła'' w dziale Pogaduszki

Powiedz mi jeszcze dlaczego dyskutując ze mną obrażasz także mnie

Podobnoś miałeś nie wnikać w kłótnie a słyszałem,że jeszcze jeden fail i dowiedzenia : >

Specjalnie będę Cię denerwował więc lepiej ogarnij jęzor i udzielaj się tylko w swoim metinku <3

@Down:

Spokojny jak ksiądz gdy chodzi z tacą.

P.S widzę,że ci się nudzi i ciągle piszesz gdzie popadnie:

04:18 PM

04:19 PM

Dobry jesteś.

Opublikowano
Drugi dzień w nowej szkole. Klasa miałą byc spoko ale znalazł się juz jeden cwaniaczek. No ale w każdej innej takiego znajdziesz -.-. Cały tydzień na 8:00

/care

Aze coś tam biggrin.gif . Słucham Mozarta żebyś mnie nie wyprowadził z równowagi biggrin.gif

tak do ciebie w domu mowia?

"danie cos tam iks em ce" ?

Admin Cienia
Opublikowano

Chodzić do szkoły i bez marudzenia, zamknijcie ten burdel a nie. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Z tego żyje forum.

Co do sql,jeśli chodzicie z rana na basen idźcie się od razu utopić i zgońcie na nie wyspanie,będziemy mieć spokój.

@D&G'uś:

BUrdel to ty w silku masz z botami : <

Opublikowano

No wiec tak xDanielxmc "Nioo " ......

A co do szkoły osoby zajebiste nauczyciele też mogą być zobaczymy co będzie jak się nauka zacznie ;]

Opublikowano
Lol, to modkowie z dzialu metin2 sa gimnazjalistami...Ciekaw jestem ile lat ma Naruto :D....9 ? :P.....Dziwnie troche wybieraja ich :D

90% dział metin2 odwiedzaja dzieci...wiec modki musza byc w podobnym wieku ^^

wiek nie ma nic do rzeczy , osoby w wieku 12 lat sa czasem o wiele madrzejsze od przecietnych 16 latkow , to ile masz lat nie robi roznicy , wystarczy miec tylko troche ''oleju w glowie''

Tak to prawda(zdarza się tak bardzo rzadko...), ale ty się do nich nie zaliczasz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...