Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Ijk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam wróciłem i nie narzekam ;]. Tylko 30 godzin, dużo wf-u, tylko jeden dzień na 8:00. Jeszcze po piwku zdążyliśmy strzelić :). Jest git :D

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

dobra wrocilem

w pn.-wt. mam praktyki wiec jest git xD

w sr. pierwsze 3 lekcje to wf i to sa moje wszystkie wf w tygodniu xD dalej juz nie pamietam ;p

oczywisce juz mamy przypal z moimi kumplami bo w klasie w 3 darlismy mordy i przeklinalismy o byle co gosc juz o kuratorze cos gadal xD

Opublikowano

O kurwa juz zjebany mam dzien ;/......Przelecialo jakos ten poczatek roku, a pozniej musialem kurwa zapierdalac na nogach do domu ;/......Dosyc to dalego, a na dodatek nie mialem jak przejsc przez ulice :D.....W chuja osob dzis chodzi ulicami :P

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Pięknie kurwa... pięknie... 38 osób. W dodatku mnie na liście nie było.

Jutro siedze 8 [albo 7, zależy jak z dziewczynami] godzin. Pewnie potem jeszcze więcej... i jeszcze więcej.

Masakra ...

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
miałem w 1 gim kolegę który miał 18lat, palił i pił piwo i wino xD i wogóle nie chodził prawie do szkoły tylko na darmowe dobre obiady. miał w 90% przedmiotach na koniec 1 i zachowanie naganne. nie przeszedł się i bye bye znowu 1 gim :P prze huj ten koles :)

Miałem, też takiego ziomka w klasie xD

Ale u mnie było lepiej, bo bracia byli w jednej klasie xD (obaj nie zdali...)

Jeden miał już prawie 18lat, a ten drugi był o rok młodszy...

Banie mieli ze wszystkiego, nawet z wf'u...bo przez caly rok nawet raz nie cwiczyli...

@Topic

Co wy chcecie od szkoły?^^

"Kocham szkołę"

Opublikowano

Nie ma to jak wkurzyć kolegów tekstem "jeszcze tylko 10 miesięcy :)"

Opublikowano
Owned, nie ma to jak kazać pierwszakom mierzyć długość parapetu siarką ;x

bez sensu ...

takich przypałow to tak ale normalnych ludzi to po co ?

to jeszcze nie koniec...

Opublikowano

wiecie co najlepiej zrobic napluc z kumplami do kieliszka ale takimi charami z glutami :P wypelnic caly kieliszek i kazac wypic komus z 1klasy gim :D

@down

przesadzasz znam gorsze ^^

Opublikowano
wiecie co najlepiej zrobic napluc z kumplami do kieliszka ale takimi charami z glutami :P wypelnic caly kieliszek i kazac wypic komus z 1klasy gim :D

Szczyt chamstwa, tak tylko robia uliczne cwaniaki.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Ludzie, ale taka jest Polska......Pierw ci starsi tepia mlodszych, a pozniej mlodsi tepia jeszce mlodszych :D.....W tym sensie ze to jest normalne w Polsce..Chyba ze jestes obojetny na to, najlepsze raczej rozwiazanie ;)

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

@up u mnie tez byly kamery i normalnie tepili a jak nie to zawsze mozna po lekcjach kogos dopasc nie mowie ze akurat ja scigalem kogos xD

Opublikowano
xD ja mam 30 osób w klasie jest spox ale jakies zjebane przedmioty odszly :O jakies gowna edukacja dla bezpieczenstwa i zajęcia artystyczne :s co to za gowna xD
Opublikowano

omfg...

4 jakieś pojeby dołączyły do mojej klasy....

i to jeszcze takie pasztety że cho cho xD

Być zajebistym...

Opublikowano

rozumiem, ktoś ładny dojdzie...

ale same pasztety....

nie dość że Bóg mnie ukarał dając mi od początku 1gim. takie pasztety (ryj jak jakiś hefalump....) to jeszcze doszły nowe...

Być zajebistym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...