Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Ijk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
btw; owned od kiedy do pracy w wieku 15 lat?

Jak Santarius prawko robi to ja do pracy idę ^_^

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muahah, ja teraz idę do roboty, jestem 33 letnim pedofilem, noszę całe wakacje jedną koszulę, majtek w ogóle nie noszę, mam plastikowe okulary sklejone na nosie taśmą (oldskul, nie?), Pedobear był wzorowany na mnie i na moim kostiumie z balu przebierańców, Shoop Da Whoop to mój cios, jakiego najczęściej używam w Street Fighter 4 grając jako Ryu (Chodzi mi ofc o Metsu Hadokena)

Ale tak poza tym to jestem normalny ;]

@ZiomQ dzięki za obronę ;D

reklama RMCF1902

Opublikowano
25 dziewczyn ...

Co za szczęściarz ...

U mnie robią klasę edukacyjną . Jeden w moim wieku (16 lat) nie wiedział ile to 24-6 i robił obliczenia pisemne . Doszedł do wniosku , że to będzie 19 . Mina mojego nauczyciela ? Bezcenna .

20358.gif
Opublikowano

No to koledzy milego tyrania w szkole. Ja tam sie ciesze bo ostatnia klasa [zsz mechanik samochodowy] zawsze jakies loty sa w szkole, a wakacje nuda. Szczegolnie te wakacje. A tam kazdy pisal ze o 7 musi wstawac. Wstac to sobie mozna o ktorej sie chce, tylko gorzej z frekfencja.

Jak Santarius prawko robi to ja do pracy idę ^_^

A ty chciales sie zemna mierzyc w cs :P

Chłopie ty się ciesz, że jeszcze do gimnazjum chodzisz...

Pójdziesz do liceum( chyba, że do zawodówki idziesz...) to zobaczysz jak tam trzeba się uczyć, żeby nie mieć zaległości...

Pamiętam jak w gimnazjum nic nie robiłem, a luz był...stare dobre czasy...

W zawodowce uczyc ?? jedynie co mi sprawia problem to rosyjski..., juz gimnazjum bylo na trudniejszym poziomie. No moze jeszcze fizyka, ale wystarczy chodzic do szkoly i sie ma pozytywne ocenki. Wagary tylko szkodza wam, a nie komus innemu. ;) ar jul fejk ?

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

lee zaraz do szkoly xD

jak by co to do zawodowki ide mialem 25/100 xD a moj kupel 16/100 xD

poszedlem na technologa robot wykonczeniowych w budownictwie xD

Opublikowano

A ja nigdy szkoły nie lubiałem (kto by lubiał ...) bo nie ma tam niczego co bym chciał robić.

Brakuje mi paru rzeczy : >. Chciałem iść do LO na profil Prawiczowy ale sie nie udało. Ide na lingwistykę (Makin! :D)

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

TSYCCCCCCCCCCDZZZZZZZZIEEEEEEEESSSSSSSSSCCCCCCCCCIIIIIII PIEEEEEEEEEEENNNNNNNNNCCCCCCCCC MINUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!

: ( Po Polsku: "35 minut".

Dobra, ide. KUWRA MAĆ. DYGAM.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
2x up

zawodówka, cóż - widać, że amibicje to masz wysokie.. ;)

Zawsze chcialem zostac kierowca ciezarowek, a wiec tak zawod mi sie przyda. Zawsze bede umial cos ogarnac.

@down: Szczerze, jak ty ledwo zdales w 2gim to o technikum zapomnij. Czeka cie zawodowka, albo liceum zaoczne od 18 lat. Witaj w klubie !

Ale jeszcze ci zostaly 2 lata, jak zdasz oczywiscie. To zycze ci technikum, moze zmadrzejesz i bedziesz sie lepiej uczyl, a jesli nie zdasz kilka razy to bedziesz mial 18 lat jak wyjdziesz z gimnazjum i mozesz isc juz do liceum zaocznego. A jak bedziesz zdawal i nie bedziesz sie czul na silach, aby isc do technikum to zawodowki na ciebie czekaja. Taki moral z tego jest trzeba sie kuc i kuc. Ja sie nie uczylem, a zlych stopni nie mialem. Good luck all.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano
boshe..nie no GZ jak idziecie do zawodowki ^^...ja lece do 2 gim. a ledwo zdalem....a potem o technikum juz i sie doczekac nie moge ^^ ...łiiii xD

jaki spam tuutaj jesttt :/

ja jeszcze 1:07 ;/

to jeszcze nie koniec...

Opublikowano

hahhaa :>

ja na 10 xD

spójrzcie jaki spadek użytkowników zanotowano dzisiaj xD

zawsze ludzi było w pytkę a teraz?

w samym dziale wr było po 32 osoby xD teraz ledwo 8 ....

Być zajebistym...

Opublikowano
Ja mam 54 pkt z jakoś się dostałem do Ogólniaka.

No cóż, nowa szkoła, nowe rzeczy, nowi nauczyciele, stare życie ... mam włączony EMO MOD więc sram na to.

"Zesraj sie, a nie daj sie" - Tak jak ktoś wspomniał z góry: "System obronny" :).

Widzi się kilka plusów, ale mimo tego ja nienawidze poznawać nowych ludzi oraz w ogóle ludzi czy też żyć.

Ale trzeba się ogarnąć. Żyć dalej, nie ważne z jaką męką. Zostały mi 3 lata nauki, na studia sie nie wybieram. Przy okazji, w ogólę się nie uczyłem ale przeszedłem...

...mogę powiedzieć tylko jedno. W szkole nie ma rzeczy, która by mnie interesowała. W dodatku w klasie mam 25 dziewczyn i 7 chłopaków. Z tego 2 mają sie wypisać.

Lesbian Klasa <3

Łee w tamtym roku w technikum miałem 30 dziewczyn a nas 9 chłopa :D NA WF-ie spoko było, większość dziewczyn nie ćwiczyła i all sala dla 9 chłopa :P

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

ja mam przekurwionee mam plan lekcji dupny i wszystkie dni mam zajecia na 8 -.- a ja mam 100metrów do szkoły i widze ją z bliska z okna :P

edit

miałem w 1 gim kolegę który miał 18lat, palił i pił piwo i wino xD i wogóle nie chodził prawie do szkoły tylko na darmowe dobre obiady. miał w 90% przedmiotach na koniec 1 i zachowanie naganne. nie przeszedł się i bye bye znowu 1 gim :P prze huj ten koles :)

Living is easy with eyes closed . . .

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano
ja mam przekurwionee mam plan lekcji dupny i wszystkie dni mam zajecia na 8 -.- a ja mam 100metrów do szkoły i widze ją z bliska z okna :P

edit

miałem w 1 gim kolegę który miał 18lat, palił i pił piwo i wino xD i wogóle nie chodził prawie do szkoły tylko na darmowe dobre obiady. miał w 90% przedmiotach na koniec 1 i zachowanie naganne. nie przeszedł się i bye bye znowu 1 gim :P prze huj ten koles :)

Taa kurwa ja mam po 10godzin od poniedziałku zaczynając...

Do tego najbardziej sadystyczny wychowawca,nowy temat,nie dział tylko temat każdy będzie musiał robić 40 zadań gtfo...

Bynajmniej ludzie normalni sa w mojej klasie...

Młody najpierw na mnie bluzgasz a później mówisz,że to ja jestem dzieckiem?Nie zamykaj tematów po tym jak napiszesz to co chciałeś i nie dasz innym szansy się odegrać.Poza tym jeśli ja mam trądzik to tobie tatuś wypatruje w głębinach za owsikami...

Opublikowano

nie mam najgorzej ale dobrze też nie. Xazerff jeśli masz tak źle to Ci współczuję i życzę wyjebania ze szkoł tego wychowawcy :D u nas taka wicedyrektor jest taka glupia że za byle gówno wzywa rodziców robi afery srze się za nic uwagi jebie szczęście że mpjej klasy akurat nie uczy bo bym miał przesrane. przez nią nie dostałem kiedys karty rowerowej mimo że zdałem bo jeździłem koło domu samochodem... ile bym dał żeby też ją wyjebali ze szkoły...

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano
wrucilem
wróciłem :P

Mały offtop ale troche niekulturalny musiał byc ten człowiek xD nie raz miałem podobnie heh

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

Jak już się szkoła zaczęła. Do wszystkich:

BYNAJMNIEJ TO NIE PRZYNAJMNIEJ, ZAPAMIĘTAJCIE TŁUMOKI xD

bez gif.

Opublikowano

Ale naapy ;p Grają w jakieś tibie , metiny itd a potem się dziwią , że dziewczyny nie mają ;)

Bywa

A ja mam nadal tę samą klasę ...

---------------------------------------------------------------------

-8:2 ?

-yyyyyy ( 5 minut później po narysowaniu 8 kółeczek )

- trzy !

szlag mnie trafia !

To już 3 gim !

20358.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...