Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Ijk

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Od Jutra zaczyna sie skołą życze aby bylo jak najwiecej 6 . Pewnie niekazdy sie z was cieszy ze idzie do szkoly , ale cóż trzeba. :] Pozdrawiam

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Od Jutra zaczyna sie skołą życze aby bylo jak najwiecej 6 . Pewnie niekazdy sie z was cieszy ze idzie do szkoly , ale cóż trzeba. :] Pozdrawiam

Temat jest w dziale zadania domowe.

to jeszcze nie koniec...

Opublikowano

nie gadaj o szkole bo mnie dupa boli jak to slysze :O ja jebie no... :/

Opublikowano
i 10MIESIECy psu w dupe

nie koniecznie.

policz weekendy, święta,wolne 2 tyg w lutym. itp itd xD

to jeszcze nie koniec...

Opublikowano

NO wez,zapomnialem na chwile i juz mi kur.a przypomniales,jeszcze do ogolniaka ide,gdzie znam moze 4 osoby....

Ogolnie nie bedzie fajnie :(

Opublikowano
nie gadaj o szkole bo mnie dupa boli jak to slysze :O ja jebie no... :/

hahah, można pomyśleć, że cie w szkole dupczą...

@Topic

Co wy chcecie od szkoły?xD

Nie jest taka zła.

Opublikowano

a ja dzisiaj juz bylem w szkole na spotkaniu klasowym 34 osoby w klasie z czego 23 znam xD

a moja kolezanka z anglii to do szkoly idzie dopiero za 2 czy 3 tygodnie xD

Opublikowano

Ja tam nie narzekam. Mam fajne dziewczyny w klasie, kumple też niczego sobie, a nauka dobrze mi idzie ;)

Nie lubie jednak poświęcać tak dużo czasu wkuwaniu i jednak wolę gdy mam wolne. Ale ogólnie nie jest źle.

Btw. Policzcie sobie:

dni w roku-wolne w swieta-wakacje-soboty, niedziele-czasami coś wypadnie = troszkę ponad pół roku chodzenia do szkoły. To nie jest aż tak wiele w porównaniu z ilością czasu wolnego.

bez gif.

Opublikowano

hah a ja zeby dobrze zaczac szkolke we wtorek sie moze zerwe xD...szkoda ze wkacje sie koncza...ehh wstawanie o 10...spac sie szlo o 1 w nocy..dobre czasy :/....

Opublikowano

@2Up To nie dobrze... xD

@Topic Ja w sumie się cieszę, że już jest szkoła. Nudy były jak ch*j, a w szkole przynajmniej będzie co do roboty.

Ale są też złe strony, niestety...

Opublikowano

Ja mam przerabane bo chodze do zawodowki jako kucharz i sa dwie klasy gastronomicznej w jedna klasa zenska druga meska

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano
Ja mam przerabane bo chodze do zawodowki jako kucharz i sa dwie klasy gastronomicznej w jedna klasa zenska druga meska

A widzisz...trzeba było się uczyć xD

Opublikowano

10 miechów wstawania o 7 i spania o 10 jest przejebane poprostu. i to wkuwanie tego co nie lubisz lub nie przyda Ci się w życiu też dobija. świeta i weekendy mnie nie pocieszają.

Living is easy with eyes closed . . .

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano
10 miechów wstawania o 7 i spania o 10 jest przejebane poprostu. i to wkuwanie tego co nie lubisz lub nie przyda Ci się w życiu też dobija. świeta i weekendy mnie nie pocieszają.

Jeszcze jakby tylko o 7 ; <

Do szkoly matoly xD

76561198001815076.png
Opublikowano
A widzisz...trzeba było się uczyć xD

Ja mam 54 pkt z jakoś się dostałem do Ogólniaka.

No cóż, nowa szkoła, nowe rzeczy, nowi nauczyciele, stare życie ... mam włączony EMO MOD więc sram na to.

"Zesraj sie, a nie daj sie" - Tak jak ktoś wspomniał z góry: "System obronny" :).

Widzi się kilka plusów, ale mimo tego ja nienawidze poznawać nowych ludzi oraz w ogóle ludzi czy też żyć.

Ale trzeba się ogarnąć. Żyć dalej, nie ważne z jaką męką. Zostały mi 3 lata nauki, na studia sie nie wybieram. Przy okazji, w ogólę się nie uczyłem ale przeszedłem...

...mogę powiedzieć tylko jedno. W szkole nie ma rzeczy, która by mnie interesowała. W dodatku w klasie mam 25 dziewczyn i 7 chłopaków. Z tego 2 mają sie wypisać.

Lesbian Klasa <3

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Kij ze szkola, ale bede musial wstawac o 7 rano ;/....Zazwyczaj spalem do 10/11 godziny :D

Up@

Jak mam tak pojebana klase, ze moge ich wiekszosc pozabijac .....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

znowu wszystkie przedmioty będą zaginać czasoprzestrzeń..30 minut w 5..

Opublikowano

jak sobie pomysle ze mam wstac o 7 ;/

a ja bede miec pierwszy wf o 7-25 czasami..

to jeszcze nie koniec...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...