Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła

Ijk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie w sql to nauczyciele by sie ucieszyli gdybym do sql nie chodzil ^^...i napewno sie za mna stesknili...62 uwagi na koniec i zach. nieodpowiednie...a wszyscy nauczyciele chceli mi dac naganne...tylko dyra mi dala szanse ostatnia bo ie wychowawca wstawil za mna <loL> :D

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
A ja ide do zerwóki teraz. Moze będzie fajnie. Mamy miłą panią, mama kupiła mi kredki a wczoraj dostałem plecak :)^^

łał ale masz suuuuper zeszyty ;O....i pomyslec ze to wszystko z CARREFOUR'a ^^

Opublikowano

wstawać o 7 nie musicie ,możecie o 6 ;> o albo o 7.01 ;> przynajmniej nie 7.00 ;P^^ ja nie widzę problemu w pójsciu do sql ;> to samo co roku xD

Nowicjusz
Opublikowano

heh ledwo co zdalem bo zachowane nieodpiewdnie 60 cos uwag a w maju mialem zlamana noge ( sruby w nodze) i nauczycilele przyhcodzili domnie;/. Niewiedzialem jak sie zachowac:D .Ale fajnie bylo we wtorki tylko 1h sroda wolne w czwartek 2 w piatek 4 .

Opublikowano

Ja chyba miałem lekcje na 7.40 chyba to wstawałem o o 7.30 ,a 35 wyjeżdzałem :)

@Topic

Ciekawe co powiecie jak skończycie szkołe,jestem ciekaw czy nie zachce się do niej wracać ;)

A pamiętam jakby wczoraj do mnie mówili Do zobaczenia za dwa miesiące :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

<płacz> !!!!!

JAPIERDOLE !!!

JUZ PRZELECIAŁO

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

ogolnie moja nowa szkola jest raczej spoko ale najgorsze jest to ze na cala szkole jest 5 dziewczyn xD a w klasie nie mam zadnej xD

i nie wime jak ja bede do szkoly wstawal jak ja w wakacje wstawalem o 13-14 przewazne odrazu na obiad :P

Opublikowano

Wy to macie dobrze, cholercia, ja teraz idę do klasy maturalnej.......

A co do dorda...ja mam do szkoły 2km, a ani w 1 ani w 2 nie jeżdżę samochodzem...może w tym roku prawko się zrobi? ;p

reklama RMCF1902

Opublikowano
tak chyba karte rowerową
Weźcie się już od Santariusa odczepcie <_<.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
tak chyba karte rowerową

rotfl ^_^

Wy to macie dobrze, cholercia, ja teraz idę do klasy maturalnej.......

ahhh...ja do pracy...

Opublikowano
Ja mam najgorszą klasę w szkole więc nas all loffe ;)

.......

To chyba nie to co u nas z Azerfem.

U nas był z 2 razy pedagog dziennie, no zdarzało się, że był i 6 razy itp. itd. Mimo 20 osób, najgorsza klasa z całych to była właśnie nasza.

Nawet dyrektorka nie dała z nami sobie rady (klasą) i pedagog i wychowawczyni itp. itd.

Mam nadzieje, że teraz trafie na normalniejszą klase. Ale to i tak już nie zalicza sie do normalności.

25 dziewczyn ... JESTEM NIEŚMIAŁY OMG11111111!

PS. Ja nie mam nawet 1 zeszytu, a co dopiero plecaka X DDD

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
i znowu szkola ;] kolejny rok w tym zajebanym gimnazjum nieee :D

Chłopie ty się ciesz, że jeszcze do gimnazjum chodzisz...

Pójdziesz do liceum( chyba, że do zawodówki idziesz...) to zobaczysz jak tam trzeba się uczyć, żeby nie mieć zaległości...

Pamiętam jak w gimnazjum nic nie robiłem, a luz był...stare dobre czasy...

Opublikowano

Ja niestety w tym roku ostatni rok gim ;/. Testy i ten cały syf.... Już mi się płakać chcę jak o tym myślę ;(, ale niestety uczyć się trzeba, coś trzeba w życiu robić ;D

@2x Up Ja tam książki "przyokazyjnie" kupiłem, ale kupić to pół biedy....Trzeba ich potem używać o.O

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja się jakoś nie przykładałem,nie kułem jak debil i ponad 50% tych 200pkt było.Nic szczególnego

Młody najpierw na mnie bluzgasz a później mówisz,że to ja jestem dzieckiem?Nie zamykaj tematów po tym jak napiszesz to co chciałeś i nie dasz innym szansy się odegrać.Poza tym jeśli ja mam trądzik to tobie tatuś wypatruje w głębinach za owsikami...

Opublikowano
.......

To chyba nie to co u nas z Azerfem.

U nas był z 2 razy pedagog dziennie, no zdarzało się, że był i 6 razy itp. itd. Mimo 20 osób, najgorsza klasa z całych to była właśnie nasza.

Nawet dyrektorka nie dała z nami sobie rady (klasą) i pedagog i wychowawczyni itp. itd.

Mam nadzieje, że teraz trafie na normalniejszą klase. Ale to i tak już nie zalicza sie do normalności.

25 dziewczyn ... JESTEM NIEŚMIAŁY OMG11111111!

PS. Ja nie mam nawet 1 zeszytu, a co dopiero plecaka X DDD

u nas też codziennie pedagog a co 2 dni dyrektor po 2 razy ;) ;3.

nasza klasa jest zjebana najgorzej się uczy. Jedna dziewczyna która nie zdała i zamiast plecaka nosi torebkę i w tej torebce oczywiście 1zeszyt papierochy i szminka itp ;D

o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...