Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy to bug czy zwykły pech ale odkad wszedłem do cave jg az do teraz (100lv) dropia mi przewaznie eu itemy malo co ch zebralem dzis na 102 caly set LA i tylko 1 czesc armora ch +2 kolczyki , garma/HA nic niedropi to samo jest z bronmi ch i eu eu leci wiecej i przewaznie 1-2 rodzaje jak do tej pory 3x cler rod i 2x 2h

Edge-1.png
  • Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jak sie sprawia "FusionRoad" :)? Rozpoczełem przed chwilą pobieranie :P 20 min i będzie , mam nadzieje , że nie pożałuje ;P!^^

Opublikowano

Jest ok jak narazie troszke malo ludzi, ale to chyba przez to ze serwer nie byl reklamowany na zagranicznych forach.

Minusem napewno jest drop rate itemow 13d.... smieszy mnie takie gadanie ze nie chce aby ludzie w 2-3dni ubrali sie w suny 13d. Sorki ale sa jeszcze sosy i somy tak wiec ten drop rate byscie mogli troche zwiekszyc, bo poprostu NIE CHCE MI SIE farmic miesac seta a moze i wiecej.

2 sprawa to drop tablet. Nie wiem czy wiecie ale na Glory stamina/str/int/magic dropily bardzo slabo, tak wiec cos mi sie wydaje ze z tym ratem ludzie na Fusionie beda biegac w bialych setach. I nie chce czytac ze zaraz byscie chcieli drop rate x200 czy ile, no ale wybaczcie delikatnie byscie mogli zwiekszyc ten drop bo dojdzie do tego ze ludzie beda mieli coraz mniej golda kupujac poty a nie majac na czym zarobic.

Tyle z mojej strony, Dziekuje.

Opublikowano

nie doczytalem, dzieki wielkie :) w sumie sie przyda troche wiekszy rate, expie od 9 rano i na obecna chwilke ani 1 dropa :)

czekamy !

Opublikowano

zmiana drop rate zajmuje dzien czy 2? sorki ale nie otwiera sie serwera z itemami 12-13d ktore nie dropia, i ciekawe czy nie bedziemy te "jutro" czekac tak samo jak na suny 64... z takim zapalem i podejsciem z waszej strony, nie wiem nawet czy doczekam kolejnego doladowania do peta za 28dni :)

Opublikowano

@UP

Nie ale się uczy (szkoła) dzień czy dwa. I to nie jest zmiana całego drop rate a dla poszczególnych mobów

TIOiE.jpg

Opublikowano
sorki ale nie otwiera sie serwera z itemami 12-13d ktore nie dropia

Jak nie dropią, sporo ludzi już ma soxy 12-13DG.

Opublikowano

dobrze to niech sobie dalej dropia tak jak dropia. Wiekszosc ludzi z ktorymi rozmawialem jest za podniesieniem, i z tego co widze aktywnosc GM sie podnioslo po naszych protestach ala acta przed kancelaria premiera;P

W kazdym razie poczekajmy az cos sie ruszy w tym kierunku i moze cos sie jednak zmieni... za wszelkie slowa krytyki przepraszam ale to mialo was jedynie zachecic do dalszej pracy.

Pozdrawiam: Yoshimaru

Opublikowano

Jak czytam posty niektórych osób to nie wiem czy śmiać sie, czy płakać, a może śmiać przez łzy...

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Jak czytam posty niektórych osób to nie wiem czy śmiać sie, czy płakać, a może śmiać przez łzy...

A może śmieją się po przez płacz ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Szybka Inspekcja 2012-03-21 20:40-20:55 !

Na szybkiej inspekcji zmieniliśmy:

- D12 Drop zwiększony x5

- D13 Drop zwiększony x4

- D12,D13 Drop Tabletów zwiększony x4

- HolyBible Elixir i Crystal Elixir zostały usunięte z Dropu

- 52,64 LVL sun zostały dodane do basic Quest na 50 oraz 60lvl.

Status Inspekcji : Zakończona

Co chcemy dodać na następnej inspekcji (2012-03-23?)

- Nowy NPC z .... ( Secret:)

- Zmiana exp Area na 120-130 lvl.

- Zmiana EQUIPMENT System pomiędzy 1-10dgr.

Pozdrawiamy FusionTeam

Ps. Tak już wiemy o bug'u który daje 2 bronie na 50 lvl nie jedną. Zostanie to naprawione podczas inspekcji 2012-03-23

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...