Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ 2x i 3x up

Panowie , takie rozmowy to na PW.

@Topic

Powodzenia życzę :)

a tak z czystej ciekawości , jestem ciekaw reakcji graczy na e*pvp , oczywiście chodzi mi o raty =]

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

@ 2x i 3x up

Panowie , takie rozmowy to na PW.

@Topic

Powodzenia życzę :)

a tak z czystej ciekawości , jestem ciekaw reakcji graczy na e*pvp , oczywiście chodzi mi o raty =]

Raty jak zawszę będzie tak you mad bro ? cap 130 and exp x60 haaha good luck . A wam życzę powodzenia chętnie pogram

Opublikowano

no nie moge 2h pobierania 99.4 %i bład !! daje wznow i nic dalej to samo zobaczymy czy po wypakowaniu bede mogl grac jesli nie to sry ale niepobieram 2 raz

Edge-1.png
Opublikowano

Jakie znaczenie ma mieć gold jeśli botowanie jest dozwolone?

Ludzie poodpalają sobie po 10 gold farmow i rozwiążą sobie problem.

Opublikowano

@UP

Dlatego gold jest x2 nie x30

Powiedź mi co mi to da jeżeli napisze

BOT ZABRONIONY

2 z 30 botujacych nie będzie botowało 1 się zasmieje i nie wejdzie na serva 27 BĘDZIE BOTOWAŁO

A ja nie będe mógl nic zrobić. Jak będzie 300-500 osób(O ile będzie) Zrobie IP limit 5 char na IP

TIOiE.jpg

Opublikowano

Mam pytanko, bo nie mogę pobrać Clienta, piszę, że tylko dla premium ten plik do pobrania.. Proszę o prywatną odpowiedź

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

Jak grałem na LSRO było tam wyznaczonych kilku gm'ow co sie teleportowali do ludzi i sprawdzali czy bot, jesli tak > ban.

Opublikowano

@up

czytaj 2-3 strony wstecz bądz www.fusionroad.pl dział download-> link alternatywny .

Nauczyć się czytać raczej nie muszę . Piszę przecież że nie działa alternatywny ... Rofdzio__ naprawcie jak możecie :)

Opublikowano

Rofdzio__ dalej nie działa . Proponuję dodanie więcej hostingów + torrent . Btw. Podaj swoje gg na pw jak możesz :)

Opublikowano

sh4ke zobacz, ze pisałem w tym czasie co Ty. a ja pobieram wlasnie z alternatywnego . wiec jedyne co musisz trenowac to spostrzegawczosc nic wiecej. Btw czy ktos wie czy mbot ten co wczesniej bedzie dzialac?

Opublikowano

To , że pobierasz z 2 linku to nie znaczy czy działa . Mbot pewnie będzie działał :) Ale administracja będzie pilnować was :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...