Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2UP

Gdybym tego nie tłumaczył napisałbyś |"AAAA BOI SIE ODPISAĆ WZIĄŁ KASEEE UUU KORUPCJA".

@UP

Własnie żeby pózniej nie musiał się tłumaczyć z tego

Big Graty dla ciebie !!!

@UP

I myślisz że coś wziąłem? żatujesz chyba.

Tak dostałem oferte nawet cię poprawie za 800ZŁ ale jej nie przyjąłem.

Powiedziałem że pieniędzy nie chce ale spojrze na twoje GF.

I Cię zbanowałem.A to nie jest korupcja:)

To oznacza, że to wziąłeś i to robi się już zabawne !!! Czy tylko AceBoy potrafi postawić serwer ?

Ja bym zamkną ten temat !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP

Zabawny robisz się ty. Wziąłem pieniadze za bana? Ogarnij się.

Jeżeli chcesz mówić o Lyssie to mów o całym teamie. Bo to cały team pracuje

Osobie która mi to oferowała powiedziałęm że może zadotować server jeżeli chce wspomóc server. Że ty byś wziął te pieniądze nie znaczy że ja bym je wziął.

PS.

Żegnam ide spać.

Dobranoc życzę osobom które bronią go za dawane wczesniej itemki.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Big Graty dla ciebie !!!

To oznacza, że to wziąłeś i to robi się już zabawne !!! Czy tylko AceBoy potrafi postawić serwer ?

Ja bym zamkną ten temat !!

Przyszedłeś tutaj spamić ? czy się pożalić ?

@Edit

Raf wejdz na czata ;] mojego

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Ogarniecie się panowie? Czy mam wkroczyć ze swoja "władzą"?

Takie rzeczy sobie na PW załatwiajcie.

Niech to będzie ostatni raz.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Przyszedłeś tutaj spamić ? czy się pożalić ?

Człowieku on sądzi, że ten tym grał na 43 kontach na laptopie 2GHz 2gb ramu ! Ładnie co nie ? następna myśl 5x2=10 templa po 2h czyli 20h dzienie ? Tu coś jest nie tak !

Opublikowano

Człowieku on sądzi, że ten tym grał na 43 kontach na laptopie 2GHz 2gb ramu ! Ładnie co nie ? następna myśl 5x2=10 templa po 2h czyli 20h dzienie ? Tu coś jest nie tak !

@UP

nie wiem nie obchodzi mnie to i ciebie tym bardziej nie powinno to interesować.. bo wpychasz nosa tam gdzie nie trzeba, I zapewne zaraz odpiszesz mi na posta.. :)... ja piszę ostatniego posta dzisiaj :)..

i radze wam też już nie śmiecić.. Bo warny się posypią i to nie zle ;p

@Rafdzio

Nie przejmuj się:)... daj na luz mniej na to W****e xD

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

GF banować popieram Rofdzia. I zapodaj jasny i czytelny regulamin aby nie było niedomówień.

"To trochę późno nie uważasz

-.-

? Jestem ciekaw czy iksiak zrobi coś z opium który udostępnił powszechnie jego dane osobowe

:P

"

art. 49 ustawy o ochronie danych osobowych zgodnie z tym jest to przestępstwo. więc jeśli ma na to dowody typu ss może mu napsuć nieco krwi nie mówię że dostanie za to jakąś wielką grzywnę ale będzie to dla niego nauczka.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

Na początku było słowo:

1.konta po CBT nie zostaną usunięte-jednak zostały usunięte(rozumiem UPDATE)ale jednak

2.GM nie będzie banować nikogo w żaden sposób-ktoś napisał że "iksiak" zostanie zablokowany po ip i następnego dnia tak się stało,wiec czyj to serwer??MondeA nooba który każdego jedzie na globalu?

Skoro można mieć kilka postaci na grze,to powinniście go odblokować+3 inne konta,określić REGULAMIN a potem jeśli sie nie będą stosować to banować

Myślałem że ten serwer będzie jedyny w swoim rodzaju i będzie przyciągał ludzi,teraz widzę że jest inaczej.GM powinien się określić ile postaci można zrobić na 1 IP(a w tym przypadku najpierw ban a potem zasady,gdzie tu sens?).

Czy w tym wypadku też mam się obawiać ze zostanę zbanowany??Gdybym wiedział że tak będzie nie dał bym grosza na server:(,a po tej sytuacji która miała miejsce,zastanawiam się czy jest sens logować się do gry...

I tak dla sprostowania iksiak ni miał BANDY gf tylko robił pod bufy z akademii,a jesli to jest problem,musieli byście zbanować pół serwera,a nawet 80% konta,Bo MondeA też robi mase kont a mimo to nadal jest w grze..Pół GalaXy też ban bo robią bufy na akademie,ja również robię bufy ale z tych 3 kont które posiadam,I na miłość Boską podejdźcie to tego ze zrozumieniem

Proponuje przywrócić iksiaka który w tym wypadku jest niewinny...

Opublikowano

Mozna nastepnym razem pisac ze inspa bedzie za 15 min albo cos bo wywalanie po 1sek to troche malo profesionalne

523defqcx0.png

Opublikowano

Na początku było słowo:

1.konta po CBT nie zostaną usunięte-jednak zostały usunięte(rozumiem UPDATE)ale jednak

2.GM nie będzie banować nikogo w żaden sposób-ktoś napisał że "iksiak" zostanie zablokowany po ip i następnego dnia tak się stało,wiec czyj to serwer??MondeA nooba który każdego jedzie na globalu?

Skoro można mieć kilka postaci na grze,to powinniście go odblokować+3 inne konta,określić REGULAMIN a potem jeśli sie nie będą stosować to banować

Myślałem że ten serwer będzie jedyny w swoim rodzaju i będzie przyciągał ludzi,teraz widzę że jest inaczej.GM powinien się określić ile postaci można zrobić na 1 IP(a w tym przypadku najpierw ban a potem zasady,gdzie tu sens?).

Czy w tym wypadku też mam się obawiać ze zostanę zbanowany??Gdybym wiedział że tak będzie nie dał bym grosza na server:(,a po tej sytuacji która miała miejsce,zastanawiam się czy jest sens logować się do gry...

I tak dla sprostowania iksiak ni miał BANDY gf tylko robił pod bufy z akademii,a jesli to jest problem,musieli byście zbanować pół serwera,a nawet 80% konta,Bo MondeA też robi mase kont a mimo to nadal jest w grze..Pół GalaXy też ban bo robią bufy na akademie,ja również robię bufy ale z tych 3 kont które posiadam,I na miłość Boską podejdźcie to tego ze zrozumieniem

Proponuje przywrócić iksiaka który w tym wypadku jest niewinny...

Kolega ładnie napisał ! Pomyśl co zrobiłeś bo już tracisz graczy !

Opublikowano

owszem przyjda...ale wpierw odejdzie kilkudziesieciu

bo nie napisales w regulaminie ze nie mozna robic kont pod akademi,a tak wlasnie zrobił iksiak robil konta pod akademy buff!!tak jak robi to kazdy na serwie.Nie rozumiem czego nie rozumiesz

Z tego co pamiętam iksiak załadował silki,czy zostaną zwrócone mu jego pieniądze?

a może to taka gra? my wam porobimy dotacje a potem i tak nas zbanujecie i zamkniecie serwer??

Opublikowano

A teraz napisz ile kont może być na 1 ip ? Dalej napisz to na serwie !! Bo zbanowałeś 1 osobę a jest ich dużo więcej

Opublikowano

@2UP

Aby się mogło coś narodzić coś musi umrzeć.

@UP

Gdybym chciał aby było 5 kont na 1 ip zrobił bym limit.

POKAŻ MI OSOBE KTÓRA MA 10 CHARÓW 80++

Kończe ten temat to mój ostatni post odnoszący się do tego . Niech sobie każdy myśli co chce.

Iksiak dostał bana nie zostanie odbanowany (guild master NobyNaFali zmieniony)

Kto się z tym niezgadza . Nikogo nie trzymamy na siłe.

TIOiE.jpg

Opublikowano

a twoim zdaniem iksiak ma 10 charow 80+,nie wiem skąd czerpiesz te wiadomości ale się mylisz,,nie pisał bym tego gdybym nie był przekonany na 200%(z tego co wiem ma 4 konta na których gra,expi,skiluje i bawi się... tak jak kazde z nas,reszta jest pod akademie,to co banujesz reszte serwera??bo powinieneś duzo ludzi zbanować a nie tylko 1

Rozumiem waszą ciężką prace jaką staracie się nam przekazać ale nie w ten sposób

A zreszta masz racje słuchaj dalej MondeA czy blacku albo jakoś tak...co z moimi dotacjami?czy zostaną mi zwrócone moje pieniądze które zainwestowałem w serwer który miał być najlepszy?a okazał sie totalną porażka..znowu

Opublikowano

@UP

Wiesz. Czerpe te wiadomości stąd że to ja prowadze baze danych

Za duży ss przybliżenie nie pomaga.

Jeżeli jednak chcesz bardzo dowodów że miał 8 charów 130 i 1 89 to pisz na pw

@PS.UP

Przeczytaj znaczenie słowa Dotacja

TIOiE.jpg

Opublikowano

Pewnie że spoko też lubię wejść i pograć,sam też nakłaniałem kumpli by odeszli od isro i logowali się tutaj ale czasem zachowanie GM'a jest not FAIR

rofdzio__ a co jeśli byś go odblokował i skontrolował jego logi za jakiś czas,bo to nie jest wyjście z sytuacji,zbanuj resztę serwera za robienie kilkunastu kont.

Normalnego człowieka którego byś upomniał to by zrozumiał,ale nie banem na IP :)

Jesteśmy na serwie by się bawić przede wszystkim

I każdy powinien być traktowany tak samo bez wyjątków

Najpierw Warn a potem Ban,a tu jest odwrotnie,najpierw BAn a potem zadawanie pytań :D

/PRYCIN: Warn za spam , takie rzeczy pisze się na PW

Opublikowano

@UP

Ja wszystko wiedziałem przed banem. To wy zadajecie pytania.

Przed momentem udowodniłem ci że ma 9 charów 80++.

Iksiak sam oznajmił iż już tu nie będzie grał :)

/PRYCIN: Warn za spam , takie rzeczy pisze się na PW

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...