Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A macie zamiar wprowadzić vigory do npc?

@edit

nie było pytania, patrzyłem w const a tam nie ma : P

Fakeskurwieljebany. <3

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja to mam, ale nie da sie przenieś do roc mountain. Jeszcze jedno nie bedzie devila na początku?;p

Opublikowano

dosc stare te pliki glory jesli nie dziala wam roc, bo od jakiegos czasu tam dzialal.

Ten serwer na obecna chwile jest serwerem wersji hard. Nie dosc ze gold drop to smiech na sali, to spawn mobow w Hotan jest poprostu boski.

Mogliscie lepiej poczekac az wszystko ogarniecie a nie otworzyliscie serwer gry MMo typowego grind festu bez mobkow :)

Tyle z mojej strony, mam nadzieje ze szybko sie uporacie ze wszystkim bo na obecna chwile nawet mi sie logowac nie chce.

Opublikowano

Niedarady pobrac Clienta bład wyskakuje

550 CWD failed "/,,, Eyna.rar /: directory not found

WTF ?!?!

jesli ktos moze niech mi to wytłumaczy

---------------------------------------------------

Dobra mam z tego 2 pobralem niebylo posta ale naprawcie tego z servera od radzia

Opublikowano

@2UP

Nie są to stare pliki bo dość swieże. Drop gold chcesz x30 i kupywac all za pieniadze realne? na dropie golda x25 zdobył gf w tydzień 10B.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Trochę głupie myślenie bo nie pomyślałeś o zwykłych graczach którzy nie będą mieli gf,ow.

A co do serwera to jak dla mnie niewypał zmieniliście szybko cap. Więc chyba sami nie wiecie o co wam chodzi

I proszę na mnie teraz nie bluzgać że od początku mieliście w planach zrobić 13d bo daliście w temacie jakąś śmieszną ankietę w której każdy mógł głosować nawet ten co nigdy nie grał na serwie (głupota)

Ale pomijając to narajaliście się na wielką liczbę graczy tylko chciałbym was uświadomić że to nie są czasy "lifesro" gdzie wtedy to był jedyny polski serw.

Wasz serw poza capem 130 który jest do dupy niczym się nie wyróżnia od innych ;)

Możecie też darować sobie uwagi typu "Sam postaw lepszy" i tak będę miał na to wylane bo jak na czymś się dobrze nie znam to się za to nie biorę

Pragnę dodać że nigdy bym nie polecił tego serwera i to nie dlatego że może nie pasują mi raty itp tylko widzę zachowanie teamu i to odstrasza

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Trochę głupie myślenie bo nie pomyślałeś o zwykłych graczach którzy nie będą mieli gf,ow.

A co do serwera to jak dla mnie niewypał zmieniliście szybko cap. Więc chyba sami nie wiecie o co wam chodzi

I proszę na mnie teraz nie bluzgać że od początku mieliście w planach zrobić 13d bo daliście w temacie jakąś śmieszną ankietę w której każdy mógł głosować nawet ten co nigdy nie grał na serwie (głupota)

Ale pomijając to narajaliście się na wielką liczbę graczy tylko chciałbym was uświadomić że to nie są czasy "lifesro" gdzie wtedy to był jedyny polski serw.

Wasz serw poza capem 130 który jest do dupy niczym się nie wyróżnia od innych ;)

Możecie też darować sobie uwagi typu "Sam postaw lepszy" i tak będę miał na to wylane bo jak jak na czymś się dobrze nie znam to się za to nie biorę

Pragnę dodać że nigdy bym nie polecił tego serwera i to nie dlatego że może nie pasują mi raty itp tylko widzę zachowanie teamu i to odstrasza

@UP

rozumie twoją opinie ale po co , się spinasz ? możesz to pozostawić dla siebie.. rafdzio i jego team wie najlepiej więc , proszę cię oszczedz swojego pisania ..... Bo nie rozumie tego po co i dlaczego piszesz choćby takie coś "Wasz serw poza capem 130 który jest do dupy niczym się nie wyróżnia od innych" ? znam rafdzia od dobrej strony... i wierze w to że mają dostać się do wyższych sfer... :)

Mozesz na mnie najechać że ja to taki i taki... :) ale taka jest prawda jego team + on sam wie najlepiej co mają w planach a Ty chłopie nie decyduj za nich Tyle ode mnie co mogłem to napisałem. :)

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

@2UP

Zachowanie teamu? - Które, wiem wiem mówiłeś nie mow postaw server. Ale poprostu zobacz sobie jaki to jest stres masz wyznaczony czas mase ludzi która pisze i musisz to wszystko ogarnąć. Spytaj np RetroXa czy spodziewał się takiego spamu etc. Rozumiem to twoja opinia o serverze i ja szanuje ale czemu liczylem na wieksza ilosc graczy? Jest prawie wszystko to co na glory . na glory masz ~1000 osób chciałbym chociaż mieć 200 nie licze żę wybije się ponad 300 bo to jest już niemożliwe.

Rozumiem Cię i szanuje twoje zdania. Miłego poszukiwania innego servera:) Może znajdziesz kiedyś taki który dogodzi wszystkim. w co wątpie:)

PS. Co do ankiety. Chcieliśmy żeby znowu nie było "wuuu.wipe bo zjebaliśćie" Tylko wy mieliście do wyboru .

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

rozumie twoją opinie ale po co , się spinasz ? możesz to pozostawić dla siebie.. rafdzio i jego team wie najlepiej więc , proszę cię oszczedz swojego pisania .....

Tu się z Tobą nie zgodzę , po to jest forum , aby wyrażać swoją opinie na dany temat , każdy człowiek ma własny rozum i wie co mu się podoba a co nie , chłopak wyraził po prostu swoją opnie :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Tu się z Tobą nie zgodzę , po to jest forum , aby wyrażać swoją opinie na dany temat , każdy człowiek ma własny rozum i wie co mu się podoba a co nie , chłopak wyraził po prostu swoją opnie :)

@Up

Wiem wiem wiem... Ale ja mu tylko uświadomiłem że nie które jego momenty mógł zatrzymać dla siebie nie chce już tego ciągnąć :)

No może troszkę przesadziłem z "rozumie twoją opinie ale po co , się spinasz" no ale następny raz się zastanowię , przemyśle no ale

do Pr4dzika nie miałem nic do puki nie zaczął na czacie mi wpierać co innego... :) okej Nie ciągnijmy już tego Tematu Dziękuje.

@Edit

Panowie nie potrzebny ten spam :) Nie zaśmiecajmy już tematu fussion .

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Możecie też darować sobie uwagi typu "Sam postaw lepszy" i tak będę miał na to wylane bo jak na czymś się dobrze nie znam to się za to nie biorę

Głupotą to jest twoje rozumowanie, co z tego, że głosować mogli ci, którzy nigdy na nim nie grali ? Głosowali na 13DG, bo chcieliby zarać właśnie na capie 13dg, to chyba proste...

Wyróżnia się, są fellow pety, nowe skille z force, dużo nowości. x]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Moje pytanie brzmi:

Skąd mogę pobrać Client, bo ten ze strony nie mogę (W jednym muszę posiadać Konto Premium a w drugim muszę passy podać -.-)

P.S. mam Nie zauważyłem podanych passów poniżej... ;]

Opublikowano
zrobcie cos z alchemia bo jest zjebana 8 elkow i +8

@up

Dzisiaj na nią zerkne podczas inspekcji .

aha rozumiem że alchemia nie jest taka jak powinna być ( podwyższona )

I rozumiem też że Rofdziu masz zamiar ją zmniejszyć tak?

to teraz pytam... co z rzeczami co ludzie sobie łatwo powbijali na +8? będą je mieli? czy masz zamiar to jakoś cofnąć?

Bo myślę że jak by nie było to szanse powinny być równe i albo powinna zostać taka alchemia jaka jest albo zmniejszcie i cofnijcie itemy hehe

Opublikowano

Inspekcja rozpoczęta.

Planowany czas zakończenia to 20:00. (Zawsze coś może przedłużyć)

Prosimy o cierpliwość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...