Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu konta zostaly zbanowane za GF ? Takie moje Pytanie ? A tak po za tym gdzie jest regulamin ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super .... dostajesz bana za coś czego nie ma w regulaminie, ba... regulaminu nawet nie ma . Serwer zapowiadał sie fajnie a jak zawsze wielka klapa z tego wyszła. Polecam ten serwer dla osób ktore grają narmalnie i chcą dostać szybkiego bana.

Opublikowano

GMów chyba poj*bało już do reszty, co to ma być? po 1 nie możecie dac bana, bo nie ma REGULAMINU -.- po 2 nie możecie dawać mi DC za to że przeklinam :) BO KUR*A NIE MA REGULAMINU. A do opium, brawo :) Chyba dzieciaku nie wiesz, że udostępnianie danych osobowych jest w Polsce karalne -.- ?

Opublikowano

Stop stop stop. Piszcie mi wielcy pokrzywdzeni wywody na [email protected]

@edit

regulamin zostanie dodany np. Chcialbym jednak zaznaczyć, że panuje zasada jak w życiu wszystko jest dozwolone o ile nie narusza wolności drugiego człowieka. Jeśli dla przykładu całe ongi będą w GF-ach i nie będzie gdzie zdobywać SP polecą bany na część GF-ów.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Posiadam takie prawo . Zbanowałem go na 1 DZIEŃ za obrazy i GF.

Staff_97 . Moge dawać ci dc za co chce. 2. masz 15 lat nie powinieneś aż tak klnąć

ZWRACAM IKSIAKOWI KONTA KONIEC SPAMU

TIOiE.jpg

Opublikowano

za gold farmy? jakie gold famry? nie robiles nigdy charow np na trzymanie tablet itemow itp badz pod akademie? polecielicie po calosci wiec opinie tez bedziecie mieli wystawiona. sam pomsyl 43 konta i jak to odpalic? zobacz lvle ich same 40. dojeblaiscie teraz po jakis pojeb placze na globalu ktory kupil silki

Opublikowano

ok konto wrocilo a teraz mi powiedz gdzie jest moj char ? banujesz mastera gildi na prosbe kretyna ktory ci napisal cos wyssanego z palca. jak sam wiesz konto moge zrobic sobie nowe i z tym nic nie zrobicie ale pozostaje kwestia tego ze char o nicku iksiak to master gildi ktora zostala bez mastera. wyjasnisz to ?

Opublikowano

nic nie bede robil bo mam w dupie taki server gdzie sie traci konto tylko dlatego ze sie zrobilo wiecej kont niz? hmm nie widzialem regulaminu ani zadnego zakazu tworzenia okreslonej ilosci kont

Opublikowano

z

e

g

n

a

m

//PRYCIN : Próba wszczynania flamewaru , takie posty nie są mile widziane

Prycin jaja sobie robisz? Powiedziałem żegnam bo odchodzi

TIOiE.jpg

Opublikowano

@Up rof

Takim zachowaniem nie przyciągniesz graczy na serwer. Osobiście Twoje słowa w postach powyżej budzą niesmak .

Opublikowano

cytat nefetisa ktory zostal zapytany o to gdzie jest regulamin servera w ktorym jest napisane ile mozna zrobic kont: "GM to regulamin" z paypala mozna w ciagu 3 miesiecy wycofac operacje ciekawe ilu ludzi to zrobi jak zobaczy korupcje na serverze. BTW 8 charow 130 ktore pomagaly pozostalym graczom w pt a reszta to noby 40 ale jak widac lecimy na 43 konta co daje 43chary zalogowane idac tym tokiem zostalo stworzonych 560 kont czyli 560 "graczy" powinno byc na serverze. na chwile obecna gra 100/800. 560-100=460 powiedz mi gdzie sa te chary ? wlasnie tracicie graczy za takie akcje. Aha i oskarzanie o gra na kilka pt 130 bez sprawdzenia ich lvli jest wrecz smieszne ciekawe ile kasy wam poleci za dzisiejszy wieczor.

Opublikowano

@UP

1. Powiedziałem żę GM Ustalają regulamin.

2. Korupcja? Przeczytaj znaczenie tego słowa.

3. na isro jest z 200tyś kont gra 1,5 tys na serva GDZIE SĄ TE CHARY?!

4. Nic bo za niesłuszne uważają to tylko twoi koledzy którzy dostali od Ciebie Itemy. Niestety nie będzie z tego servera SERVERA GF.

TIOiE.jpg

Opublikowano

gf? tu nawet gold nie dropi i na isro nie banuja na ilosc kont.

czyli z twoich słow wynika ze kazdy w kazdej chwili moze dostac bana za to ze cos wam sie nie spodoba np za to ze maja za male duralibity w broni badz ze zlej strony bija unikata. no to powodzenia

Opublikowano

@2Up

Również żegnam.

@UP

Wiesz. Większość graczy nie wyzywa chociaż innych nie uważa ich za śmieci bo ma całe pt GF. Ps. gdzieś na starym temacie było że za GF będzie ban

@Topic

Żegnam również wszystkich graczy którzy chcą aby administracja miała ich w dupie i oni mają ich w dupie. Jeżeli tak chcą niech idą na ISRO

TIOiE.jpg

Opublikowano

tak to zajmujące ale nie musisz manifestować swojego odejścia odchodzisz - trudno to Twój wybór i decyzja. Regulamin powstanie a botting jest dozwolony. Jednak typowe GF w tak dużej liczbie nie przejdą

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP

I myślisz że coś wziąłem? żatujesz chyba.

Tak dostałem oferte nawet cię poprawie za 800ZŁ ale jej nie przyjąłem.

Powiedziałem że pieniędzy nie chce ale spojrze na twoje GF.

I Cię zbanowałem.A to nie jest korupcja:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Panowie dajcie spkoój Rafdzio po co w ogóle ten regulamin jak i tak nikt go nie będzie przestrzegał ?

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

@2UP

Gdybym tego nie tłumaczył napisałbyś |"AAAA BOI SIE ODPISAĆ WZIĄŁ KASEEE UUU KORUPCJA".

@UP

Własnie żebym pózniej nie musiał się tłumaczyć z tego

PS.

Że kogoś zbanowałem

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...