Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheons [Hamachi]

Katarin.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer online .

2UP. Uciekać na /inv ,a iść się myć to różnica

Możecie posiadać małe laggi ,ponieważ pobieram FreeBSD 8.2 dla serwera..

Serwer będzie chyba off na 1-2h w godzinach 20 do 22 , ponieważ będziemy zmieniali system operacyjny na 8.2

Dlaczego ? Ponieważ na dedyku będzie ten System ,i chcę zobaczyć jak wam się będzie grało etc.

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Mówicie nie graj BM... i mam racje w kwestii zbroji... Tylko że na innych serwerach gdzie są rosy nie ma rosy na magie w sklepie więc jest sprawiedliwie a tutaj żeby było sprawiedliwie musiałyby być roski na miecze sztylety 2reke itp itd. wiec to już nies niesprawiedliwe a co do kweti wachlarza na 70 juz nikt sie nie wypowie ? inne bronie na 70 wgl nie dropia tylko wachlarz to też jest niesprawiedliwe. A szanowny GA czego sie na ten temat nie wypowie ? jeśli taki będzie dedyk to takich opini jak moja będzie o wiele wiele więcej...

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

więc czekamy a serwer godny uwagi ?

Bardzo. Dobrze przemyślane rozwiązania, niewiele nowości. Gra nie nudzi się, bo trzeba się trochę namęczyć.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

UP@ Trzeba się nameczyc przy zdobywaniu kości, ale gra jest bardzo dobra bo na innych serwerach hamachi w jeden dzień mozesz byc lepszy od kolesia co gra miesiac, tutaj tak nie jest. Chodzi sie na bossy z tego ciekawe rzeczy dropia, itd. =)

Polecam jak najbardziej i pytanie kiedy ON ?

aqu1.jpg
Opublikowano

Jeśli się starasz to nie tak trudno, tylko stalkę i bronie na 80lvl się tak troszkę cieżko robi..;d

Opublikowano

juz on dawno ..

Ciekawe coś musiało się znowu stać nie możliwe że w 2h coś się zepsuło Błąd Łączenia Nadal
15963tata556.png
Opublikowano

H@ weź naucz się robić resety, bo jak zrobisz to po włączeniu albo laguje, i to nie tylko mi albo nie działa.... albo reset trwa godzine

Opublikowano

miałem się nie wypowiadać, ale zrobię Wam tą przykrość i się wypowiem : ) po przeczytaniu 9 stron spamu że serwer off, że co chwile resety, coś nie działa czy jeszcze coś innego stwierdzam, że nie wbiję. prezentacja mnie zaciekawiła lecz komentarze odstraszyły. prezka 10/10 serwer 9/10 HA (na podstawie komentarzy - nie znam osobiście) 2/10

Opublikowano

Zobacz sobie na godziny otwarcia servera. Jak o 7 nie był ON to napewno o 15 będzie albo przed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...