Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheons [Hamachi]

Katarin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory u mnie nic nie pisał na sieci nr 2 więc nie wiem :} ja tylko bawie się w jasnowidza o.-

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No czekam , aż to naprawi , ale ostatnio zaczyna się to robić żenujące i chyba zmienie server.. Ale to jeszcze zobacze jutro jak bedzie .. Jeśli jutro będzie bez problemów działał to gram dalej , jeśli nie to zaczynam szukać innego priva.

Opublikowano

ja robie z kolegą server więc. ;p nie musze szukać po prostu troche czasu poświęcić i też niezły server będzie .. ;]

Opublikowano

Wow , będzie to 1 raz kiedy zagram na privie hamachi! Prezka FULL EXTRA ! Brak słów , poprostu ściągam i maniacze ;P

syhydro1.jpg
Opublikowano

Dobra nie będę nikogo oszukiwał . Tym razem ja zniszczyłem serwer , nie wiem jak ale to zrobiłem (pewnie źle go wyłączyłem) . Uszkodziła się tabelka item - tzn. tabelka z waszymi wszystkimi przedmiotami etc. Teraz to wgl zmieniamy pliki serwerowe (BSD) na stabilniejsze ,i wydajniejsze. Edytujemy go tak aby nic nie padało etc. Problemy z internetem minęły , z prądem minęły . Teraz udoskonalam serwer tak abym nie musiał go już co godzinę resetować -,- ..

Pytanie do was.

Czy będziecie grali od nowa ostatni raz .. ? Czy mam go już w ogóle nie odpalać .

Możecie mnie zbluzgać etc. za ten reset kont

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Serwer odpalę do 19.30 max .

RampAge właśnie da się wiem , ale teraz jak się naprawiała to tylko jeszcze bardziej się sypała ;x Teraz zmieniłem parę rzeczy to nie powinno być problemu z tym gównem ;x

Opublikowano

Zrezygnowałem teraz z kopii co 15minut . Będę robił kopię ręcznie zawsze przed wyłączeniem/resetem serwera .

Postęp , zainstalowałem nowe pliki + FreeBSD 7.4 . Jak na razie śmiagają bardzo ładnie ,i szybko ! Co lepsze są one na VPC , a nie VB więc teraz mogę zwiększyć ilość ramu . Teraz posiadamy 1,5 GB , a nie 1GB.

Opublikowano

Zobaczymy zobaczymy , niech dopracuje wszystko do końca a nie na szybko szybko bo potem będzie tak jak jest teraz. Myślę że serwer jeżeli dziś nie wystartuje to jutro na pewno

Opublikowano

Serwer ON-LINE !!

Dodano do handlarzy Potki 3k pż ,i pe !!

Obowiązkowa Aktualizacja

http://speedy.sh/v5Awr/Poprawka-I.rar

Skan

https://www.virustotal.com/file/d98c00afd6615304f3c73cd972d2f2775c245c64f3a25499ecd23784e1c6f426/analysis/1331322911/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...