Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheons [Hamachi]

Katarin.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

paint w tle? Oo nie ładne ;] Czlowieku mam coś do Kociola ale nie to ;] ja na jego temat inne zdanie mam az tak bym sie nie ponizyl !

Opublikowano

Co jest, czemu off?, wbiłem na kompa bo chciałem pograć a tu off ;s, popraw godziny otwarcia ............

Opublikowano

wy tylko narzekacie a wam co znika boze bojowy +9? heh jaj sobie nie róbcie .. przecież takiego bojowego to w 10 minut idzie zrobic , jakby stal +8/9 to jeszcze ale jak masz coś wartościowego to rob ss-y bo to sie przyda do odzyskania ekwipunku..

zgadzam się narzekacie jak wam zniknie broń na 65+0/9 a kości w atla leci tyle że w 10 min bd miał 2 takie bojowe+9

jezeli chodzi o mnie to nie napisalem ze to stal byla, bron to jest nic ale stalka +6 to juz kilka kosci potrzeba a kilka razy to samo robic nie jest fajnie...

Opublikowano

moim zdaniem server upadl .. kociol udostepniał pliki przez ten czas i z tego co slyszalem to baze też..

Opublikowano

Niech będzie to może jakiś przewidywany czas odpalenia?

Ps.wyłącz hamachi jak nie masz czasu na kompa ;*

Opublikowano

PS. Hamachi się odpala wraz ze startem systemu ? Może nie ja włączam komputer więc pomyśl trochę zanim coś napiszesz ?

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Szkoda szkoda przez ten czas kiedy ci sie nie będzie serwera to niema gdzie grac, serwer fajny no ale jak już wiele razy było to udowodniane nie stabilny.

PS. Nie wieże, że nagle przez cały czas istnienia serwera gdy nawet nie raz był czynny od wczesnego ranka do późnego wieczora nagle nie masz czasu , no ale to twój wybór

Opublikowano

No to chyba można to zamknąć skoro serwer wystartuje dopiero za miesiąc.Może to będzie pierwszy raz kiedy zobaczę ,że naprawdę serwer będzie reaktywowany po tak długim okresie.

Opublikowano

Server On dopiero za miesiąc poza tym Kocioł wrzucił pliki servera na MPC potem usunął ale za wolno i tak będzie rekatywacja servera ale oczywiście z innym hosterem czasu nie znam

15963tata556.png
Opublikowano

tata556 - Kiedy ty zrozumiesz ze to nie były pliki Pantheons ^^ ? Zobaczę jakąkolwiek reaktywację bez mojej zgody to :

• Ban na tym forum ,za tworzenie reaktywacji , użycie nazwy Pantheons etc bez mojej zgody
  • Użyjecie grafiki lecicie do sądu za prawa autorskie =)
  • Mogę tak wymieniać ale zostawię to dla siebie żeby zrobić niespodziankę "twórcą reaktywacji"^^

07395673550926057627.png

www.kociol-works.xaa.pl
Opublikowano

Dobra idz tam na psy następnie do sądu ja reaktywacji nie stawiałem poza tym już Wystartowała od wczoraj =P wezme Kamerke do tego sądu żeby potem cie na yt ośmieszyć i mieć się z czego śmiać =P

15963tata556.png
Opublikowano

fajny serw

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

tata556, mama z tatą wiedzą że zbereźne zdjęcia dziewczyn masz jako avatary i sygnatury?

Poza tym zamiast podskakiwać na forum znajdziesz chwilę na TS-a?

Co sie czepiasz mojej sygnatury mózgu masz jakiś problem kozaku przez kabel
15963tata556.png
Opublikowano

Co sie czepiasz mojej sygnatury mózgu masz jakiś problem kozaku przez kabel

Twierdzisz że Katarin to kozak przez Kabel spójrz na siebie!,zobacz na twoje odpowiedzi do każdego ,skoro jesteś taki dorosły to czemu zachowujesz się jak bachor ?=)

Zapomniałem dopisać:czemu boisz się pogadać na ts,skoro jesteś taki dorosły= )

obrazin.png
Opublikowano

LOL TO NIE JEST HARD.

WY PO PROSTU GRAC NIE UMIECIE.

Chcielibyscie miec wszystko na pstryk gimbusy.

Pozdr. Dope

logo_black3.png

Opublikowano

super serw

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...