Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheons [Hamachi]

Katarin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkatułki będą dropić do godziny : 22.05 !! Tak więc śpieszcie się !!

Administrator Serwera Pantheons

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oj bd dropić być może codziennie tylko że 1h. I bd mniejszy drop.

Opublikowano

Moim zdaniem, dobrze że był reset, bardzo fajnie mi się gra.

Szkoda tylko ze Katarin został Userem, mam nadzieje że Panth znajdzie kogoś odpowiedzialnego na jego miejsce, aby miał kto mu pomóc jeżeli katarin nie wróci na te miejsce ( GM-a ).

Polecam z całego serca.!

aqu1.jpg
Opublikowano

Zgadzam się z UP. Niby tak mało a zarazem tak wiele. Tracimy czas tylko na klikanie tych Kości aby wleciały do ekwipunku i przez to czasami zbieramy śmieci - bezsens. Kiedyś może GA to poprawi.

aqu1.jpg
Opublikowano

Dlaczego jak włączam plik Pantheons to nagle mi wyłącza komputer ? Avast mi to wykrywa .. Chodź wyłączam avasta to i tak dalej tak jest .. mam Win7

syhydro1.jpg
Opublikowano

Hydrooo, możliwe ,że masz zarypany kurzem wiatraczek, też tak miałem, a jak nie to wyłacz w zapore. polecam innego antyvira

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Cóż po kolejnym resecie, mówię że gram ostatni raz, jeżeli dojdzie do następnego muszę się z wami rozstac bo to jest bezsensu.

Ale teraz bardzo dobrze mi się gra, tylko szkoda ze serwer cały czas off.

Mam nadzieje że szybko będzie ON, Pozdrawiam CroppTown.

aqu1.jpg
Opublikowano

Sorka nie było mnie ale już odpalam .

Dorobiono 2 sieci : PantheonsMT-12 , PantheonsMT-13 pw 1

Opublikowano

Wyłączyłem zaporę , lecz mam laptopa i nie wiem jak go rozłożyć żeby ten wiatraczek naprawić. . Właśnie tylko privy tak mi się psują niewiadomo dlaczego ;(

syhydro1.jpg
Opublikowano

Witam !!

Już na dniach będziecie mieli dostęp do Diabelskiej Krainy . Spotkacie tam nowe potwory na 95 poziomy , oraz bossa tzw. Umarłego Rozpruwacza . Wstęp do tej krainy będzie od 65 poziomu poprzez Pierścień Teleportacji.

Nazwy Potworów , oraz poziomy :

• Diabelski Żołnierz (95 poziom)
  • Diabelski Łowca (97 poziom)
  • Diabelski Mag (96 poziom)
  • Umarły Rozpruwacz (Boss , 78 poziom)

Na wszystkie potwory działa bonus : Diabły .

Na Umarłego Rozpruwacza działa bonus : Diabły , Nieumarli .

Potwory są bardzo silne przeznaczone expowisko dla 100 poziomów +

Resp Umarłego Rozpruwacza będzie ustawiony na 3/4 godziny .

Mapa jest zamiast DT.

Opublikowano

UP@. To ma byc zart? Od 65 poziomu? Ludzie beda sobie wbijali lv dropkami/buffkami, - bezsens. Moim zdaniem powinna byc przynajmniej od 90 - 85. Mam nadzieje ze to zmienicie, bo to jest nie fair.

PS:

Resp Umarłego Rozpruwacza będzie ustawiony na 3/4 godziny .

Mhm ciekawe, szkoda tylko że raz na ruski rok serwer stoi 4 godziny bez żadnej cofki/resetu itd. To nie jest dedyk że 24/7.. mam nadzieje że zmienicie na conajmniej 2 godziny.

aqu1.jpg
Opublikowano

Od 65 poziomu dlatego że jest tam Umarły Rozpruwacz . Mogę ci obiecać że nikt nie ubije tych mobów na tym poziomie ,a jak ubije to exp nie bd leciał ..

Skoro "będą" resety serwera tzn. Że mogą być Rozpruwacze co godzine . Np. ubijesz rozpruwacza ja dam reset ,i od razu będzie Rozpruwacz..

Serwer ON-LINE !

Opublikowano

@up Drop z rozpruwacza jest słaby , chyba że jest zmieniony poza tym lepszy bylo by dt ponieważ można by było przy okazji jechać na kowala i ulepszac stalki a nie że trzeba całymi dniami dropić te głupie kosci

Opublikowano

Zapraszam do dyskusji serwera

http://www.mpcforum.pl/topic/577654-dyskusjapantheons/

Poprawka aby widzieć Kostuchę :

http://speedy.sh/nxbC3/Poprawka-II.rar

Skan

https://www.virustotal.com/file/c3c5d779830391588262f8365e40e291b1375260da0b853c497640ecd14c439f/analysis/1331398120/

Opublikowano

@up Drop z rozpruwacza jest słaby , chyba że jest zmieniony poza tym lepszy bylo by dt ponieważ można by było przy okazji jechać na kowala i ulepszac stalki a nie że trzeba całymi dniami dropić te głupie kosci

zgadzam się lepsze było by dt

reflink

Opublikowano

Poprawka aby widzieć nowa broń : Zabójca Żółtego Smoka

Małe Informacje : Broń tworzymy z Partyzany +9 . Ma takie samo dmg jak Parta +9 jednakże z każdym ulepszeniem zabójcy wrasta % na Silny Przeciwko Diabłom , Ludziom .

Download

http://speedy.sh/BqHDu/Poprawka-II.rar

Skan

https://www.virustotal.com/file/c3c5d779830391588262f8365e40e291b1375260da0b853c497640ecd14c439f/analysis/1331398120/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...