Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheons [Hamachi]

Katarin.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up ty sobie nie myśl że nim zostaniesz oni we dwóch wszyściutko ogarniają ...

Opublikowano

Ten spam tworzy się tym że nie przeczytacie 1/5 prezentacji ,i spamujecie że serwer OFF.

Częste Resety ? Resety są 3-4 dziennie max. Poza tym z każdym resetem dodaję coś nowego , ulepszam coś żeby grało się lepiej etc. Nie chcecie rr ok.. To nawet nie piszcie mi nic o bugach etc. Już nie będę robił resetów ani nic , jak ktoś teraz zapłacze mi w grze żebym zrobił rr , bo coś tam to ...... .. Serwer ONLINE

Teraz nie bd resetów .. Nie bd nic naprawiał bo to wam nie odpowiada

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Robiłem jak było 10osób.. Jak jest 20+ to nigdy nie robię resetów .. Decyzję podjęliście sami . Serwer ONLINE

Dziś będzie tylko 1 reset od godziny 22 do północy w celu Bardzo Bardzo ważnych poprawek dot. stabilności etc..

Na serwie nie bd żadnych resetów przez calutką sobotę , niedzielę

Serwer Będzie ONLINE od teraz 13.52 do niedzieli 23.00 (Na 80%)

Opublikowano

Wiem co z niego dodać , tylko ty mi spamisz tym na PW , a jest dział Propozycje na naszym forum.. Tam jakoś propozycję , bugi etc. wyjaśniam w parę minut .. a te co na pw wysyłacie to mogę zapomnieć ..

Aktywowano Bonus Doświadczenia 100% na 24 godziny

Aktywowano Bonus Zdobywania Przedmiotów 100% na 24 godziny

Aktywowano Bonus Zdobywania Złota 50% na 24 godziny

Opublikowano

Dlaczego zmieniasz temat? Event z Ebonitowymi szkatułkami już mówiłem tydzień temu że został anulowany ,i bd inny event zamiast tego.

Opublikowano

hehe up też mam z tego pompę , OnlySex dostał ostrzeżenie że nie wolno wbijać sobie zmianą bonusów kozackich średnich ,i kłamać ludzi że ma dostęp do bazy bo nam graczy w taki sposób ubywa

Opublikowano

@up nie zauważyłem chyba ,że chodzi o cb i o tych którzy odeszli tydzień temu ,bo jak narazie widze ,że pałetają się nowi gracze po m1 .

Opublikowano

Servera nie polecam ze wzglegu na :

- nie zapowiedziane resety = znikanie itemow bez mozliwosci ich odzyskania

- wieksza ilosc graczy na servie to dzieciaki...

- 0 kontaktu z adminem

- prezka 2/10 nie lubie jak ktos mnie klamie a w prezentacji dodaliscie kilka rzeczy.ktorych na servie nie ma/lub nie stosujecia (zasady)

Opublikowano

oO wszystko co w prezce jest na serwie nawec więcej ... 0 kontaktu z adminem ? Wystarczy ładnie napisać a nie Ej oddawaj itemy etc.. Poza tym nie moge odpisywać na PW !! -,- Nie zapowiedzianie resety ? Ciekawe ^^^^ Teraz byl off bo ojciec mi kompa wyłączył a mnie w domu nie było więc że tak się wyrażę "Wypier**** z tego serwera"

Sorry że tak napisałem ale pokazałeś swoją wypowiedzią że należysz do tych niby "dzieci" z mojego serwera

Opublikowano

Servera nie polecam ze wzglegu na :

- nie zapowiedziane resety = znikanie itemow bez mozliwosci ich odzyskania

- wieksza ilosc graczy na servie to dzieciaki...

- 0 kontaktu z adminem

- prezka 2/10 nie lubie jak ktos mnie klamie a w prezentacji dodaliscie kilka rzeczy.ktorych na servie nie ma/lub nie stosujecia (zasady)

Napisano 14 marzec 2012 - 00:42

Nastąpiło czyszczenie sieci .

Zapraszamy do sieci od PantheonsMT-1 do PantheonsMT-17

hasło : 1

nie bylo to zapowiedziane i zgadzam sie z tym ze znika eq i nie mozna go odzyskac bo wlasnie po tym naglym czyszczeniu zniknelo mi eq...

hmm 0 kontaktu z adminem no moze nie 0 ale na PW to napewno

sklepy byly edytowane wiec nie ma wszystkiego co jest na ss

"wieksza ilosc graczy na servie to dzieciaki..." - na poczatek trzeba zaczac oceniac swoj wiek a nie innych...

PS. ogolnie byloby fajnie jak odzyskal bym swoje eq;)

znowu wylaczenie bez zapowiedzi i pewnie znowu cos strace...

Opublikowano

Napisano 14 marzec 2012 - 00:42

Nastąpiło czyszczenie sieci .

Zapraszamy do sieci od PantheonsMT-1 do PantheonsMT-17

hasło : 1

nie bylo to zapowiedziane i zgadzam sie z tym ze znika eq i nie mozna go odzyskac bo wlasnie po tym naglym czyszczeniu zniknelo mi eq...

hmm 0 kontaktu z adminem no moze nie 0 ale na PW to napewno

sklepy byly edytowane wiec nie ma wszystkiego co jest na ss

"wieksza ilosc graczy na servie to dzieciaki..." - na poczatek trzeba zaczac oceniac swoj wiek a nie innych...

PS. ogolnie byloby fajnie jak odzyskal bym swoje eq;)

znowu wylaczenie bez zapowiedzi i pewnie znowu cos strace...

PW jest zbugowane z adminem i admin nie widzi co gracze do niego piszą i na odwrót

reflink

Opublikowano

wy tylko narzekacie a wam co znika boze bojowy +9? heh jaj sobie nie róbcie .. przecież takiego bojowego to w 10 minut idzie zrobic , jakby stal +8/9 to jeszcze ale jak masz coś wartościowego to rob ss-y bo to sie przyda do odzyskania ekwipunku..

Opublikowano

wy tylko narzekacie a wam co znika boze bojowy +9? heh jaj sobie nie róbcie .. przecież takiego bojowego to w 10 minut idzie zrobic , jakby stal +8/9 to jeszcze ale jak masz coś wartościowego to rob ss-y bo to sie przyda do odzyskania ekwipunku..

zgadzam się narzekacie jak wam zniknie broń na 65+0/9 a kości w atla leci tyle że w 10 min bd miał 2 takie bojowe+9

reflink

Opublikowano

Ten Kostucha co jest tu na serwerze jest inny niż ten kostucha z PL , ten co jest tu jest uznawany na niektórych serwerach za Bossa R.I.P albo zwykłego moba bądź inaczej , ale to szczegół . Ja tylko mam takie pytanie: dlaczego w soboty jest serwer online dopiero od 13:30? To przecież właśnie w soboty powinien być od rana ON kiedy ludzie mają więcej czasu i mogą pograć , HA jest Online już długi czas wiec , myślę że powinien pomyśleć nad godzinami pracy serwera.

Opublikowano

Ten Kostucha co jest tu na serwerze jest inny niż ten kostucha z PL , ten co jest tu jest uznawany na niektórych serwerach za Bossa R.I.P albo zwykłego moba bądź inaczej , ale to szczegół . Ja tylko mam takie pytanie: dlaczego w soboty jest serwer online dopiero od 13:30? To przecież właśnie w soboty powinien być od rana ON kiedy ludzie mają więcej czasu i mogą pograć , HA jest Online już długi czas wiec , myślę że powinien pomyśleć nad godzinami pracy serwera.

Także się zgadzam, trochę dziwne jeśli jest online a serwer off...

Chociaż może coś na tym serwerze pracuje...

Miejmy nadzieję że się to zmieni

Opublikowano

ileż idzie czekać na chacie pisali że idą z servera .. Kociol to przez to że nie mówisz nic co sie dzieje..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...