Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheons [Hamachi]

Katarin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw niech serwer będzie dopracowany , dopiero później można mówić na temat dedyka :>

75775358773159538492.png

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Phant twój serwer przy serwerze DevilxMetin i jego "Osłem" To miazga porównując twoje dzieło a ich serwer to inna liga. Niby OsiołekMT2 a chcieli przejsc na VPS które miało im zająć 2-3dni a serw OFF cały tydzień a , w ogóle nie będę tego tu poruszał i komentował , ponieważ tylko i wyłącznie można pogrążyć tych "Osłów" ,tak więc mimo iż twój serwer teraz ma problem , to jeżeli serwer Devilx w ogóle wystartuje to nie będzie miał nikt wątpliwości czy wybrać Pantheons czy Osiołek

Opublikowano

Narazie to serwer jeszcze nie ruszył, a miał być już godzinę temu, jak zwykle nic z tego, zero informacji.

"Znudziły cię servery które stoją maksymalnie dwa dni, na których są lagi przez które nie można

spokojnie grać, servery gdzie Administracja ma cię gdzieś i widzi tylko swoich przyjaciół którym

daje eq, na których Ty jako gracz nie masz prawa głosu?"

Tak, i nadal nudzą bo ten jak na razie oddaje to samo jeżeli chodzi o dostępność...

Opublikowano

Serwer ON-LINE !!

Nowe Sieci . Hasło 1

PantheonsMT-1

PantheonsMT-2

PantheonsMT-3

PantheonsMT-4

PantheonsMT-5

PantheonsMT-6

PantheonsMT-7

PantheonsMT-8

PantheonsMT-9

PantheonsMT-10

PantheonsMT-11

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

Nie chcę już 4 raz zaczynać grać na serwerze. Ale polecam tym graczom, którzy jeszcze nie grali na serwerze Pantheons. Mają teraz wszsyscy znów równe szanse żeby posiadać najlepszą postać. Według mnie na razie najlepszy serwer hamachi na jakim kolwiek grałem. Bardzo dobre pliki serwerowe, przyjemny exp, grę umilały liczne eventy, bardzo fajna atmosfera na serwerze, którą tworzyli świetni gracze, miła administracja, która bardzo chętnie służy wszelką pomocą na serwerze. Wiadomo że nie zawsze Kociol odpisywał na wiadomości, ale każdy ma swoje życie prywatne. Mam nadzieję że ten serwer długo postoi. Może jeszcze kiedyś go odwiedzę jak będzie jeszcze włączony.

GORĄCO POLECAM

Pozdrawiam wszystkich znajomych z serwera. Linden .

Opublikowano

Serwer jest online całą dzisiejszą noc + cały dzień (08.02.2012) .

Zapraszamy do gry . Bugi , propozycje etc. zgłaszajcie na naszym forum

www.pantheons.xaa.pl

Opublikowano

Wczoraj odbyły się dwa Eventy, oczywiście każdy przygotowany z rozwagą. Niestety wyskoczył mi mały błąd i nie zapisały się screeny z Eventów.

Dzisiaj planujemy też jakieś zabawy więc z dnia dzisiejszego na pewno latający wąż Panteonu wam coś przyniesie.

Wszystkich pragnących poczucia smaku przygody zapraszam do świata Pantheons!

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

UP@. Tak, eventy fajne, ale jeżeli chodzi o te czerwone smoki, króle pająków to lipa. Przecież te eventy tylko dla 70+ bezsens.

a Nie mogłeś np. tym 70 lv+ przywołac zjawę itd, a tym mniejszym wodze orków itd?

aqu1.jpg
Opublikowano

Czy na Evencie nie było piratów których może pokonać nawet 10 lvl, czy na Evencie nie było Metinów do 85lvl które pokona 30 lvl, czy nie było Królów Demonów?

Nie możemy robić Eventów tylko dla jednych a drudzy niech się nudzą, było pół na pół - trochę dla słabszych i trochę dla silniejszych.

To nie ode mnie zależy kiedy on, musisz sam sprawdzić czy będzie o 7:30. To jest server Kocioła.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Pewnie o 14, rzadko co jest o 7.30

tak katarin wiem i dlatego napisałem "Jeżeli chodzi o te [...]"

Kilka pytań ;p

Macie już odbugowane OX?

Kiedy będą jakieś nowe Questy?

Czy misja w red lesie, zostanie wkońcu usunięta?

Będą dzisiaj jakieś eventy?

Czy niedługo zostaną dodane jakieś nowości?

PS: Katarin, nie może ci dac kociol dostępu do bazy danych.. z tego co widze codziennie jesteś o 7 ( prawie codziennie ), i byś otwierała serwer bo to bezsensu, jak on ma szkołe i dopiero o jakieś 15-17 otwiera.

aqu1.jpg
Opublikowano

Serwer Pro, warto zagrac, polecam z całego serca.

Mam nadzieje że z czasem powstanie dedyk =).

Pozdrawiam iText !

PS: Kociol jest na hamachi, ale serwer narazie off.

aqu1.jpg
Opublikowano

Poprawka do nowych potek etc. Serwer ON !

http://speedy.sh/HWTcd/poprawka.rar

Skan

https://www.virustotal.com/file/e90e6ed22e56bf6ce03bc6f86be487fb1de396c999dbbbba30a825686d397056/analysis/1331278270/

Opublikowano

hahahah ja pierdole ale ty zabawny .. przecież Ty byś dał komuś wejść naPC? Ja bym nigdy nie dał , bo nie chce aby ktoś zaglądał do mojego komputera ..

Opublikowano

hahahah ja pierdole ale ty zabawny .. przecież Ty byś dał komuś wejść naPC? Ja bym nigdy nie dał , bo nie chce aby ktoś zaglądał do mojego komputera ..

Pajacu nie mówie komuś tylko Katarinowi naucz się czytać Eminemku ;*

15963tata556.png
Opublikowano

jak byś nie wiedział to raczej Kociol do końca mu nie ufa bo mu nawet passow do bazy nie dal , a co dopiero do kompa..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...