Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Melleur

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obaj jesteście siebie warci dla głupie bachory które nie mają swego życia oprócz metina ... chłopcy zbierzcie się do kupy i załóżcie własny klub NeoKids....

Trofel to że Cie dzieci 10-letnie tłuką to mnie mało interesuje chociaż myślę że ani razu w dziub nie dostałeś ponieważ siedziesz w domu tylko przy metinie ^^

ty widzisz co mowisz pierdolony kretynie bo nie wiem jak ciebie nazwac ty mowisz ze siedze przy metinie a to ty po kilku minutach odpowiadasz na kazdy post i siedzisz na tym forum a na dodatek masz wpisana falszywa date urodzin w profilu wiec wez sie kurwa zaszyj bo jestes totalnym zjebem

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh 20 osób w temacie już ... Ciekawe czy ktoś pamięta ile było na samym początku ^^

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Jeśli tym razem serwer ruszy, to powinno przybyć trochę graczy =)

Właśnie a szanse na to "jeśli" są moim zdaniem bardzo małe -,-

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Właśnie tak pozatym mieliście kiedyś dać launchera i gdzie on jest ? -.O

@edit znalazłem. zróbcie osobny odnośnik do launchera na stronie .

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Ja pier**** dajcie jakieś info a nie żeby ludzie jak debile czekali nie wiadomo ile . -,-

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Ja pier**** dajcie jakieś info a nie żeby ludzie jak debile czekali nie wiadomo ile . -,-

Kto ci kaze czekac? nikt nie podoba sie paa ;]

nie wyjdzie do 18 to wiekszosc wbije na euphorie i tyle, sami sobie zaszkodza

Opublikowano

Po cholere piszecie ze sroda o 17 jak nie skonczyliscie, ja pier, wczoraj Skaczus pisales ze o 17 na 100% a tu gowno jest do widzenia bedziecie sobie sami grac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...