Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Melleur

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ja widzę te wasze posty to mi się płakać chce

Nie chcesz to nie graj nikt tu nikogo nie zmusza

Na moje to jest chyba Akaint z nazwą Melleur

ale to tylko domysły

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Jak ja widzę te wasze posty to mi się płakać chce

Nie chcesz to nie graj nikt tu nikogo nie zmusza

Na moje to jest chyba Akaint z nazwą Melleur

ale to tylko domysły

Ten serwer jest jedyny w swoim rodzaju ! Ten sam team ta sama nazwa i zawsze upada !

Opublikowano

Ten serwer jest jedyny w swoim rodzaju ! Ten sam team ta sama nazwa i zawsze upada !

Hehe dokładnie i do tego "team" i tak ma to w dupie ;d

Opublikowano

Troofel skoro uważasz że ten serwer to niewypał, to na huj tu jeszcze siedzisz?? pewnie jak serwer ruszy to i tak będziesz na nim grał więc po co te twoje posty są zbędne...

Opublikowano

Proboszcz mial podobno kolo 16 wrocic ale info dalej nie widac :/

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Start serwera przewidywany o godzinie 18.00, ponieważ ProBoszcz wraca koło 16 do domu ^^

debile nikt nic nie mowil kiedy start wy od tego metina halucynacje macie juz...

Kto tu jest jest debilem kretynie jebany skoro koles napisal a ty nie potrafisz czytac to po huj sie udzielasz?

Opublikowano

Kto tu jest jest debilem kretynie jebany skoro koles napisal a ty nie potrafisz czytac to po huj sie udzielasz?

ja tez sobie moge napisac ze start o 28 i co bedziesz czekal bo ktos cos napisal... i sie tak nie spinaj...

wszelkie zazalenia kieruj mi na pw a nie bij postow

Opublikowano

mellur to kicha jak nic a ta ekipa co go tworzy banda psów, wczesniejszy serwer totalna kicha. reaktywacja ? hahhaha no widac po staremu

Opublikowano

Czarna zamiast się śmiać z upośledzonych dzieci może dasz jakieś info ?

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

Officialn'a data Startu:

07/03 Środa godzina 17:00 , Przepraszamy ale chcemy przez dzisiejszą noc wszystko sprawdzić ! ; )

Zapraszam na ts3 : SkaCzuS.PL

34127134971236946388.png

Opublikowano

jednak ten serw to dno, włączyli na chwile a gdy wbiłem to pierwsze co niedziałało to bony(przy zmianie bonów cofało je i trzeba było znowu dodawać...) z "bossów" w m2 takich jak Bo, Goo-Pae itp lecialo po 40kk kasy... a co najlepsze start dopiero jutro:D co oznacza że nikt niezagra bo startuje inne pewnie lepszy serw więc NIE POLECAM!!!

Opublikowano

Dziękujemy bardzo za taki serwer. Wystarczy wejść na TS-a i posłuchać jakże elokwentnego ProBoszcza. Wcześniej go chwaliłem, ale widze że się strasznie zmienił. W dupie mam kolesia i ten cały serwer. Nie jestem jedyny. Urywa w połowie zdania, banuje za mówienie prawdy. Pozdrawiam Wszystkich którzy będą jutro grali . Macie wielką szanse na TOP ! Ponieważ nikt nie będzie grał. Elo

Opublikowano

Słuchajcie wy niezauważyliście że przez te przenoszenie dat startu tracicie coraz więcej graczy? Sójrzcie napisaliście zapowiedz serwera temat przeglądało około 200 osób na ts-ie było z 50 osób po 2 dniach temat przegląda 35 osób a na ts są 23 osoby wraz z administracją.Serwer startuje z 3 dniowym opóźnieniem. O ile w ogóle wystartuje. Po 2 macie tak zbugowany serwer że to porażka... Podaje przykładowo : Z broni która ma obrażenia od 1080-1200 robi się broń która ma od 500-900 obrażen bez kitu... To może z metków w m1 jeszcze się stali posypią? Na ts nie da się dogadać w ogóle z administracją ProBoszcz niby coś tam robi a Skaczuś wchodzi i wychodzi z TS tak jakby sprawdzić czy Proboszcz zrobił swoją robotę a sam nic nie zrobi tylko to że zasponsorował "dedyka". Dla serwera życze jak najlepiej ale bez graczy nic nie zdziałacie bo przecież nie będziesz opłacał dedyka z własnej kieszeni...

Pozdro z kanału "Ogólne"

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hahaha wiedzialem ze dzis nie bedzie startu , dobrze ze nie czekalem bo szkoda czasu na was. Zaloze sie ze jutro tez nie bedzie bo znow cos poprawiacie, wczoraj czytalem na SB ze robicie drobne poprawki i startujecie i co? gowno z tego jest i nic nie bedzie. Z wlasnej glupoty tracicie graczy a zarazem kase jak moglibyscie zarobic.

Opublikowano

nie no japier**le kurwa wielki technik ProBoszcz ty się lepiej weś za swoją dziewczynę która ma gm-a i nie wie co z nim zrobić wielkie zapowiedzi co to nie ty a tu wchodzę co chwile wszystkie ch padają zdążyłem nabić 20 lvl tylko ja jestem laikiem ale na pewno bym nie dał zapowiedzi serwera o którym nie mam pojęcia jak go ruszyć tyle ode mnie TEN SERWER JEST SPALONY JUŻ Z GÓRY!!!

MÓWI CI TO GOŚĆ KTÓRY MA WIĘCEJ POJĘCIA NIŻ TY

Zawsze nick "Sobieski,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...